Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול כאשר עמדתי ברמזור, נהג משאית פגע קלות מאוד ברכב שלי מאחור ואין נזק שנראה לעין.

יצאתי מהרכב, כמובן שצילמתי את הרכבים כולל מספר רכב, רישיון נהיגה של הנהג הפוגע, ביטוח חובה ורישיון רכב.

האם יתכן מצב שלמרות שכלפי חוץ יש בקושי שריטה בטמבון האחורי שלי, עדיין יהיה נזק מאחוריו? (פח אחורי למשל...).

אם כן, כיצד עלי לנהוג במקרה זה?

פורסם

גם לי פגעה משאית בפנדה בזחילה,תתכופף ותסתכל שמאחורי הפגוש המגן לא נפגע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

מאחר ואני חסר ניסיון בכל מה שקשור לפגיעות שלדה יכול להיות שאני אסתכל והכל יראה לי בסדר כאשר בפועל תיתכן פגיעה.

לדעתך כדאי לי לערב את הביטוח בנושא הזה על מנת שיגיע שמאי לבדוק שאין נזק?

עריכה אחרונה על ידי itziks
פורסם

בשביל השקט אתה יכול.

שפתאום לא תהיה הפתעה בעת מכירה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואיך התהליך מתבצע?

הביטוח מתאם איתי פגישה במוסך שבודק אם יש נזק?

האם יש עלות כלשהי מבחינתי ?

פורסם

את זה איני יודע,תתקשר לחברת הביטוח.

תעדכן גם פה אם יש עלות שמאי ואם כן כמה.

פורסם

אפשרות נוספת - גש לפחח שלך ובקש שיבדוק את הרכב אם יש נזק יהיה מקום לפנות לסוכן הביטוח ולקבל הדרכה. בעצם - אתה יכול לפנות אליו כבר כעת, לך זה ארוע ראשון, הוא נתקל בשניים כאלה בכל יום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כמובן לערב ביטוח בעניין.

הביטוח יכוון אותך למוסך ושמאי , ייקח ממך דיווח על פרטי התאונה לפני כן, לאחר שתיפגש עם השמאי במוסך הוא יעלה את הרכב על הליפט ויתחיל לאמוד את הנזקים. בלא מעט מהמקרים יזוהה נזק גם בפח הפנימי ועד לרמה של פגיעה בקצה שלדה, קרו מקרים מעולם.

בהתאם לכך ייקבע האם הרכב שלך מיועד לתיקון או לא. במידה וכן - יטופל במוסך.

כמובן לוודא שלצד השני יש ביטוח צד ג או מקיף, אחרת אתה תיכנס לכאוס שלא יבוא לך להכנס אליו מלכתחילה.

בהצלחה

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

יצרתי קשר עם חברת הביטוח ותשובתם הייתה תמוהה.

הנציגה טענה שמאחר והרכב הפוגע הוא משאית, ההשתתפות העצמית שלו היא לכל הפחות 4000-5000 ש"ח וכך גם צריכה להיות עלות הנזק.

הסברתי לה שאין לי מושג מהי עלות הנזק מאחר ואיני יודע אם כלל ישנו נזק.

הנציגה טענה שלא ניתן להגיש תלונה מבלי להצהיר על נזק.

בכל אופן מה שסיכמנו בינתיים זה שאני אסע למוסך פורד בחולון ואבקש מהם לבדוק את הרכב ואם יש נזק אז לקבל גם הצעת מחיר לתיקון.

במידה ויימצא נזק לא תהיה בעיה להגיש תלונה דרך חברת הביטוח עם דרישה לתשלום.

במידה והמוסך לא ימצא נזק אני בבעיה. מצד אחד לא אוכל להגיש תביעת ביטוח מאחר ואין לי נזק להצהיר עליו אך במידה והמוסך פיספס איזושהי מכה בפח האחורי או בשסי אני אשלם על כך כאשר אמכור את הרכב.

פורסם

לאיזו חברת ביטוח פנית ? שלך או שלו ?

עלות הנזק אמורה להבדק על ידי שמאי במוסך, חד משמעית, לא אתה ולא הנציגה שמאית או בעלת נסיון שיודעת להעריך זאת בדרך נסתרת דרך הטלפון.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

• ספונסר פורום
פורסם

צור איתי קשר אנסה לעזור לך ללא התחיבות מצידך .

יכול להיות שהנזק גדול ממה שאתה רואה .

בזמן פגיעה המגן האחורי נכנס פנימה גורם לנזק נוסף וחוזר למצבו וניראה כי אין נזק .

אלי אמרן שמאי רכב 0546999223

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• תוכן חדש...