Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

דלוקה לי נורת מנוע, בסריקה הועלו2 קודים, שניהם מתיחסים לתקלה במעגל החימום של חיישן החמצן, אחד עליון ואחד תחתון. (upstream/downstream)

האם ברכב הנ"ל יש שניים? מה הסיכוי ששניים נדפקים יחד באותה התקלה בדיוק..?

בהנחה שיש שניים, אני ראיתי את העליון, שאינו ממוקם בסעפת הפליטה כי אם על הצינור שלפני המחבר גמיש. היכן האחורי? ולאן הוא מתחבר חשמלית?

שאלה שלישית ואחרונה, לחיישן 4 חוטים. איך אני יודע איזה שייכים למעגל החימום (לצורך בדיקת התנגדות)

רוב תודות, ואם יש באמתחתכם טיפים נוספים הקשורים בנושא אשמח לקבלם.

פורסם

יש 2 חיישנים אחד לפני הממיר ואחד אחרי הממיר קטליטי. תחליף את הראשון ותבדוק. אם יש לך 4 חוטים בחיישן אז החוטים הדומים זה הסליל והשניים זה הפעלה.

פורסם (נערך)
שלום חברים.

דלוקה לי נורת מנוע, בסריקה הועלו2 קודים, שניהם מתיחסים לתקלה במעגל החימום של חיישן החמצן, אחד עליון ואחד תחתון. (upstream/downstream)

האם ברכב הנ"ל יש שניים? מה הסיכוי ששניים נדפקים יחד באותה התקלה בדיוק..?

בהנחה שיש שניים, אני ראיתי את העליון, שאינו ממוקם בסעפת הפליטה כי אם על הצינור שלפני המחבר גמיש. היכן האחורי? ולאן הוא מתחבר חשמלית?

שאלה שלישית ואחרונה, לחיישן 4 חוטים. איך אני יודע איזה שייכים למעגל החימום (לצורך בדיקת התנגדות)

רוב תודות, ואם יש באמתחתכם טיפים נוספים הקשורים בנושא אשמח לקבלם.

ראשית : לידע כללי: ברכב שלך ישנם 2 חיישני חמצן. קדמי ואחורי.

נתקלתי בחיי במיקרים בהם שתי החיישני חמצן הלכו, אבל לא במקביל, זאת אומרת לא ברצף. היתי ממליץ לך לבדוק התנגדות ורצף לפני ההחלפה.

פתח מכסה מנוע, אתה תראה את הקדמי סמוך לצינור הקידמי.

האחורי נמצא מייד לאחר הממיר הקטליטי. מחובר לשם בורג עם שללה כזו, ולמעלה קונקטור אפור כזה.

לידע כללי: אני אנחש שקודי התקלות הם: P0135, ו\או P0141..

קח בחשבון, שבדגם שלך חייב לשים חיישן חמצן אך ורק מקורי, אחרת המנורה תידלוק אחרי 10 שניות בדיוק.

אל תנסה לשים אוניברסלי , כי חבל לך על הזמן ועל המאמץ.

החיישן חמצן אצלך ברכב של חברת DENSO, והצבעים של החוטים הם, שחור שחור, ירוק לבן.

עריכה אחרונה על ידי barak5915
פורסם

תודה רבה לכל העונים.

אכן, בשניהם מדובר במעגל גוף החימום. וכפי שניחש ברק, אלו בדיוק היו קודי התקלה.

שאלה לברק האם זה נחשב אוניברסלי או תואם מקורי?

http://www.ebay.com/itm/4-Pin-Upstream-O2-Oxygen-Sensor-For-Honda-Acura-Civic-CRV-CR-V-AM-32232736-SG336-/251743526942?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACivic&hash=item3a9d15601e&vxp=mtr

פורסם (נערך)
תודה רבה לכל העונים.

אכן, בשניהם מדובר במעגל גוף החימום. וכפי שניחש ברק, אלו בדיוק היו קודי התקלה.

