Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4277 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתגובות שקראתי עליהם הם אכן לא מבצעים עבודות צביעה אבל מוכנים לעזור ולהדריך איך לצבוע נכון, רק צריך לבוא עם הרכב אליהם ואולי לתאם לפני טלפונית.

פורסם

זהו, שאני לא קונה עדיין רהיטים מאיקאה.:-D

דבר שני, אני מצפה מאנשים שמבינים בתחום הזה להבין שלמי שאין נסיון בפחחות ובצבע עלול לגרום נזק לצבע הרכב שממילא לא משהו. לא מבין למה השאלה נשמעת מוזרה מדי.

פורסם

נשמע מוזרה מדי, כי אם אתה לא יודע להרכיב רהיטים למה אתה מתעקש לקנות באיקאה? לך למכון פחחות יצבעו לך את הרכב ויבוא לציון גואל.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

מלא כסף, תמורת איכות בלתי ידועה (באמת לא ידוע ).

מעדיף לצבוע נקודתי בשיטת הספריי , לא הרבה כסף עם חומר איכותי. עדיף מכלום, הרבה פחות יקר מצביעה כוללת לרכב מתחת לשנת 2000.

פורסם
מלא כסף, תמורת איכות בלתי ידועה (באמת לא ידוע ).

מעדיף לצבוע נקודתי בשיטת הספריי , לא הרבה כסף עם חומר איכותי. עדיף מכלום, הרבה פחות יקר מצביעה כוללת לרכב מתחת לשנת 2000.

א. יש תיקון שנקרא "תיקוני צבע" והוא בדיוק למטרה הזו - נקודתי. (כמה מאות שקלים לאזור קטן)

ב. איכות ידועה בהחלט - לך למקצוענים תקבל עבודה מקצועית. יש כאן בפורום כמה כאלה.

ג. לא ארחיב את הדיבור על צביעה בספריי אבל אין שום מקום להשוואה מול עבודה של בעל מקצוע.

אם אתה רוצה לחסוך, ואני מבין אותך, קפוץ להום סנטר הקרוב לביתך,

קנה ספריי פלסטי-דייפ, הוא יורד מאד בקלות אך מנגד עמיד מאד לזמן ממושך,

המראה לא הכי מקצועי. אבל אפשר להגיע לתוצאות מרשימות בהחלט.

Golf MK4 TDI 1999

• תוכן חדש...