Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

האם מותר ליבואן של מערכת גז לתכנת את המערכת גז שהוא משווק כך שברגע שאתה לא עושה טיפול למערכת /החלפת סננים- לא תוכל להשתמש במערכת ,משמע לא תוכל לעבור לשימוש בגפ"מ.

בפן הבטיחותי אין שום עניין ושום תקלה- ישנה מערכת העברה לדלק שעוברת באופן אוטומאטי במקרה תקלה.

מדובר בויכוח ביני ובין חבר.

אני טוען- שגם ברכבים עם תקלה בבלמים,נדלקת נורת התראה אבל עדיין הרכב נותן לך להניע וליסוע.

האם הדרישה לבטל את זה היא הגיונית- במידה והמערכת גפ"מ כמובן כבר לא באחריות.

פורסם

אני לא משפטן, אבל אם אתה נוסע עם נורת אזהרה אדומה שמציינת תקלה בבלמים ועוצר אותך שוטר בטח יהיו לזה השלכות חמורות.

יש גם רכבים שימנעו ממך לנסוע אם משהו לא תקין. חבר שלי עם טוארג נאלץ לגרור את הרכב כי המחשב התנגד להתניע בגלל תקלה בבלמים.

לפיכך, נראה לי שגם יבואן מערכת הגז רשאי לא לאפשר לך לסכן את חייך ואת חיי האזרחים שסביבך כאשר המערכת אינה תקינה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שוגי, תקרא שוב את הנושא מההתחלה.

בוא נחסוך- בתקלה עובר מיד לדלק.

אני לא רוצה להחליף מסנן- למה זה מבטל לי את המערכת?

בינינו? אני יכול לשים נגד של 0.6 אום והכל טוב- השאלה היא עקרונית.

פורסם

מה הבדל בין כל טיפול שאתה עושה לרכבך לבין טיפול במערכת הגפ"מ? תטפל בזמן, המערכת תעבוד ללא תקלות, לאורך זמן. תזניח את הטיפולים, המערכת לא תתפקד כראוי. אין בין זה, לבין עניין בטיחותי, כל קשר. גם במקרים של דליפת גז, כמו שאני חוויתי בשבוע האחרון, ברגע שהרחתי את סירחון הגז, סגרתי את ברז הביטחון במיכל הגז (דבר בדיעבד התברר כלא יעיל במקרה הזה, מאחר ודליפת הגז הייתה עקב סדק שנוצר בצינור הנחושת המוביל מפיית התדלוק למיכל הגז) והמשכתי לנסוע על בנזין עד למוסך הקרוב. הצינור הוחלף ונסעתי לדרכי. יומיים לאחר מכן שוב הרחתי גז, שוב סגרתי את ברז הביטחון ונסעתי לאותו מוסך כדי להתלונן שהתקלה לא תוקנה. לאחר בדיקה הסתבר שהנזילה הפעם הייתה הפעם מתא המנוע, מצינור גומי שנסדק. הצינור הוחלף ונסעתי לדרכי. גם ברכב המונע על בנזין או סולר יכולה להיות נזילת דלק. באחריותך לתקן זאת באופן מיידי. לא בסמכות או באחריות היבואן לנטרל את הרכב עד שיתוקן.

ארז רונן

פורסם

לא הבנת ארז, אני מעוניין לטפל עצמאית.

ממש לא מעוניין לשלם למתקין של המערכת סכום עתק על החלפת מסננים.

המערכת מתריעה על טיפול - אם לא עשית תוך 2000 ק"מ אין באפשרותך לעבור לגפ"מ.

כמובן שאדרוש בצורה יפה, השאלה איך יענו לי...

ולכן רוצה לדעת מבחינה חוקית נטו.

פורסם

אין אפשרות לתת תשובה מדוייקת.

בעקרון, היבואן של מערכת גפ"מ מחויב ע"י משרד התחבורה כיהמערכת תעמוד בתקני זיהום אויר.

בכך שהוא מנטרל את המערכת עקב אי החלפת מסנן – הוא למעשה מקיים אתדרישות משרד התחבורה.

לדעתי, הוא עושה דבר שהוא מחויב אליו.

• תוכן חדש...