Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוכנות טרייד op בחיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמשיך לחפש רכב במקום אחר,זה כל מה שאוכל לומר לך.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

המגרשים הבטוחים או הפחות מסוכנים בחיפה הם טרייד מוביל ואוטודיל.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

לפני כשנה שחיפשתי בראבו, הייתה אחת באוטו דיל במבצע ב32 אלף (מחירון היה אז 42 אם אני זוכר נכון אז מעניין למה היה ב 10K פחות)

אחרי שבוע ראיתי כבר את הרכב ב OP ב 39999.

בדקתי גם לאון אצלהם (ואני מהמרכז) הבן אדם שדיבר איתי בטלפון היה שקרן פשוט, סיפר שהאוטו פרפקט והסברתי לו שאני מהמרכז מגיע ואני רוצה להיות בטוח ב100% לגבי הפרטים שאני שואל. בקיצור הרכב נאמר ללא תאונות ואפילו ללא תיקוני צבע בסוף מתברר חצי רכב צבוע, ק"מ פתאום ב 20K יותר. נו לפחות הרווחתי סיבוב ללא רחמים על הרכב :twisted:

פורסם

מההתנהלות שלך איתם תן לי כיוון בבקשה,אני פשוט מגיע מירושלים...

מה לבדוק? האם להסתמך על הבדיקה שלהם או לקחת את הרכב לבדיקה משלי?

פורסם

מיותר לגמרי. מגרש שמחזיק את כל המיץ של הזבל של המכוניות. מכוניות אחרי תאונה, צביעה זולה, דברים שמגיעים מהביטוח.

אין שום סיכוי שהוא יחזיק משהו איכותי.

לפני כמה שנים באתי לשם לראות פיאט פונטו ספייס לאחותי - הגעתי וראיתי רכב מוזנח לאללה, שהרעיפו עליו וקס זול כדי שהדשבורד שלו יבריק בטירוף. בכללי ראיתי שהרכב במצב זוועה וכמובן אחרי תאונה שתוקנה מגעיל. כל הרכבים שם נראו ככה פלוס מינוס.

• תוכן חדש...