Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

קניתי לאחרונה פוקוס 2005 דור ראשון ואני רוצה להתקין אזעקת ביפר רב בריח.

דיאגרמת חיווט לאזעקה יש לי, חסר לי את דיאגרמת החיווט של הנעילה המרכזית המקורית של הרכב.

אשמח לעזרה במציאת דיאגרמה או הדרכה לחיווט האזעקה.

בנוסף, אני רוצה להתקין מצלמה ולהסתיר את כבל ההזנה של המצלמה מאחורי חיפוי קורות A.

השאלה היא האם ישנה דרך מיוחדת (הזזה/סלייד או כל דרך מקורית אחרת) לפתוח את החיפוי או פשוט למשוך?

על כל השאלות שיש לי ושיהיו לי יענה לי ספר haynes במידה והיה ניתן למצוא אותו, אם יש למישהו עותק אלקטרוני אשמח לקבל אותו.

פורסם

עדכון קל:

פירקתי את הקודן ואת האזעקה הישנה. סכנה גדולה היתה שם, כל תזוזה קטנה של החיווט גרר אחריו רעשים של "קצר" ושל ממסרים מתקתקים.

כמובן שניתקתי את כל החלקים המיותרים, ונשארתי עם מספר כבלים שאחד מהם אחראי על סגירה/ פתיחה מרכזית.

השאלה כמובן, איך אני מחליט איזה מהם נועל ופותח את הדלתות?

ניסיתי לגשש בעזרת נורת ביקורת ופסלתי כמה כבלים.

השארתי 2 כאופציה, והממצאים:

1. שניהם מינוס.

2. כאשר הנעילה המרכזית המקורית ננעלת אחד מהם מקבל מינוס.

3. כאשר הנעילה המרכזית המקורית נפתחת השני מקבל מינוס.

איך אני ממשיך הלאה?

ואיך אני מוצא את הכבל האחראי על פתיחת תא המטען? (באזעקה ישנה אפשרות לפתח תא מטען מהשלט).

תודה רבה.

פורסם

עדכון נוסף,

מצאתי דיאגרמות חיווטים לפוקוס 2002 (לחץ כאן לצפיה בדיאגרמות). בתקווה שדבר לא השתנה מאז 2002 ועד דגם 2005. לאן אני צריך להתחבר?

המערכת הישנה היית מחוברת לכבלים ש4 מתוכם לא הצלחתי לסווג במלואם. כאשר ה2 שאני חושד בהם מחוברים לצמה המקורית אשר צבעם כתום-לבן ושחור-כחול.

לחץ כאן לצפיה בדיאגרמת חיווט אזעקת ביפר

בנוסף ישנו נספח לדיאגרמה זו שלא ברור לי איך להתייחס אליו

אשמח לעזרה

תודה

פורסם

עדכון:

הצלחתי להתחבר לנעילה המרכזית על בסיס הכבלים של האזעקה הישנה.

עדיין לא הצלחתי למצוא את כבלים של הוינקרים לטובת איתות בנעילה ובפתיחה וכאשר המערכת נדרכת והאזעקה מופעלת. אשמח לטיפ בנושא.

בנוסף, גיליתי שפתיחת תא המטען מתבצעת בעזרת אות + מהמערכת המקורית של הרכב.

לפי הדיאגרמה וגם לפי בדיקה (בעזרת דיודה) האות מהרב בריח נותן אות -.

האם ניתן להפוך אות בעזרת ממסר? או רכיב אחר?

אני רוצה להשמיש את אופציית פתיחת תא המטען.

תודה מראש לעוזרים, וגם לצופים שקוראים הכל.

• תוכן חדש...