Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ראיתי פיאט פונטו שנת 2000 עם קילומטראז, נמוך (110000)שהיה בבעלות אישה מבוגרת ב13 שנה האחרונות.

האישה שהאוטו היה בבעלותה עבדה כל השנים בפיאט בתור מזכירה או משהו ושם היא גם טיפלה ברכב כל השנים.

אחרי בדיקה שעשיתי במוסך לרכב עלו הדברים הבאים: חופש זרועות ידית מהלכים,רעש מהמדחס של המזגן, בולמים אחוריים לקויים (לא משהו ביטיחותי קריטי כרגע לדברי המוסכניק)ומנגנונים של של חלונות חשמל חלשים שימותו בזמן הקרוב כנראה.

מבפנים האוטו נראה מעולה ושמור מאוד כל הכפתורים ריפודים במקום עובדים וכו'.

יש טסט לשנה וארבע צמיגים שהוחלפו לפני שלושה חודשים.

מבקשים עליה 8000 סופי לגמרי.

על פניו נראה לי שהאוטו במצב שמור גם מכאנית וגם קוסמטית.

המחיר משקף את שווי האוטו נראה לכם או שזה גבוה מידי?

זה רכב ראשון שלי ואני מתכנן להחזיק בו בשנים הקרובות לכן חשוב לי למצוא רכב שיהיה שמתחוזק ושאני אוכל להמשיך לתחזק אותו כמו שצריך.

אשמח לשמוע לדעתכם המנוסה!

פורסם

התקלות לא רציניות כ"כ אבל לסדר הכל יעלה כמה אלפים.

בקשר למחיר - זה מחיר מופרז ביותר גם אם האוטו היה ללא תקלות בכלל. בערך כפול ממה שהאוטו שווה.

אם כמו שאתה אומר יש טסט להרבה זמן, צמיגים טובים מבחינת מנוע ומצב מערכת קירור הכל פיקס, הילוכים עוברים חלק וקלאץ' מפריד טוב, חיצונית האוטו נראה טוב - אפשר נניח לשלם 5000 מקסימום לדעתי.

במחשבה שניה, במכוניות בסדר גודל מחיר כזה עדיף לקנות אוטו מטופל ומתוחזק בקצת יותר יקר ממחיר השוק מאשר לקנות בזול ולהשקיע פי 4 ממההפרש בהמשך.

לכן, אם הוא באמת נראה כחדש וטופל כל השנים במורשה (יש תיעוד לכך?) - תחשוב טוב. זה שווה כסף.

למרות שעדיין מדובר באוטו בן כמעט 15 שנה ויש את את ההתיישנות הטבעית ששום טיפול, הכי טוב שיש, לא ימנע.

האם מדובר בפונטו דור ראשון או בדור שני, פונטו ספייס?

הספייס בעיקרון הגיעו במודל 2001, אבל היא כמה שנרשמו כמודל 2000 ולכן השאלה.

אם זו פונטו ספייס, המחיר המבוקש יותר הגיוני.

פורסם

זאת לא פונטו ספייס..

אז ממה שאני מבין ממך אם המחיר לא ירד בכמה אלפי שקלים אז לא כדאי לי לקנות..

קצת מבאס כי חשבתי שמצאתי את הרכב הראשון שלי :-(

פורסם

תקרא שוב את החלק השני של ההודעה שלי.

תראה למוכרת את המחירון של הרכב שהוא (סתם זורק מספר) 5000 ש"ח,

תנסה תציע מחיר שנראה לך הגיוני, תנסו להיפגש באמצע.

לדעתי סיכוי שהרכב הזה ימכר ב 8000 ש"ח הוא נמוך.

ובכל מקרה אל תקבל שום החלטה על סמך דעה שלי בלבד, תשמע מה אחרים אומרים.

פורסם

דיברתי איתה ונראה שאין על מה לדבר מה שנקרא...

בדיעבד אני מבין שבגלל שזה הרכב הראשון שגעתי למצב שאני בודק אותו במוסך ומגיע לנקודה מתקדמת יחסית אז לא הייתי שקול ב100%

גם המוסכניק שבדק את הרכב אמר לי שהמחיר לדעתו גבוה יתר על המידה, ומכל מה שאני רואה עד עכשיו זה באמת ככה..

הגיע הזמן להמשיך בחיפושים!

פורסם

אגב יש לי עוד שאלה, בקשר לרכב שהחליפו לו מנוע

האם זה אמור לגרום לי להתרחק מרכב שיכול להיות בעייתי או שמנוע חדש זה טוב?

פורסם

תראה, לפני כמה חודשים מכרתי את הפונטו שלי מאותו שנתון ב-3K. הרכב היה ללא תקלות למעט מראה שמאלית שבורה.

אבל גם ברכב ללא תקלות יכול להיות שתיפול בדברים קטנים שיעלו עוד כמה אלפים. בעיקר ברכב בגיל 15.

לכן 8K לרכב בגיל כזה ועוד לפונטו, זה המון. 5K הייתי מוכן לשלם בכיף.

בקשר למנוע, תלוי מאיזה סיבה החליפו מנוע ומה עוד החליפו חוץ מהמנוע. זה לא אומר להתרחק אבל מה שבטוח זה שהמנוע לא חדש, מרכיבים מנועים משומשים עם אותו ק"מ בערך כמו המנוע התקול. מנוע חדש עולה יותר מהרכב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...