שאלה לברק האם זה נחשב אוניברסלי או תואם מקורי?

http://www.ebay.com/itm/4-Pin-Upstream-O2-Oxygen-Sensor-For-Honda-Acura-Civic-CRV-CR-V-AM-32232736-SG336-/251743526942?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACivic&hash=item3a9d15601e&vxp=mtr

אלו חיישנים שלא מתקרבים לרמה של המקורי. אין להם אפילו חותמת של החברה.

בקיצור, במקרה של ההונדה, אין יותר מידי מה לעשות. מקורי חדש בפעם האחרונה שבדקתי עלה בסביבות 700 שח לפני מע"מ.

אולי המחיר ירד עד אז, כדאי לך לבדוק ולנסות.

לא שמעתי עד היום מישהו שהצליח לפתור את התקלה, בלי לשים חיישן שקע תקע, מקורי . אז תשים לב, שלא תבזבז את כספך לשווא בEBAY.

פורסם

החיישן לא חייב להיות מקורי על לוגו של הונדה, הוא יכול להיות גם בלי הלוגו, אותו חיישן בדיוק של בוש או דנסו.

שמתי בסיוויק שלי מודל 2003 חיישן עליון של בוש (יעודי לדגם הזה) עקב תקלה דומה לפני כ 3 שנים, הכל עובד בסדר.

לא זוכר בדיוק את המחיר אבל זה באמת באיזור 700 ש"ח.

פורסם
אלו חיישנים שלא מתקרבים לרמה של המקורי. אין להם אפילו חותמת של החברה.

בקיצור, במקרה של ההונדה, אין יותר מידי מה לעשות. מקורי חדש בפעם האחרונה שבדקתי עלה בסביבות 700 שח לפני מע"מ.

אולי המחיר ירד עד אז, כדאי לך לבדוק ולנסות.

לא שמעתי עד היום מישהו שהצליח לפתור את התקלה, בלי לשים חיישן שקע תקע, מקורי . אז תשים לב, שלא תבזבז את כספך לשווא בEBAY.

למה חייב מקורי? מה ההבדל ?

אני החלפתי את החיישנים האלו כמו גרעינים ובחיים לא ניתקלתי בבעיה אם חיישן תחלופי של אחד היצרנים הידועים.

פורסם (נערך)
החיישן לא חייב להיות מקורי על לוגו של הונדה, הוא יכול להיות גם בלי הלוגו, אותו חיישן בדיוק של בוש או דנסו.

שמתי בסיוויק שלי מודל 2003 חיישן עליון של בוש (יעודי לדגם הזה) עקב תקלה דומה לפני כ 3 שנים, הכל עובד בסדר.

לא זוכר בדיוק את המחיר אבל זה באמת באיזור 700 ש"ח.

בחיישן המקורי אין לוגו של הונדה.

באף חיישני חמצן אין לוגו של החברה, מלבד טויוטה. הם היחידים שרושמים לוגו של החברה.

אם החיישן של בוש עולה 700, רצוי להוסיף מספר שקלים בודדים על מנת להוסיף לחיישן מקורי מהחברה , של DENSO.

זה מה שאני היתי עושה.

(כשעניתי לבחור, מלמעלה התכוונתי שהקישור שהוא הביא, זה לחיישני חמצן בלי מותג , אפילו לא DENSO,NGK,NTK, DELPHI.. אלא של יצרנים לא מוכרים ולא איכותיים.

פורסם
למה חייב מקורי? מה ההבדל ?

אני החלפתי את החיישנים האלו כמו גרעינים ובחיים לא ניתקלתי בבעיה אם חיישן תחלופי של אחד היצרנים הידועים.

אתה בטוח שהחלפת כמו גרעינים את החיישן של הונדה סיוויק ולא היתה תקלה?

תחשוב רגע שנית, ותראה שכנראה אתה דיברת על רכבים אחרים, ולא על חיישן חמצן של הונדה סיוויק..

• תוכן חדש...