Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דנידין שאל:

איתמר כתב:

אז איזו שאלה השארתי פתוחה? אני באמת רוצה לדעת.

אז אין לך תשובה לגבי דרישת היצרן הרשמית למסנן הזה...

מה לגבי פירוק לגורמים של המצוף? יש תמונות של התהליך?

פורסם

מה הכוונה במייטנס פרי? הרי רואים כמה שחור ולכלוך מצטבר על הפילטר וזה רק הולך ונצבר עם הזמן. איך יכול להיות הוראות כאלו?

פורסם (נערך)
מה הכוונה במייטנס פרי? הרי רואים כמה שחור ולכלוך מצטבר על הפילטר וזה רק הולך ונצבר עם הזמן. איך יכול להיות הוראות כאלו?

הכוונה שאין צורך להחליף את הפילטר כחלק משגרת הטיפולים. גם ייצרני המשאבות עם מסנן אינטגרלי כותבים שחור על גבי לבן שאין צורך להחליף את המסנן.

שים לב שהלכלוך השחור שהצטבר לאחר 100K עדיין לא גרם לשום בעיה וגם הפילטר נראה בחלקים רבים פתוח לרווחה. הפילטר הזה יכול להחזיק גם 200K ללא שום בעיה.

בשביל לסבר לך את האוזן בכול רכבי הבנזין תוצרת VAG בעשרים השנים האחרונות בעלי מסנן חיצוני כמו בתמונה המצורפת לא קיימת שום הנחייה להחליף את הפילטר בספרות הייצרן העדכנית ביותר.

אני חשבתי לתומי שאני יותר חכם מהייצרן והחלפתי את הפילטר בגולף דור 4 לאחר 120K ובמחשבה לאחור אולי זה היה מיותר.

מסנן דלק-גולף דו&#.JPG

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

בעבר הפילטרים היו בגודל של כוסית להקפצת טקילה והיום גודל הפילטרים החיצונים לפחות פי 4-5 וכנראה גם איכות וניקיון הדלק השתפרו.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא כנראה אלא בטוח, אכות הבנזין השתפרה מאוד וכגיבוי לכך היצרן שם מסנן גדול יותר שמחזיק המון.

גם אני כבר כמעט לא זוכר מה זה החלפת מסנן דלק כי הוא מחזיק מאות אלפי קילומטרים

מצד שני אם תדלקת דלק חרא והמסנן יסתם תאלץ להחליף משאבת דלק מושלמת כי בניסאן ורנו וגם אצל יצרנים אחורים המסנן הוא חטיבה אחת כחלק ממשאבת הדלק ומצוף.

פורסם

הטבלה הראשונה לקוחה מ Toyota.com.

הטבלה השנייה לקוחה מספר הרכב בעברית.

מספק אותך דנידין? ולמה הייתי צריך לפרק את המצוף?? אם אתה מתכוון לדרך העברתו לפילטר החדש - שוב, גם הוא תפוס בקליפס, אין מה לצלם כאן. חלאס לנסות ולעקוץ כל הזמן.

איתמר

fuel.jpg

IMG_20150307_090344.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני אצלי בקאוואליר אחת החלפתי כל 45,000 והמשאבת דלק המקוריץ החזיקה 515 אלף ק"מ וחיה עד היום.

בנוכחית אני מחליף כל 2 טיפולים, המחיר ופשטות העבודה פשוט מצדיקים שקט נפשי.

איתמר - ח"ח עבודה יפה.

פורסם

יפה כל הכבוד, אצלי שאסף ורועי החליפו לי את הפילטר היה מטונף, אבל כאמור לא חשתי בשום הבדל.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

האם ישנם עדיין רכבים חדשים עם מסנן דלק בתא המנוע ???

זה נשמע לי הזוי - תא דלק קטן צמוד למנוע כל כך חם...

גם אם הפילטר חיצוני הוא בדרך בקרבת המיכל דלק.

• תוכן חדש...