Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי במשפחה אנשים שהם עולים חדשים\תושבי קבע ולאחרונה גיליתי על האופציה ליבוא רכב בהנחה משמעותית (מדינת המוצא אוקאינה אשר שוק הרכב בה זול משמעותית) שעל פי אתר המכס התשלום הוא 75% בלבד.

אך לא ברור לי כמה נקודות מאוד משמעותיות.

א.מתי אפשר למכור את הרכב ולמה בעצם מתחייבית.

ב.כמה מס אמורים לשלם על רכב הייברידי? כשאר מס המוצא על רכב כזה הוא לערך 60% (מעבר למיסוי השקרי הירוק)

ג. האם עולה חדש\תושב קבע יכול לייבא רכב שנקנה לאחר תאריך עליתו לארץ?

ד.מה ההבדל בין עולה חדש לתושב קבע במקרה של יבוא הרכב?

ה.אם לקסוס ct200h עולה 20k דולר בארץ המוצא כמה מחירה יסתכם לבסוף בארץ?

פורסם
נדמה לי שאתה גם יכול לרכוש רכב מהיבואן בהנחה משמעותית.

מכיר את הנושא אבל הכיוון הוא רכב ידש שנייה

פורסם
נדמה לי שאתה גם יכול לרכוש רכב מהיבואן בהנחה משמעותית.

פעם ההנחה היתה משמעותית, היום כבר הרבה פחות.

לפותח השרשור, אני מניח שאתה בודק עבורם ולא עבורך כי לך יהיה אסור לנהוג ברכב.

פורסם

אני קניתי רכב מהיבואן עם הנחת עולה חדש

ההנחה היא על מס מסויים אחד (לא זוכר כרגע איזה מהם כי יש כמה מיסים על רכב) ומעשה קיבלתי הנחה של 15K על רכב של 130K

ההגבלת מכירה היא של 4 שנים .

לגבי היבריד , חבר עולה חדש חיפש לקנות גם רכב ולפי בדיקה שלו דווקא על ההיברידים ההנחה היא כמעט אפסית.

לגבי יבוא אני מניח שמדובר באותה הנחה רק שאפשר בטח למצוא רכבים זולים יותר ממה שהיבואנים בארץ מוכרים.

פורסם
פעם ההנחה היתה משמעותית, היום כבר הרבה פחות.

לפותח השרשור, אני מניח שאתה בודק עבורם ולא עבורך כי לך יהיה אסור לנהוג ברכב.

גם אם מדובר על אישתי?

אגם האם ארץ היבוא חייבת להיות ארץ המוצא או שאנחנו יכולים להביא רכב מכול מדינה בהנחה הנ"ל?

פורסם
גם אם מדובר על אישתי?

אגם האם ארץ היבוא חייבת להיות ארץ המוצא או שאנחנו יכולים להביא רכב מכול מדינה בהנחה הנ"ל?

אם אשתך אז בהחלט מותר לך לנהוג.

תחשבי ארץ היבוא, זה לא משנה.

פורסם

מאז שהוחלו הטבות המיסוי הירוק ההטבות במיסוי לרכבים עממיים לעולים חדשים הפכו להיות זניחות עד לא קיימות כלל. ההנחה בד"כ היא אלפי שקלים בודדים ולא שווה את ההגבלות הנילוות אליה.

על כלי רכב היברדיים אין הנחה כלל כי המיסים המוטלים על רכב היברידיים נמוכים מההטבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...