Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך אתה מצפה מהעובדים "לעצור בצד" מישהו שעובר ב20~30 קמ"ש בנתיב האמצעי ולא מספיק לקרוא שאין לו מנוי?

כוונתי הייתה שאותו האדם שרואה שאין לו מנוי יועיל בטובו לעצור את עצמו בצד ולברר את הנושא, לא שירדפו אחריו שומרים ויורידו אותו לצד.

אני מסכים איתך שזו האחריות של בן אדם לבדוק אם יש לו מנוי לפני שהוא נכנס לנתיב מנויים, וגם אם הוא כבר החליט להמר על זה לפחות שיסתכל על השלטים, האם המצלמה הצליחה לצלם אותו או לא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

לי אישית יצא לנסוע בנתיב מנויים ללא מנוי. זה לא עד כדי כך נדיר. קיבלתי קנס 25 ש"ח.

אגב הסיבה נבעה מכך שלכל הרכבים שלי יש מנוי מפתיחת המנהרות. יום אחד נהגתי ברכב אחר של המשפחה ופשוט מתוך הרגל עברתי כרגיל במנויים.

לא סוף העולם ויכול לקרות לכל אחד.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

דומני שהזיהוי במנהרות הוא וידיאו בלבד. החברה המנהלת את המנוי היא דרך ארץ - כמו כביש 6 - אבל המנוי נפרד וצריך להרשם אליו.

בכל מקרה - בעבר הייתי עובר במנהרה סביב 10-12 פעמים בחודש. מאז שהעלו את המחיר זה פעם בחודשיים. ההפסד שלהם.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בפעם הראשונה שעברתי שם עם רכב חברה, בגלל שהיה לי ספק, עברתי דרך המסלול של ״לא מינויים״ וכשהגעתי מול הקופה המחסום הורם לבד ובשלט היה כתוב מינוי זוהה.

בצד הפרקטי, תתקשר לשירות לקוחות ותבקש לעשות מינוי אם יוותרו לך על חלק מהקנס. שמעתי שזה עובד.

פורסם

יש תלונות שאני לא מבין אותן, וכבר אמרו לך הכל כאן.

מאחר וכל המכוניות שלי רשומות במנהרות, באחת הפעמים נכנסתי והיתה בעיה כלשהי. הצג אומר לך שיש בעיה. ביציאה עברתי דרך עמדת התשלום ווידאתי שהאוטו נקלט באופן תקין.

אתה נוסע שם כמה פעמים ומתעלם? הבעיה היא בך. השתמשת - תשלם.

אני בטוח שאת הלקח אתה כבר תלמד.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

המחיר לנסיעה הוא 15 ש"ח , אם מעולם לא עשית מנוי למה שיהיה לך?

חשבת שיש לך מנוי בגלל שיש לך רכב חברה? תשאל את החברה האם אתה מנוי..

אגב אני עובד במת"מ ומעולם לא התבלבלתי.

עריכה אחרונה על ידי yaari30

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

אני מת על הכותרת של השרשור הזה: "שוד לאור היום". מישהו הצמיד לך אקדח לרקה ואיים שאם לא תיכנס למנהרה אז הוא יסחט את ההדק?

אתה הרי נכנסת למנהרה מרצונך החופשי. איש לא כפה עליך דבר. אתה הפעלת שיקול דעת ובחרת להשתמש במנהרה. אולי אני לא חזק בעברית או בלוגיקה, אבל למיטב הבנתי זה לחלוטין לא עונה להגדרה של "שוד לאור היום".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...