Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4071 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

יש לי קרוז 14 ומותקנת בה מערכת תואמת מקור של אדי מערכות.

ניסיתי לחבר את האייפון שלי באמצעות כבל ליציאת הAV (לבן אדום צהוב) אך כאשר חיברתי

רק שמעתי קול אך לא ראיתי את האייפון מוצג על המסך.

כאשר החלפתי ליציאת המצלמת רוורס לבדוק אם זה בכלל עובד רק אז זה עבד.

כאילו זה לא נותן להציג את הוידאו בAV .

איך אפשר לסדר ?

תודה.

פורסם

מה ז"א ?

הוא מחובר רגיל בכבל בננות .. הקטע שבשביל לבדוק שזה עובד חיברתי במקום המצלמת רוורס וכן ראיתי אותו על המסך.

אך שחיברתי ליציאת הAV יש רק שמע בלי וידאו.

פורסם

מאייפון 5 ומעלה האות שיוצאת היא דיגיטלית, זאת אומרת שרק אייפון 4 אס ומטה יוכל להציג תמונה עם חיבור של 3 בננות

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

באיזה אייפון מדובר?

אני לא מתמצא בהם, אבל לידיעתי נדרש כבל/מתאם מיוחד כדי להוציא אות וידאו רגיל.

אם אתה עושה את אותו תרגיל נגיד בחיבור לטלויזיה זה עובד לך?

פורסם

מחוברת ההוראות של המערכת הרי לא ניתן להבין דבר, אבל בחלק שמתייחס לחיבור אייפוד נאמר כי לא ניתן לראות סרטים דרכו.

מדוע? איני יודע.

מעבר לזה, זה גם נשמע כמו תיאור שמתאים לנעילה מפניה צפיה בשל גיר בהילוך/בלם יד מורד וחוטי בקרה תואמים.

האם זו נעילה מקומית שניתנת לפתיחה או לאו, תקלה, או סוגיה אחרת - את השאלה הייתי מפנה לא.ד.י מערכות בעצמם.

פורסם

לגבי הנעילה שדיברת בדקתי וזה לא זה ..

אני מחכה שמתקין שלהם יצור איתי קשר אולי הוא ידע לעזור .

מבחינת החיבורים הכל מחובר כראוי , AV-R IN , AV-L IN , AV-V IN.

חשבתי אולי שקשור לחוטי פיקוד אך אין שום דבר שקשור לפי מה שראיתי.

תודה על העזרה בכ"מ.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

לאחר שיחת איתם מתברר כי אין נעילת תוכנה.

אני חושד שהיציאה בצמה עצמה היא הבעיה.

יש אפשרות לבדוק בוודאות שהיציאה דפוקה על מנת להזמין צמה חדשה ?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי lior3
  • תוכן חדש...