Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב למומחים, ברשותי רנו לוגאן 2009 ומזה מספר חודשים הספידומטר שלי לא תקין משמע, לעיתים מציג מהירות ולעיתים מציג אפס. יותר מזה, בזמן נסיעה הוא לפתע צונח לאפס וכשמתחשק לו, חוזר למהירות התקינה. חשוב לציין כי הוא מציג את המהירות הנכונה כשהוא כן עובד (או אפס או מהירות תקינה) ומלבד זאת, אין תקלות. מה הסיבה לכך? פתרון? המלצות? תודה!

פורסם

כשספידומטר נופל, תנסה לראות אם מד מרחק ממשיך להתקדם.

אם לא מתקדם - כנראה תקלה בחיישן מהירות על הגיר.

אם כן מתקדם - כנראה תקלה בלוח שעונים, במנוע של המחט.

פורסם

אם לא מתקדם - כנראה תקלה בחיישן מהירות על הגיר.

בזמן האחרון ראיתי הרבה רכבים אירופאים שבהם קריאת המהירות מגיעה מאחד מחיישני הABS, בד"כ קדמי שמאלי.

ברנו זה לא כך?

יום טוב גם לך

פורסם

לוגאן זה לא בדיוק רכב מודרני, ונתון מהירות מגיע מחיישן מהירות שעל הגיר, אומר את זה בוודאות של 99.9%.

בדיקה נוספת שאפשר לעשות - אם יש מחשב דרך - להסתכל על תצוגה של צריכה רגעית. אם ביחד עם נפילת המחוג צמוגה של צריכה רגעית נעלמת - סימן נוסף לכך שלא מגיע סיגנל מחיישן מהירות.

פורסם

תודה בוקי כשהמחוג נופל ולא ממשיך, כך גם מד המרחק ולכן חשוב לי לסדר אותו. אני אבדוק את מחשב הדרך (נראה לי שיש בלוגאן) ואעדכן. תודה!

פורסם

אף אחת מאלו. אמורה להיות תצוגה של ליטר/100 ק"מ בה רואים את הצריכה הרגעית. כלומר נתון משתנה בכל לחיצה/עזיבה של הגז.

בתצוגה זו אמור להיות אייקון של מכונית בלי סימן של תחילת מסלול (עמוד עם עיגול) לפניו.

לא מופיעה בתמונות שצילמת.

פורסם (נערך)

אני עם פיגו 306 אוטומטית שנת 2001' הייתה לי אותה בעיה ובנוסף שהיה קורה הרכב היה מדומם!

קניתי באיביי חיישן מהירות והבעיה נפתרה!!!

תחפש speed sensor והרכב שלך...דוגמא:speed sensor peugeot 306

עריכה אחרונה על ידי tomers25
  • תוכן חדש...