Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשמוע את דעתכם על הנושא, והאם קרה מקרה דומה לאדם נוסף.

מתוך נסיון אישי, אדם שנוסע במנהרות הכרמל ועובר באזור המנויים (רכב חברה וחשב שיש לו מנוי) ובמקום לשלם 7 שקלים או סכום דומה, מקבל קנס של 100-300 שקל לנסיעה. האם דבר זה הגיוני?

איך יכול להיות שמנהרות הכרמל מאפשרות לרכב ללא מנוי לעבור באזור המנויים, ואחכ לשלוח קנס?

למה מלכתחילה אם אין מנוי לרכב מסוים, הרכב הזה לא יעבור? נטו כסף?

קרה למישהו? מה עשיתם?

פורסם

מבלי להיכנס לעניין הקנס (מוגזם בהחלט, בסגנון הנתיב המהיר) אבל בחייך, אתה אמור לדעת אם יש מנוי או אין מנוי. אם אין מנוי, אין לך מה לעשות בנתיב המנויים שזו אחת ההטבות שלו - מעבר מהיר יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

מה כל כך קשה ראבק לא לעבור במסלול רק למנויים.

נסעתי פעמיים בחיים שלי במנהרות הכרמל ובשתי הפעמים ראיתי באותיות ענק "למנויים בלבד".

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ובנוסף, על שער הבקרה גם בכניסה וגם ביציאה יש צג שכותב האם הרכב זוהה בהצלחה כמנוי או לא.

אם זוהה, כתוב:

התג זוהה, דרך צלחה.

אם לא זוהה כתוב:

בעיה בזיהוי תג, פנה למוקד השרות + מס' טלפון עם כוכבית.

אני מאמין שאם תתקשר מיד אחרי יציאה ממנהרה ותסביר שטעית במסלול, לא יחייבו ב 100 ש"ח.

פורסם

לא הבנתי איך הוא מזהה אותי כמנוי. הפסקל של כביש 6 תופס גם שם?

כי עשיתי מנוי לכביש 6 ולמנהרות, אבל במנהרות עוד לא יצא לי לנסוע.

פורסם (נערך)

הפסקל של כביש 6 תופס גם במנהרות, רק אם דיברת עם המוקד של מנהרות הכרמל ועדכנת אותם. אם למישהו יש פסקל/מנוי וידאו שעשה לכביש 6, זה לא יתפוס במנהרות אלא לאחר עדכון המנוי.

כל מה שעליך לעשות לאחר שעדכנת אותם, זה כלום. סע לשלום. תעבור בנתיב של המנויים וזה כבר יחייב אותך דרך אמצעי התשלום שעודכן לך בכרטיס הלקוח.

פות"ש, בכניסה למנהרות כתוב באותיות ענק מעל לכל נתיב אם הוא למנויים או בתשלום מיידי. איפה האחריות האישית שלך כנהג ברכב?

על אותו משקל, כשיש תמרור עצור/רמזור אדום, אתה עוצר. אם לא, אתה מקבל קנס. מה ההבדל? נכון שפה מדובר על חוק וכאן זה לא חוק אלא חברה פרטית, אבל כמו שתמרור/רמזור אומר לך לעשות משהו, גם השילוט אומר לך את אותו דבר.

בלי להיכנס לגובה הקנס אותו עליך לשלם, אני כן חושב שצריך להיות קנס כלשהו ושעליך לשלם אותו.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

אגב, חיוב 100 ש"ח על נסיעה במסלול המנויים ללא מנוי הוא החל מפעם שניה בחודש.

על פעם ראשונה בחודש מחייבים 25 ש"ח.

לגבי זיהוי - מה שכתוב מעלי נכון.

אם אתה מנוי רק במנהרה - זיהוי על ידי צילום לוחית רישוי. אם אתה מנוי גם במנהרה וגם יש לך פסקל של כביש 6 - בכניסה למנהרה רושם: "תקלה בזיהוי" . אבל עדיין מחייב תקין לפי תעריף רגיל.

כשמעדכנים שיש לך פסקל, לא רושם יותר תקלה בזיהוי, רושם "התג זוהה בהצלחה".

