Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לפני כמה זמן ניסאן מיקרה שנת 2011 ובבדיקה לפני הקנייה אמרו לי שיש צורך להחליף שמן גיר.

רציתי לדעת האם זה קריטי או שיכול לחכות לטיפול הבא (בערך ביוני), ואם כן יש צורך - מה אמורה להיות העלות הממוצעת?

דבר נוסף - לפני הקנייה הוחלפו צמיגים ברכב (לא על ידי, קניתי את הרכב מהטרייד אין של קרסו אבל יש לי חשבונית של הקנייה), ולאחרונה אני מרגיש בריחת אוויר בכמה מהצמיגים, מילאתי שבוע שעבר אוויר והיום ניסיתי שוב למלא, ירד מ32 ל29. יש איזושהו סטנדרט של אחריות על הטיפול? מה צריך להגיד להם?

אני יודע שזה איזה פנצ'ר אבל אני שואל למקרה שלא.

תודה,

אלעד

פורסם

שלום רב

ראשית כמה קילומטר יש לרכב

שמן גיר נעשה כהה כתוצאה מבלאי בדיסקיות ה"קלאץ" .

בפנים הגיר יש שסתומים ומפעילים אשר יכולים להתפס או לפעול בצורה לא תקינה עקב לכלוך שיכול להתפס כלומר אם השמן כהה זאת אומרת שיש ליכלוך בתוך הגיר ותיקון יכול להגיע גם למצב שיצריך פירוק הגיר מהרכב .

פורסם
שלום רב

ראשית כמה קילומטר יש לרכב

שמן גיר נעשה כהה כתוצאה מבלאי בדיסקיות ה"קלאץ" .

בפנים הגיר יש שסתומים ומפעילים אשר יכולים להתפס או לפעול בצורה לא תקינה עקב לכלוך שיכול להתפס כלומר אם השמן כהה זאת אומרת שיש ליכלוך בתוך הגיר ותיקון יכול להגיע גם למצב שיצריך פירוק הגיר מהרכב .

שלום ותודה על התגובה.

הרכב עשה 54,000 ק"מ.

אתה ממליץ אז להיכנס למוסך ולבדוק כדי למנוע נזק עתידי? בדיקה עולה כסף? (רכב ראשון, לא יצא לי להתעסק עוד עם מוסכים וכו').

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אם זה גיר CVT אז סתם רשמו שצריך להחליף שמן כי אין מדיד והמכון לא באמת בדק את המצבו של השמן גיר

בכל מקרה מחליפים שמן ב 100 אלף קמ יותר נכון בודקים עם סורק את גיל השמן ולפי זה קובעים אם צריך החלפה או לא

• תוכן חדש...