Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אבא של אישתי מחפש מוסך מומלץ באזור לטיפול שנתי ברכב שלו. האחריות על הרכב מסתיימת במאי 2015. האם עדיין מומלץ לבצע טיפול במוסך מורשה סוזוקי השנה? והאם אתם מכירים מוסכים מומלצים באזור חיפה לטיפול ברכב?

תודה,

אולג

פורסם (נערך)

המוסך הטוב ביותר שאני מכיר לסוזוקי בחיפה הוא מוסך "רווה שחאדה" ברחוב תל-אביב. מטפלים שם ברכבים כאילו הם של המוסכניקים עצמם. תמיד הסתכלתי איך הם עובדים, ובאמת בשום מקום לא ראיתי שעובדים ככה, ולקינוח מבריקים את כל הפלסטיקים והחלקים החיצוניים מתחת למכסה המנוע.

לגבי המחיר: יש אנשים שיגידו שבמורשה המחירים מופקעים, אבל אני לא ראיתי זאת במוסך הזה, מכיוון שאחרי שטיפלתי בסוזוקי ליאנה שלי שם במשך 7 שנים ו 80,000 ק"מ, החשבונית הכי גבוהה שלי הייתה 580 ש"ח על טיפולים רגילים ו 1000 ש"ח על טיפול + החלפת רפידות ברקסים קידמיים.

עריכה אחרונה על ידי inon007

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
יש 2 מוסכים מורשים בחיפה וגם בקרית ביאליק.

אתה מחפש מורשה?

אני חושב שהשנה הטיפול עדיין יעשה במורשה, אלא אם יש מוסך אחר מאוד מומלץ.

פורסם
המוסך הטוב ביותר שאני מכיר לסוזוקי בחיפה הוא מוסך "רווה שחאדה" ברחוב תל-אביב. מטפלים שם ברכבים כאילו הם של המוסכניקים עצמם. תמיד הסתכלתי איך הם עובדים, ובאמת בשום מקום לא ראיתי שעובדים ככה, ולקינוח מבריקים את כל הפלסטיקים והחלקים החיצוניים מתחת למכסה המנוע.

לגבי המחיר: יש אנשים שיגידו שבמורשה המחירים מופקעים, אבל אני לא ראיתי זאת במוסך הזה, מכיוון שאחרי שטיפלתי בסוזוקי ליאנה שלי שם במשך 7 שנים ו 80,000 ק"מ, החשבונית הכי גבוהה שלי הייתה 580 ש"ח על טיפולים רגילים ו 1000 ש"ח על טיפול + החלפת רפידות ברקסים קידמיים.

זהו מורשה סוזוקי?

פורסם

הגב לנושא. שימו לב: ההודעה האחרונה בשרשרת זו נכתבה לפני יותר משנה. חשוב היטב לפני שיגור מענה לשרשרת ... אני מחפש שירים שעוסקים בנושא התבגרות כמו "עניין של זמן" למשל.

qwe

• תוכן חדש...