Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחר עצות שקיבלתי פה מחברי הפורום, בדקתי את הדברים קצת לעומק והבנתי שהגרנדה פונטו יכולה לענות לצרכים שלי, אז לאחר בדיקות (בעיקר קריאה בפורום).

לגבי הגרנדה ראיתי שבמסגרת התקציב שלי (עד 30 אלף)

אני יכול לקנות שנתון 2008 עם רמת אבזור dynamic.

לגבי האיבו (שנתון 2010) ראיתי שאם שיש מספר אנשים שמוכרים אותה באזור ה 30-35 (אני יכול קצת להתגמש אם הרכב שווה את זה) אבל פה אני כנראה אצטרך להתפשר על האבזור לקחת רמת אבזור יותר נמוכה.

בכל מקרה אני מתכוון לקחת נפח מנוע 1400, אבל אני קצת חושש מכל המנועים הקטנים. לא אכפת לי ידני\ או אוטומט. לגבי הרובוטי האם כדאי להימנע הבנתי שלא כולם אוהבים את הרובוטי?

אני לא רוצה אוטו שיתקשה בעקיפות\עליות וכו', אני לא מחפש מטוס אבל רוצה אוטו עם ביצועים סבירים\טובים. אם יש פה מישהו שעושה תעליות של ירושלים עם הרכב אני אשמח לשמוע על החוויה.

אם יש רכב אחר שאתם חושבים שכדאי לי לשקול אני אשמח לשמוע :)

מה שחשוב לי ברכב זה בטיחות ואמינות, אחרי זה נוחות נסיעה עיצוב יפה ורמת אבזור סבירה\טובה.

תודה

עריכה אחרונה על ידי sapter
פורסם

מצטער שמקפיץ אבל לא קיבלתי תשובה ואני מעדיף להקפיץ מאשר לפתוח אשכול חדש.

אשמח לקבל את חוות דעתכם האם עדיף לי ללכת על הגרנדה או על איבו (כמו שאמרתי ראיתי אנשים מוכרים אותה באזור ה32 אלף), כמובן שמבחיר הזה אני אצטרך להסתפק בדגם הפחות מאובזר (active) אבל ממה שהבנתי גם הפחות מאובזר של האיבו לא נופל מהגרנדה.

פורסם

הבנת נכון, האקטיב של האיבו לא נופל מהדיינמיק של הגרנדה.

אחרי שנה וחודשיים עם האיבו באיזור של חיפה ופעם בחודש ביקור בירושלים, אני יכולה להגיד לך שאין לה בעיה לעלות את העליות בלי לעכב את התנועה.

סיכום שבן זוגי כתב על הרכב אתה יכול לקרוא כאן.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

היי,

לפני שבועיים קניתי איבו 2010 ידנית מחבר פורום, לפי דעתי ברמת האבזור הבסיסית (דיינמיק).

בטיחות: לרכב כל המערכות האקטיביות וגם 7 כריות אוויר (!).

אבזור - 4 חלונות חשמל וכל שאר הדברים הסטנדרטיים.

אני לא כל כך מכיר את ההבדלים בין הדגם שלי לבין המאובזר יותר, אבל למעט סאן רוף לא ראיתי הבדלים.

מבחינת כוח - לצרכים המשפחתיים שלנו לא חסר, אבל זה לא רכב דינמי או חזק. הוא יוביל אותך מנקודה לנקודה בנעימות, בידוד הרעשים טוב ונוחות הנסיעה טובה מאד.

החיסרון - משייט בטורים גבוהים בבינעירוני, אבל זה לא שהוא רועש מדיי.

איבו יכולה להיכנס בלחץ לתקציב שלך, ולעניות דעתי זה כדאי. הרכב נראה הרבה יותר טוב ומעודכן ונותן לדעתי 150% תמורה למחיר.

בהצלחה!

עדי.

פורסם

Murzilka תודה רבה על הסקירה מאוד עזר לי, קראתי בסקירה שבן זוגך אמר שבאזור ה 70-100 אלף הגיר מראה בלאי, אשמח לדעת מה עלות של החלפה שלו כי זה משהו שאני אצטרך להכניס לשיקול של הקנייה(במידה ולא הוחלף).

zelik5 תודה על התגובה אני בסופו של דבר מחפש אוטו שיוכל לקחת אותי לכל מקום כמו שאמרת בנעימות :)

פורסם

אתה לא תצטרך להחליף גיר, אלא קלאץ', כמו בגיר ידני.

כמו שראית, עדיין לא החלפנו אז אין מספר מדוייק, אבל שמענו שהמחיר אמור להיות באיזור ה2000 ש"ח גג.

נ.ב.

zelik5, דיינמיק הייתה רמת גימור הגבוהה ביותר שהגיעה עם גיר רובוטי בשנת 2010.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

סה"כ השוק הפרטי די מת היום, אני מניח שאם תחפש כאלה שהן יד 2, עם רישום השכרה או ליסינג לשעבר, אתה בכלל תוכל להשיג שנתון מתקדם.

פורסם
אתה לא תצטרך להחליף גיר, אלא קלאץ', כמו בגיר ידני.

כמו שראית, עדיין לא החלפנו אז אין מספר מדוייק, אבל שמענו שהמחיר אמור להיות באיזור ה2000 ש"ח גג.

נ.ב.

zelik5, דיינמיק הייתה רמת גימור הגבוהה ביותר שהגיעה עם גיר רובוטי בשנת 2010.

סבבה, אז מה יש לי? אקטיב?

נראה לי שהתבלבלתי כי באתרי הביטוח הדגמים מופיעים יחד.

בכל אופן, בשביל דגם לא מאובזר יש בו הכל.

עדי.

פורסם

זה בערך התוכנית, דרך אגב האם יש משהו שאני צריך להשים לב בזמן הרכישה של איבו? הבנתי שהיא סך הכל מכונה אמינה, אבל בכל זאת האם יש איזה מחלות משהו שחוזר על עצמו שכדאי לקחת בחשבון?

פורסם

אני לא יודעת מה יש לך, יכולה לתת כמה פרטים כדי שתשווה.

דיינמיק: הסלון בשילוב כחול בעוד שאקטיב בשילוב אפור.

דיינמיק: בקרת אקלים דיגיטלית, באקטיב מזגן מכני. ידיות בצבע הרכב או ידיות שחורות.

גם אקטיב בפונטו איבו מגיע עם אבזור נדיב והכי חשוב, עם איבזור בטיחות זהה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...