Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מישהו מכיר פלאגים spiltfire

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7853 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעבר שנהגתי על ההונדה היו לי פלאגם של spiltfire פלאגים אלו היו ממש מעולים לפי דעתי וממש נתנו לרכב כוח בנוסף לפלאגים גם היו לי חוטי הצתה גם של אותה חברה 8 מ"מ וזה נתן באמת כוח מורגש להונדה " את זה בדקתי כשהייתי עושה תחריות אין הונדה שהייתה עומדת עם שלי " ואחרי שהחלפתי אותם שוב הרכב חזר למצבו הרגיל

מישהו יכול להגיד לי בוודאות האם פלאגים אלו ייתנן משהו לראלי 106 כולל כמובן חוטי הצתה

טיפ- ניסיתי כל מיני פלאגים לראלי אין סוג פלאג שנתן לי כוח כמו המקוריים .

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

4 אלקטרודות של EQUIEM.הכי טוב שיש לרכב הזה.מפתיע, אבל המקוריים עןבדים הכי טוב.

חוטי הצתה- יש MAGNECOR לא רעים,אבל תצטרך להזמין מחו"ל.

בנוסף,נסה לאתר את היבואן של BERU -יש להם כבלי הצתה לא רעים (הכחולים,הסידרה הספורטיבית).

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

פלאגים וחוטי הצתה של SplitFire או MSD נועדו לתת הצתה חזקה לכול רכב.

לי אישית היה סט חוטי הצתה ופלאגים של SplitFire ב 205 ראלי 89 וגם הרגשתי שהם הוסיפו למנוע.

פורסם
בעבר שנהגתי על ההונדה היו לי פלאגם של spiltfire פלאגים אלו היו ממש מעולים לפי דעתי וממש נתנו לרכב כוח בנוסף לפלאגים גם היו לי חוטי הצתה גם של אותה חברה 8 מ"מ וזה נתן באמת כוח מורגש להונדה " את זה בדקתי כשהייתי עושה תחריות אין הונדה שהייתה עומדת עם שלי " ואחרי שהחלפתי אותם שוב הרכב חזר למצבו הרגיל

מישהו יכול להגיד לי בוודאות האם פלאגים אלו ייתנן משהו לראלי 106 כולל כמובן חוטי הצתה

טיפ- ניסיתי כל מיני פלאגים לראלי אין סוג פלאג שנתן לי כוח כמו המקוריים .

בקיצור ולענין...אם אני נותן לך פעמיים לעלות על אותו רכב (פעם אחת יהיו ופעם אחת לא) אתה לא תרגיש בהבדל...אין שיפור יותר פסיכולוגי מזה... בקושי המצבר מרגיש בשינוי...:wink: .

החלפת כבלים עושים כחלק מפרויקט פרויקט...הפיכת רכב כביש לבהמה סוררת...

:screwy:
פורסם

לי זה לא נראה פסיכולוגי כי גם דוד פה אמר שהוא ניסה את פלאגים אלו והם כן נותנים ואם הוא ניסה אותם על פיז'ו אז אני הולך על זה וקונה לי סט כי כפי שציינתי בתחילת השרשור להונדה שהייתה לי הם חד משמעית נתנו לי כוח ומורגש

106 ראלי -VR-6 - V-5 -- קינג קצר-- MGVVC-נמכרו

wv-v6 גולף + WRX- GTI306 *GTI -נמכרו

נמכרה ---Sti

clio sport כיום

פורסם

משהו זה נותן בטוח, אך לא הרבה...ד"א כמה עולים פלאגים ו4 חוטי הצתה? ספליטפייר?

לא יהיה מורגש, אם תוריד כל מיני שטויות אם יש ברכב יעזור יותר - פחות 10 ,15 קילו...

או איזה דיאטה-ל מי שצריך...

:screwy:
  • תוכן חדש...