Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי ויטרה 1994

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על ה3 דלתות גגון נפתח.

מדובר על מחיר של בין 15-18 אלף, לפני בדיקה כמובן.

אני יודע שג'יפים ורכבי 4x4 בכלל יש להם מחירים משלהם בלי קשר למחירון, אבל שמתי לב שאצל לוי יצחק המחירון של הדגם מתחיל רק מ1997

ביד2 כמובן המחירון נמוך בהרבה ממה שמפרסמים מבקשים.

האם כדאי ללכת על זה, בהתחשב בשנתון הנמוך שדורש פעמיים טסט בשנה?

מה פחות או יותר ההוצאות טיפולים, תחזוקה, אגרה שנתית-טסט, ..?

במידה וכדאי, על מה לשים דגש בבדיקה? מה ה'מחלות' או משהו שצריך לדעת על הדגם הנ''ל?

הרכב מיועד לעבודות חקלאיות, לא לפסטן על בולדרים

פורסם

ב-1994 יש שני דגמים של הויטארה - הזרקה רב נקודתית 16V והזרקה חד נקודתית 8V. דגם ה-16V עדיף משמעותית, זה מנוע מודרני יותר ונפוץ יותר (די דומה למנוע שהיה בבלאנו) ולכן יש לו יותר חלקי חילוף. ה-8V פחות מומלץ, וכמובן גם פחות חזק.

היה לי רכב כזה בעבר, כמו שאפשר לראות בחתימה שלי. שלי ספציפית הייתה די פח אשפה, למרות שהרכב בגדול הוא אחלה רכב שבעולם. הוצאות התחזוקה לא יקרות מאוד ודומות לרכב פרטי אבל כמו שכבר הבנת הרכבים האלו לרוב שחוקים מאוד ואז להוצאות האחזקה הרגילות יש שלל הוצאות על תיקונים ובלאי. המחלות העיקריות הן חלודה (והרבה ממנה), סרן קדמי שנוטה להישבר אצל מי שנוסע בשטח טכני קשה, גיר אוטומטי רגיש והיום גם קצת קשה להשיג חלקי חילוף קוסמטיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה על הסקירה!

אני אברר בנוגע למנוע, ב94 בדגם הנ"ל הגיר ידני לא?

אני מאמין שאם אני אקנה את הרכב הזה אז הוא כבר יישאר אצלי, מה שקצת מטריד אותי זה עניין הרישוי שלו שצריך לבצע פעמיים בשנה. איך זה עובד העסק הזה? האם תשלום אגרת הרישוי בהכרח יהיה גבוה יותר?

הרי רכבים בסגנון, גם אם בשנתונים קצת יותר גבוהים, בסופו של דבר יגיעו ליום שהם יחשבו כ'וותיקים' אז הסיפור הזה רק יידחה בכמה שנים (בודדות, שוב, כמובן מדובר על רכבי שטח 4X4 בתקציב נמוך)

היית הולך על רכב כזה היום? (תקציב עד 20 אלף, מחפש ג'יפ קטן\בינוני או טנדר 4X4 אמין)

פורסם

הויטרה זה אחלה ג׳יפון 4x4 קטן אבל כמו כל רכב שטח ישן - קשה למצוא אחד כזה במצב טוב.

לגבי אגרת הרישוי - אתה עושה טסט פעמיים השנה אבל משלם חצי אגרה בכל פעם. רק אגרה למכון הרישוי (כ-100₪) אתה משלם פעמיים. הבעיה היא לא האגרה, אלא התהליך. לג׳יפ ישן עושים לא פעם צרות בטסט, מחפשים אותך על שטויות. לך תריב עם הטסטר למה אין לך משענות ראש במושב האחורי.

כשאתה קונה רכב חדש יותר - אין לך את הבעיה הזאת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...