Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 301
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אז אמרו פה שכנופייה זה לא שם מתאים כי יש קונטוציה שלילית ואני חושב שזה השם הכי מתאים לפעילות פה, גם פיראטים יכול להיות שם מתאים למה שהחברה האלו עושים.

גם ג'ק ספארו יכול להיות חבר בכנופייה...

פורסם

פרגון ענק לכנופיה, עבדו קשה על רכב של חבר, רכב שאין

בו גישה לכלום... אפילו פלאג מסכן דרש מאבק, כי אין גישה

אליו. מקצועיים, עובדים מסודר, מדויק ובזהירות, תוך הקפדה

על כל הכללים, והכל ללא תמורה או תשלום, לא משנה כמה

הוא הפציר בהם לקבל תמורה כלשהי. כל הכבוד!

פורסם

נפגשתי עם ASAFASAF מהפורום היום, בחור זהב שיצא לי להכיר בחודשים האחרונים.

מסתבר שלא היה תרמוסטט בכלל ברכב, ועוד יותר מזה - גם פילטר אוויר לא היה !!

אחרי התקנת פילטר אוויר ותרמוסטט , הכל תקין ובנוסף - האוטו עבר טסט כמו גדול

:smile:

חוץ מזה הוא גם עזר לי עם דברים קטנים כמו החלפת נוזל קלאץ,החלפה של שרוול אויר ובגדול אפשר להגיד שאין לי מילים להערכה שיש לי כלפיו!

10877894_10152966144287660_795519121_n.jpgattachment.php?attachmentid=410263&d=1420976519&thumb=1

פורסם
האמת דני, בתגובתך אתה נשמע כילד. השמעתך את דעתך דיי ברור כאן ואין צורך להמשיך בכך.

נכון שהחלפת נורה זה דבר פשוט שכמעט כל אחד מאיתנו יודע לעשות לבד, אבל בשביל הבחור (tomcoh) זהו לא דבר של מה בכך.

הבחור קיבל עזרה ועל הדרך קיבל הסברים על כל עולם הטיפולים השוטפים, אז שוב, נכון שעל החלפת נורה לא הייתי כותב, אבל הבחור החליט לפרגן וזאת זכותו המלאה.

התגובה העוקצנית שלך היא הקטנונית.

השרשור נולד כדי להודות לאנשים כאן, וזה לא משנה אם העזרה שלהם קטנה או גדולה.

אני מעריך את תגובתיך המקצועיות, איני מבין למה אתה ממשיך לנסות לפגוע/לזלזל בתרומתם של חברי הכנופיה או בכל אחד שעושה לבד.

אני חושב שאם אתה רוצה להמשיך בכך, אתה יכול לעשות את זה בשרשור חדש, ולא בשרשור הזה שנועד כדי להביע תודות.

אגב משפט קטן לגבי המוסכים.

נכון שרוב המוסכים היו מחליפים נורה בחינם - זאת במטרה להשיג לקוח חדש או כשירות ללקוח קיים. אף אחד בעסק לא נותן בחינם בשביל הפנים היפות של הלקוח.

מעבר לכך אם כבר בקטנוניות עסקנינו :

1. על נורה שקונים בכמה שקלים (ואני בחנות החלפים שלי מקבל ללא תשלום כשירות) היה משלם כ 20-40 שקל, כ 300%-600% יותר מחנות חלפים.

2. מיותר לציין שהיה יכול בקלות להכנס למוסך שם היה גם משלם על החלפת המנורה. הנ"ל תקף גם לבדיקת חורף, שם מוסכניק שמחפש עבודה היה עלול "למצוא" לו כל מיני דברים ובסוף היה יוצא מהמוסך עם מאות שקלים במקום 5 שקלים.

קבל ח"ח.

באמת שהבננו אותך שאתה בסך הכל בא לטובת חברי הכנופיה.

אבל דיי אחי, מספיק.

פורסם

שוב תודה על העזרה בהחלפת כל הנוזל ברדיאטור ונוזל בלמים.

שמחתי להכיר 2 אנשים שפשוט נותנים מעצמם ולא מחפשים שום תמורה.

וזאת לאחר שעבדתם בקור לא נורמלי וגשם.

אז אסף ורועי תודה!

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו מהכנופיה יכול לחסוך לי עלות של גרר ולעזור לי להניע את הרכב? בעקרון הוא מניע אבל אחרי כמה שניות נכבה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם (נערך)

היום שלושה מחברי הכנופיה יצאו ל"טיול" בצפון, ויצא לי להיפגש איתם. אז קודם כל תודה רבה לאסף, יגאל ורועי שטרחו והגיעו עד אליי "לעזור" בטיפול ביונדאי אקסנט.

נפגשתי איתם בקרית ים, יחד עם עוד בחור, ועוד יונדאי אקסנט שהייתה זקוקה לטיפול הכנופיה.

אסף ויגאל עבדו בעיקר על האוטו שלי, בעוד רועי על האוטו השני.

IMAG0108.jpg

כמובן שקודם כל האוטו עלה על בוקים

IMAG0087.jpgIMAG0088.jpg

הוחלף שמן מנוע, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר מזגן ומצתים. כמו כן הולחף אטם מכסה שסתומים עקב נזילה.

IMAG0095.jpgIMAG0099.jpgIMAG0091.jpgIMAG0089.jpg

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
פורסם (נערך)

לאחר בדיקה וחיפוש מקום מחבואו של פילטר הדלק, הכסאות האחוריים הורדו מהאוטו, ושם הוא התגלה.

IMAG0092.jpgIMAG0094.jpgIMAG0098.jpgIMAG0117.jpgIMAG0120.jpg

אז תודה רבה לחברי הכנופיה על העזרה, המקצועיות, הנחמדות והחברה!

בהחלט חווית "המוסך" הכי טובה שהייתה לי עד כה 8)

עזרה כזו היא בהחלט לא מובנת מאליה, ומגיע להם תודה ענקית על כך!

נ.ב.

אם שכחתי משהו, או מישהו מחברי הכנופיה רוצה לפרט קצת יותר, מוזמנים :-D

אולג

עריכה אחרונה על ידי oleg_kra
פורסם

אני הבחור השני...

רוצה להודות לרועי על הטיפול המסור והמקצועי שעשה על היונדאי אקסנט הבעייתית שלי.

פילטר אוויר, פילטר שמן, אטם בית שסתומים, שמן + נוזל קירור.

אטם בית שסתומים שהיה יבש לגמרי וגירדנו אותו.

שמן שבחלקו הפך לגומי.

נזילה מ2 פלאגים שיחדיו תוך שבועיים השאירו רק ליטר וחצי שמן באוטו.

בנוסף לאסף ויגאל שעזרו לנו בגיחות קצרות מהאוטו של אולג ושי שקפץ לביקור ונתן חוות דעת מקצועית נוספת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4182 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...