Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדראגון עדיף בהרבה למיטב זכרוני.

אני על שטח כזה הייתי משתמש ב2 דלונגי קצת ישנים יותר (אחד קטן לדעתי של 8 צלעות והשני של 12) והיה מוצלח מאוד.

אחרי החימום הראשוני מכבים אחד.

If living is for learning

Then dying is forgetting

  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם יש לך כלב\ כלבה שכב איתו מתחת לפוך, החדר שלי יותר קפוא מאנטרטיקה וככה אני שוכב עם הכלבה שלי

ואני מתחיל להזיע.

מנהלים - דחוף לשרשור של בנצי.

 

ליביו - הפתרון שלך מצריך בדיקה של מערכת החשמל, מבחינת עומסים על המעגלים המקומיים ועל כלל המערכת הביתית.

 

לגבי מפזרי חום - אלה נותנים חימום נקודתי והם יחסית מסוכנים מבחינת התלקחות. כך גם כל המקרינים למיניהם (הזכים לשמות אינפרא-אדום, ספירלה וכו').

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
nitch, תוסיף לפלאפל בנהריה גם שתייה. על חשבוני.

יש דגם מומלץ? מס' צלעות? זכור לי במעורפל שגם אתה וגם edan82 כתבתם בטובתו של הדלונגי רק לא מצאתי את השרשור.

יהיה לך זול יותר לקנות מזגן במקום להאכיל אותי ואת עידן קבוע.

 

יש 2000 ו2500 וואט. אם ההבדל במחירים שאתה מוצא לא גדול קח את החזק יותר, ומקסימום הפעל אותו בעוצמה בינונית.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

פורסם

דבר ראשון והכי חשוב - בידוד! בזמנו כאשר שיפצתי את הבית שלי, טייחתי את כל הקירות בטיח גבס איכותי. המון עבודה (לדברי איציק מיודענו, בעל מקצוע לוקח על עבודה כזו 20K לפחות) אבל שווה כל דקה - הבית שומר על טמפ' גם בקיץ וגם בחורף.

בדירה שכורה, הטיח לא בא בחשבון אני מניח, אבל - איטום חלונות עם סרט דביק לכל ההיקף ,אפשר לדחוף צמר גפן במרווחים ואז להדביק. שטיח קיר/רצפה/מחצלות שונות ,מה שיש בהישג יד. לבחור חדר בו אתם שוהים לרוב, ולהתמקד באיטומו וחימומו. לנשום הרבה ומהר :)

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

לגבי ההספק אני לא זוכר לומר אבל די בטוח שניטץ' יודע על מה הוא מדבר, בכל אופן הדלונגי V שלי הינו 12 צלעות, הדראגון 3 אני חושב שגם 12 צלעות או 10.

 

לגבי מי מהם טוב יותר אני לא יודע כי אף פעם לא ניסיתי להשוות בינהם, אני כן יכול לומר לך ששניהם הצליחו לחמם בהצלחה חלל גדול משמעותית מזה שאתה מתאר, כולל מזג אויר קר במיוחד (טמפ' סביב 5-7 מעלות).

 

הרדיאטורים מומלצים במיוחד עם ילדים כיוון שהם הכי בטיחותיים וגם אם הילד נגע בטעות ברדיאטור זה לא סוף העולם כי הם לא לוהטים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

 

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תודה רבה לכם חברים על התגובות.

אני מחפש רדיאטור אחד. אין לי בעיה לקנות את כל אחד מהם. אני רק צריך להיות בטוח שאת החלל האמור, של בערך 20 מ"ר. שזה הסלון+המטבח הוא יצליח לחמם.

לגבי ילדים, לכשיהיו אני באמת מניח שלא יזיק אם יהיה רדיאטור כזה, שאני חושב, שהוא עדיף על מזגן בלילות.

