Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו דיסק Clarion cz702

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4272 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ליח את הרדיו דיסק הזה ולפני שבוע היה בעיה שכשמתי שירים דרך הפון וניסיתי להעביר דרך הרדיו זה לא עבד ואחרי איזה כמה ימים זה שוב חזר לעבוד, אתמול זה שוב הפסיק לעבוד, רעיונות ?

פורסם
הרעיון היחיד שיש לי כרגע זה לנסות למחוק מהזכרון את חיבור ה-BT (גם בטלפון וגם במכשיר אם קיים) ולאתחל אותו מחדש.

בטלפון אני פשוט עושה Unpair

במכשיר אינלי מושג איך

פורסם (נערך)

גם בחוברת הפעלה לא רשום משהו ספציפי לגבי ה-BT. אמור אולי להיות כפתור Reset מתחת לפאנל.

שים לב שזה יאפס תחנות רדיו, הגדרות סאונד וכיוצב'. וכמובן לא מבטיח את תיקון הבעיה.

אגב,כמו כל חברה אחרת, גם קלריון מסייגת ומצהירה שהיא לא מתחייבת להתאמה מלאה לכל טלפון באשר הוא.

לגבי איך זה עובד בטלפון עצמו, איני יודע אם הטלפון ברשותך שומר הגדרות למכשירים שהוא התחבר אליהם לאחרונה.

אגב, צריך לבדוק אולי קיום עדכון קושחה למכשיר.

* ואין צורך לצטט הודעה מעליך.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם
גם בחוברת הפעלה לא רשום משהו ספציפי לגבי ה-BT. אמור אולי להיות כפתור Reset מתחת לפאנל.

שים לב שזה יאפס תחנות רדיו, הגדרות סאונד וכיוצב'. וכמובן לא מבטיח את תיקון הבעיה.

אגב,כמו כל חברה אחרת, גם קלריון מסייגת ומצהירה שהיא לא מתחייבת להתאמה מלאה לכל טלפון באשר הוא.

לגבי איך זה עובד בטלפון עצמו, איני יודע אם הטלפון ברשותך שומר הגדרות למכשירים שהוא התחבר אליהם לאחרונה.

אגב, צריך לבדוק אולי קיום עדכון קושחה למכשיר.

* ואין צורך לצטט הודעה מעליך.

כן יש כפתור אבל אני לא מצליח ללחוץ עליו ניסיתי עם עט וזה לא נלחץ, כה אני יוודע שהם לא אחראים לעניין שהפון יתאים אבל מה שמעצבן זה שזה עבד טוב והעביר שירים ופתאום הפסיק לעבוד.. בקשר לעדכון תוכנה גם חשבתי על זה אבל איך אני בודק את זה, מסתבר שזה גם לא מנתק ועונה מה שכן עבד גם שלהעביר קדימה ואחורה לא עבדו

פורסם

נסה עם סיכה או אטב נייר.

לגבי עדכון קושחה, צריך ללכת לפי הדגם המדויק של המכשיר לאתר החברה ולבדוק.

הם גם מסבירים שם איך לבדוק מה קיים כרגע במכשיר.

כמובן שכל עדכון כזה כרוך בסיכון שמשהו ישתבש וידפק.

פורסם
נסה עם סיכה או אטב נייר.

לגבי עדכון קושחה, צריך ללכת לפי הדגם המדויק של המכשיר לאתר החברה ולבדוק.

הם גם מסבירים שם איך לבדוק מה קיים כרגע במכשיר.

כמובן שכל עדכון כזה כרוך בסיכון שמשהו ישתבש וידפק.

איפסתי את המכשיר, הכל עובד פיקס עכשיו וואלה אפילו גם הרמקולים נשמעים יותר טוב

פורסם

זה כי הגדרות הסאונד כנראה התאפסו גם כן.

הייתי בודק את הנושא, אפילו שזה נשמע לך לכאורה טוב יותר עכשיו.

עד לפעם הבאה שזה יצריך ריסט, כמו כל מחשב...

• תוכן חדש...