Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פשוט מדכא, כל פעם אני שוטף את הרכב, משקיע שעות בשבת בבוקר, מגיע אחרי כמה שעות והוא מלא באבק. יש משהו לעשות עם זה?

הרכב שחור, ואני יודע שזה בעייתי.

פורסם

שטויות. בעונה זו של השנה ממש לא משנה צבע הרכב שלך. בעונה הזו שינויי מזג האוויר - גשם, רוח עם אבק, שמש, אובך שמגיע כל יומיים - אין מה לעשות, כל רכב מתלכלך מזה. כשמזג האוויר יתייצב, שזה ממש אוטוטו, השטיפה תחזיק יותר. רק שאז תגיע דאגה אחרת וזה איך לשמור את האוטו מהשמש הרצחנית.

בהצלחה :lol:

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

זה רק בגלל מזג האוויר, היו שבועות שהרכב שלי היה נשאר נקי ומבריק, והיו ימים כמו בדימונה אצל ההורים, שאחרי 4 שעות נקיון קמתי בבוקר להמשיך - ותוך פחות מ 12 שעות כל הרכב בשכבת אבק גדולה.

אין הרבה מה לעשות, ואין ממש חומר שימנע אבק מהרכב - מלבד כיסוי רכב שיכול לעזור.

Opel Adam S 2017

פורסם

הוא מדבר פה על אבק, והאבק שהיה בימים האחרונים במיוחד של יום שבת ממש מלכלך לא משנה מהו צבע הרכב.

נכון שבשחור רואים קצת יותר אבק , אבל צבע לבן לא ימנע מהרכב להתלכלך.

ובימים האחרונים לא משנה מהו צבע הרכב, הוא יתכלכך ממש ממש.

להבא אני ממליץ להסתכל בתחזית ולתכנן טוב מאוד את התזמון של הניקיון.

פורסם

זה תמיד ^^

בנוסף, שימו לב שגם לאחר שהרכב משוח בווקס, הלכלוך משום מה יותר גלוי לעין, כנראה שהווקס מעט דוחה אותו מהצבע לכן זה קורה.

במיוחד עם טיפות של הבידינג אחרי שהן מתייבשות כל הרכב נראה כמו דלמטי

Opel Adam S 2017

פורסם

בגלל זה אני הייתי כל כך שמח לגרניק או צינור זמין ביד, כדי לא לשטוף בשנית ולעשות תהליך ארוך ומעייף אלא להוריד רק את השכבה.

אגב, הבעיה האמיתית בקיץ המסריח הזה ובשמש ה***, תרתי משמע, זה הנזק שהשמש עושה לצבע הרכב.

פורסם

אושריקו במקום ה3 כוכביות אמור להיות "חמה"? :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

קרה לי לפני חודש משהו דומה, ישבתי שישי אחד על הרכב כמעט 3 שעות בנקיון שכלל שטיפה רצחנית ונקיון פנימי אינטנסיבי. בערב נוסע לחברה , מחנה את הרכב ליד גדר של אחד השכנים , קם בבוקר ורואה שגיזמו את כל החצר ליד הרכב. התוצאה - כל הרכב מפוצץ חתיכות קטנות של דשא שנדבק לכל חלק באוטו ונכנס לכל חריץ אפשרי .

חזרתי הביתה , שטפתי עם צינור להוריד את הדשא וניגבתי עם מירופייבר , החזיר את המצב כמעט בשלמות לקדמותו.

פורסם
כן בעייתי לגור בבניין בלי מקור מים צמוד לרכב עבור בנאדם שאוהב את הרכב נקי.

תודה אחי ... :-(

• תוכן חדש...