Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

לפני מספר חודשים סיימנו לשלם את הביטוח המקיף לרכב (לשנה), וממש לא מזמן שילמנו ביטוח חובה גם הוא לשנה.

הרכב עבר תאונה והנזק שנגרם היה גדול, לכן הוא הוגדר "טוטאל לוס".

טרם קיבלנו את הכסף מהביטוח, אבל השאלה היא, האם ואילו ביטוחים עלינו לעשות מחדש?

כלומר אם למשל נותרו לנו 6 חודשים עבור הביטוח המקיף לרכב הקודם, האם הוא "הלך" עם התאונה?

ומה לגבי ביטוח החובה?

הרי החלפנו כעת רכב, ועלינו לבטח אותו גם כן, האם עלינו לשלם הכל מחדש? או ביטוח החובה ניתן ל"העברה"?

תודה מראש!

פורסם
שלום רב,

לפני מספר חודשים סיימנו לשלם את הביטוח המקיף לרכב (לשנה), וממש לא מזמן שילמנו ביטוח חובה גם הוא לשנה.

הרכב עבר תאונה והנזק שנגרם היה גדול, לכן הוא הוגדר "טוטאל לוס".

טרם קיבלנו את הכסף מהביטוח, אבל השאלה היא, האם ואילו ביטוחים עלינו לעשות מחדש?

כלומר אם למשל נותרו לנו 6 חודשים עבור הביטוח המקיף לרכב הקודם, האם הוא "הלך" עם התאונה?

ומה לגבי ביטוח החובה?

הרי החלפנו כעת רכב, ועלינו לבטח אותו גם כן, האם עלינו לשלם הכל מחדש? או ביטוח החובה ניתן ל"העברה"?

תודה מראש!

אתה עושה את כל הביטוחים מחדש

פורסם

עבור ביטוח חובה אתה אמור לקבל החזר יחסי מלא, פנה לסוכן עם אישור שהרכב הורד מהכביש.

עבור הביטוח המקיף - בפוליסות שאני מכיר הביטוח "מיצה את עצמו" כאשר הוא שילם את מלוא ערך הרכב ולכן לא נשאר כלום להחזיר.

אני מניח שהתאונה באשמתך.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

שלום לך

אני הייתי מעורב בתאונה שבו הרכב "אובדן גמור" ביטוח המקיף "נעלם" ואילו ביטוח החובה מוקפא ועובר לרכב שאתה רוכש,

גם אני עוד לא קיבלתי את הכסף זה לוקח זמן,אתה גם צריך לקבל חלק יחסי של אגרת הרכב,וזה רק לאחר שהשמאי מגדיר את הרכב כאובדן גמור ושולח את רשיון הרכב למשרד הרישוי.

• תוכן חדש...