פורסם

כמו שנאמר פה: "בידוד"

אם יש לך את האזור מעל החלון שמכיל את התריס אז זה אזור מאוד קר וחשוף לטמ"פ חיצונית, ומה שמבודד בין הדירה לבין החלל הזה זה חתיכת עץ דקה.

לכן תפרק את הפלטה הזאת ותצמיד אליה משטחי קלקר. תסגור ותאטום את החריצים בין הפלטה לבית התריס עם סיליקון.

בנוסף, אם מדובר על חלונות ישנים, תעבור מסביב למסגרת לראות אם יש חריצים שדרכם תחדור רוח, אם כן, תאטום גם אותם עם סיליקון.

כמו כן כאשר יש רוח תבדוק האם יש רוח פרצים מהמסילות שבחלונות שנובעת בגלל סיליקון ישן שנשחק.

 

אם אתם מתכננים להישאר בדירה לפחות עוד שנתיים אז הייתי ממליץ להציע לבעל בית להתקין מזגן ולהשתתף בחצי מהעלות. לפי דעתי מזגן של 1.25 כ"ס יספיק והעלות שלו היא כ 3000-3500 ש"ח כולל התקנה. בחורף יש לך עוד אלטרנטיבות לחמם את הבית אבל בקיץ כאשר אין רוח הבית יהפוך לסאונה.

פורסם

מכפיל 1.0 קילוואט במחיר החשמל. אם המזגן צורך למשל 700 וואט אז זה 0.7. אבל כידוע, יש את המדחס ואת היחידה הפנימית, לכן כאשר המדחס כבה, היחידה הפנימית פועלת ואז שוב זה קורה. מן הסתם הצריכה יורדת מאוד כאשר המדחס כבה.

אבל במידה ואתה רוצה לדעת צריכה, קח את המקסימום של המזגן, הכפל אותו במספר השעות שבו אתה תעשה שימוש כפול מספר ימים וכך תדע. מן הסתם תפחית מזה שליש על המדחס וזהו, פחות או יותר חישוב גס למי שלא בטוח אם יעמוד בהוצאות.

פורסם (נערך)

מצטרף לשרשור - רדיאטור או מקרן חום לחלל של 30 מטר בערך?

 

נ.ב ראיתי שיש מכשיר שנקרא קונווקטור - שווה משהו?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם

ההבדלים בתוצאה בין מזגן של 1500 שקל 1 כ"ס

לבין 2 רדאטורים של 6-12 צלעות הוא עצום.

והבדל בחשמל עוד יותר.

 

2 רדיאטורים של 2500W זה 5000W שעה. = 5KVH = זה 5 כפול 0.70 אגרות לשעה = 2.1 שקל לשעת עבודה.

רדיאטור עובד רוב הזמן כ 80% בחלל גדול

 

מזגן של 1כ"ס = כ 800W שעה. מעשית הוא עוד גם כ 80-90% בחלל גדול. ובמידה והוא מכוון לטמפ' גבוהה הוא יעבוד קבוע.

800W = זה 0.8KVH = זה 0.8 כפול 0.7 אגורות לשעה = כ 56 אגורות לשעה עבודה רצופה.

 

מזגן יעלה כ56 אגורות

רדיאטור אחד יעלה כ 100 אגורות (שקל)

2 רדיאטורים יעלו כ 2 שקלים

 

לשעה @@

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
מצטרף לשרשור - רדיאטור או מקרן חום לחלל של 30 מטר בערך?

 

נ.ב ראיתי שיש מכשיר שנקרא קונווקטור - שווה משהו?

 

מזגן. למי שאין ברירה קונה רדיאטור גדול ככל הניתן לחלל החדר הגדול שלו, אין ברירה אחרת. ולחלל של 30 מטר, בספק אם אחד יספיק. יהיה חמים ונעים לאחר זמן רבי חסית בסופו של דבר אבל הכסף הנשרף על החשמל יצטבר לאורך החודשים והשנים ואתה תכסה את עלות ההתקנה של המזגן + מזגן בתוך זמן לא ארוך.


×
×
  • תוכן חדש...