אבל פסקל לא מצפצף כמו במעבר דרך שער בקרה בכביש 6.

פורסם (נערך)
הפסקל של כביש 6 תופס גם במנהרות, רק אם דיברת עם המוקד של מנהרות הכרמל ועדכנת אותם. אם למישהו יש פסקל/מנוי וידאו שעשה לכביש 6, זה לא יתפוס במנהרות אלא לאחר עדכון המנוי.

כל מה שעליך לעשות לאחר שעדכנת אותם, זה כלום. סע לשלום. תעבור בנתיב של המנויים וזה כבר יחייב אותך דרך אמצעי התשלום שעודכן לך בכרטיס הלקוח.

עדכנתי אותם, אמרו שישלחו אישור בדואר, לא שלחו. עברו כמה חודשים.

עכשיו אני מפחד להיכנס, שלא יגידו שאני לא מנוי.

עריכה אחרונה על ידי stio
פורסם

בפעם הראשונה שנסעתי, ראית את הודעת ה"אי זיהוי" בצג והתקשרתי לברר. עידכנו שיש לי פסקל ומאז הכל בסדר, לא אמרו שישלחו משהו בדואר ולא שלחו כמובן.

פורסם

כנראה שלא הסברתי את עצמי טוב,

הטעות פה נובעת מחוסר ידע - מנוי לכביש 6 יש, הסקנו שיש גם למנהרות הכרמל

בנוגע לעניין הזיהוי - זה לא אני שנסעתי ככה שאיני יכול לענות לכם על זה

פורסם

בוא נראה,

אותו בן אדם שנסע ראה שלט אלקטרוני ענק "מסלול למנוים", התעלם ונסע.

אחר כך בשער בקרה בכניסה ראה כיתוב "בעיה בזיהוי", התעלם ונסע.

ביציאה ממנהרה ראה שוב פעם כיתוב "בעיה בזיהוי", התעלם ונסע.

במהלך אותו חודש חזר על כל הנ"ל פעם שניה, אחרת לא היה מגיע חיוב של 100 ש"ח, ועכשיו הוא בא בטענות?

• אהבתי 1

פורסם
איך יכול להיות שמנהרות הכרמל מאפשרות לרכב ללא מנוי לעבור באזור המנויים, ואחכ לשלוח קנס?

למה מלכתחילה אם אין מנוי לרכב מסוים, הרכב הזה לא יעבור? נטו כסף?

כי הנתיבים למנויים צריכים להיות מהירים, בלי עיכוב של מכשול כזה או אחר, תמיד יגיע הליצן שיכנס למסלול "כי לא ידעתי" ואז יתקע את כולם בגלל שאי אפשר לעשות רוורס.

ובכלל מה אתה מצפה מהם לעשות ברגע שמישהו בלי מנוי עובר, להפעיל סירנות? להוריד אותו עם M60? לשלוח אחריו ניידת שתעצור אותו?

נטו אשמתך, אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
כי הנתיבים למנויים צריכים להיות מהירים, בלי עיכוב של מכשול כזה או אחר, תמיד יגיע הליצן שיכנס למסלול "כי לא ידעתי" ואז יתקע את כולם בגלל שאי אפשר לעשות רוורס.

ובכלל מה אתה מצפה מהם לעשות ברגע שמישהו בלי מנוי עובר, להפעיל סירנות? להוריד אותו עם M60? לשלוח אחריו ניידת שתעצור אותו?

נטו אשמתך, אי ידיעת החוק אינה פוטרת מעונש.

לעצור בצד אחרי הביתנים לפני הכניסה למנהרה, יש שם שוליים רחבים ועובדה שגם רכבי הבטחון של המנהרה חונים שם באופן קבוע.

לברר את הנושא מול המוקד או מול אחד מהאנשים שנמצאים שם בביתנים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

איך אתה מצפה מהעובדים "לעצור בצד" מישהו שעובר ב20~30 קמ"ש בנתיב האמצעי ולא מספיק לקרוא שאין לו מנוי?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...