Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים. אני בהתלבטות קטנה וצריך את עזרתכם.

בדקתי 2 רכבים הראשון הינו הונדה סיויק שנת 2009 יד שניה פרטית עם 66 אלף קילומטר מנוע 1800 140 כ"ס

והרכב השני יונדאי I35 יד ראשונה מליסינג 60 אלף קילומטר מנוע 1600 132 כ"ס.

על ההונדה דורשים 75 אלף ש"ח, ואת היונדאי אני יכול להביא ב68 אלף.

היונדאי ככל הנראה עברה תאונה והוחלף לה מכסה מנוע וגם הבאגז, אבל מתחייבים לי על מנוע גיר ושאסי.

אין לי יותר מידי פרטים על ההונדה אבל גם שם מתחייבים לי על מנוע גיר ושאסי.

אין לי יותר מידי מה לחפש ברכב, שיהיה נוח, לא מחפש יותר מידי ביצועים, שיהיה סבבה בדלק במילא אין לי יותר מידי נסיעות אבל כרגע אלו שתי האופציות שעומדות על הפרק ואני לא מחפש רכב אחר.

מה אומרים עדיף לקחת?

פורסם

לא מכיר את היונדאי, לנו יש הונדה סיוויק האצ'בק שנת 2009 בבית, הרכב מאד חסכוני מחוץ לעיר (1 ל16-17), אך בעיר הוא עושה 1 ל10 בנהיגה רגועה. אם מדובר על ההאצ'בק, אז היא בעלת מתלים יחסית נוקשים, הסדאן רכה יותר (שוב לא יכול להשוות). מבחינת אמינות, לא היו בעיות ב5 שנים האחרונות, הטיפולים מעט יקרים יותר אבל הרכב מאד נעים מבפנים ומאובזר בצורה טובה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

חובה לבקש דו"ח שמאי מהמוכר.

בכל מקרה אני קצת משוחד כי היתה לי הונדה הרכב מאוד חסכוני ימשלב מנוע חזק (כמובן שאם לוחצים צריכת הדלק תעלה...) מרווח מאוד, איכות חומרים מעולה ( אצלי הרכב היה 9 שנים על הכביש והכל היה כמו חדש אף רישרוש לא היה מהדשבורד).

גם היונדאי רכב טוב אבל כשאני הייתי באותה התלבטות בחרתי בהונדה בעיקר בגלל המנוע החזק שמשלב צריכת דלק טובה.

• תוכן חדש...