Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים ערב טוב

בשבת האחרונה יצאנו סניף הצפון של המועדון לטיול למוזיאון של אורי איילון במושב עופר ולחירבת שאללה, הצטרפו אלינו חברים מסניף השרון של המועדון בהובלת אבי שרייבר רכז מועדון ה 5 בשרון.

הייה אחלה טיול ועל כך בוודאי קראתם בשרשור של הטיול.

מחר נפגשים כרגיל בGREG חוצות המפרץ החל מהשעה 16:00 ועד בכלל גם אם ירד גשם לקפה ,מכוניות אספנות וחברה טובה ונעימה.

להתראות מחר

איתמר

IMG_6023.jpg

דגל המועדון .jpg

פורסם

כל הכבוד ותודה על ארגון הטיול בשבוע שעבר. גם בשם הפלקון ש"עשתה" את כביש בית אורן כמו גדולה...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ערב טוב

אכן מפגש סגרירי במזג אוויר לא משהו אבל לפחות החברה והקפה פיצו על מיעוט החברים

ורכבי האספנות .

התעדכנו בהתקדמות השיפוץ של של ג'קי (ג'קי לא צריך שיפוץ אבל הרכב כן . ... מזהים את הרכב בטאבלט ?)

והבנו שמכונוית אמריקאיות צפוניות לא פוחדות מגשם :)

שבת שלום

איתמר

IMG_6165.jpgIMG_6157.jpgIMG_6169.jpgIMG_6141.jpgIMG_6154.jpgIMG_6155.jpgIMG_6159.jpgIMG_6146.jpg

פורסם
שאפו לאמיצים..

אמיצים כי גשם ורוח, נכון.

אבל הכל ענין יחסי, הרי כולם בחולצות קצרות אז כמה קר כבר יכול להיות?

באה אליי אתמול לנצ'יה פולביה בישביל שאחליף ראדיאטור חימום פנימי, כי הבעלים קופא בתוך האוטו. השארתי את האוטו בחוץ לשעתיים הוא כמעט עף ברוח! ולא היה משהו יוצא דופן.

בכלל הבנאדם נוסע בה כל השנה פלא שבסוף החורף נשאר ממנה משהו.

וגם אני, אלק חורף באנגליה. זה מזג אוויר טרופי לעומת מה שהיה השבוע בניו יורק.

ובכל זאת כל הכבוד לכל מי שנכנס לאוטו ונוסע למפגש. חורף זה חורף ומי שמשתמש באוטו כל השנה ראוי ליישר כוח.

גדי

פורסם

בשברולט 1957 שבאתי איתה למפגש ביום שישי , נסעתי גם בלית ברירה על כביש מצופה קרח. במשך שנים רבות הייתי נוסע בה לעבודה בשביל הכייף. פעם ביום חורף נאה היה שינוי פתאומי והתחיל לרדת ברד שהצטבר על הכביש. חיכיתי שזה יגמר אבל זה רק התגבר. בסוף החלטתי ליסוע הביתה. באיזו ירידה קלה האוטו נכנס להחלקה ועבר צומת כשמולי בא אוטובוס. הנהג האוטובוס הבין מהצופר (החזק) שלי ומסימני הבהוב האורות שאני בצרה והצליח לעצור...

בשנים האחרונות אני נוסע בד"כ ברכבי אספנות בימים בהירים. אתמול כשהחלטתי לצאת רדר הגשם אמר שאין עננים איך שהוצאתי את האף מחניה היה שבר ענן. דקה אחרי זה היתה הפסקה והמשכתי למפגש.

האמת שעד שנות האלפיים ההבדל בין רכבי אספנות לרכבים אחרים לא היה כזה גדול. מאז ה ABS ובקרת היציבות התפנקנו ולכן הפסקתי למעשה ליסוע בכבישים רטובים. אגש גם לי הלך ראדיאטור של חימום בקאדילאק שבסימלון. לא נורא יש שם שניים אחד בצד ימין ואחד בצד שמאל.

שלמה דן גדרון

פורסם

אותי מדאיגים יותר כבישים רטובים כשהלחות והבוץ נזרקים לתחתית הרכב. לכן אני לא רק מסתכל לשמיים אלא גם למטה, לאספלט...

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
חיפה זה לא ת"א...

וזה הזכיר לי בדיחה ישנה:

שני חברים המתינו לאוטובוס בת"א ביום גשום,

כשלפתע רכב עובר ומתיז עליהם מים מהשלולית, מרטיב אותם מכף רגל ועד ראש

וממשיך הלאה בלי לבקש סליחה.

שניהם מקללים אותו ואחד מהם אומר: "בחיפה זה בחיים לא היה קורה!"

השני שואל: "למה? מה היה קורה בחיפה?"

"בחיפה הנהג היה עוצר, מתנצל בכל דרך אפשרית,

לוקח אותך אליו הביתה,

מייבש אותך, נותן לך בגדים יבשים וארוחה כיד המלך ועוד מתעקש על זה שתישן