Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב לא נסע והוא עם 16 ק"מ על השעון ונמצא בתצוגה במשך שלושה חודשים.

שכחתי לשאול מתי הוא הגיע לארץ ואם הוא היה בתצוגה באולם אחר לפני כן.

יש לו שריטונת קטנה בקושי נראית שלא עברה את השכבה הראשונה של הצבע בפינה של המכסה מנוע.

אמרו לי שהוא כל הזמן היה מחובר למקור מתח חיצוני ולא פעל על המצבר, האם יכול להיות בלאי גבוה יותר ששווה להתייחס אליו למנורות בתוך הרכב, לכפתורים ולידיות וכו.. שאלפיים ש"ח הנחה לא שווים את זה ?

האם גם רכב חדש שמגיע מהאחסון בנמל גם יכול להגיע עם שריטה קטנה ?

פורסם

הייתי מנסה לקבל עוד קצת הנחה.

עקרונית אין בעיה לקנות רכב מתצוגה, אבל מומלץ לבדוק בקפדנות בלאי פנימי.הרבה אנשים ישבו שם,שיחקו בכפתורים ומשכו ידיות.

וכן. גם רכב שמגיע מהנמל יכול להגיע עם שריטה.

V5

פורסם

אם זה סך הכול 2K הייתי מוותר וקונה רכב שלא ישבו בו ומיששו אותו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב יכול להגיע עם שריטה אבל אם אתה מתכוון להוציא עשרות אלפי שקלים על רכב, עוד אלפיים יעשו אותך עני יותר? אני בטוח שלא. לפחות תקבל רכב שלא ישבו בו, שיחקו בו ולך תדע מה עשו לו.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הנחה עלובה למדי. מעדיף רכב שלא ישבו ומיששו אותו כל היום. אתה כבר מוציא המון כסף על הרכב, 2000 ש"ח לא יעשו אותך עשיר.

שיורידו עוד קצת, גם ככה אפשר להשיג הנחות משמעותיות בהרבה אצל חברות הליסינג על רכבים חדשים.

פורסם

הרכב בצבע שאתה רוצה וברמת גימור שמתאימה לך? האספקה מהירה?

תבדוק שהכל עובד, עם השריטונת תבקש טיפול ראשון מתנה ואולי איזשהו איבזור נוסף וסגור עניין.

אני לא רואה יתרון לרכב שעמד מאובק בשמש בנמל לעומת רכב חדש שעמד באולם תצוגה, הוא נשמר היטב, עמד במזגן וניקו אותו כל בוקר.

פורסם

הרכבים בנמל עומדים כשהם מכוסים במכסה מנוע וגג, כמו כן סגורים, כלומר אף אחד לא יכול לשבת בהם.

הרכבים שבתצוגה עוברים התעללויות כגון משיכה בידיות, לחיצות על כפתורים בחוזקה, רגליים על המושבים, לעיתים יש שימוש בחשמל שמספק המצבר ותופעה מרגיזה היא שימוש בכוח בידית ההילוכים הידנית עד שנשמעים קולות של גלגלי שיניים... ועוד ועוד.

2000 ש"ח עבור רכב תצוגה זה עלוב למדיי, אבל כל מקרה לגופו.

פורסם

זה מאוד תלוי מה מחיר המחירון של הרכב.

בכל מקרה על רכב תצוגה מקובל לתת הנחה של בין 2 - 4 אחוז ממחיר המחירון.

אם יש שריטות וכאלה תבקש שיסדרו לך אותם. ( לא אמור להיות בעיה עם זה)

פורסם

כל עוד ישבת ברכב וראית שהכל נראה במצב חדש ותקין - אין מניע מלקנות.

העברות הילוכים לא משנות כלום שכן הרכב לא מונע.

הרכב שכב כל היום במזגן מוגן מפגעי מזג האוויר.

אם מדובר ברכב זול (ככה שההנחה משמעותית) ובאספקה מיידית - הייתי לוקח.

פורסם

אותי בתור קונה של רכב חדש היה קצת מבאס לקנות רכב שעשרות אנשים ישבו בו,פתחו,סגרו,סובבו..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

השאלה באיזה רכב מדובר.

אם מדובר באולם תצוגה עמוס במבקרים ודגם שמושך עיניין אצל רבים או לחילופין אולם תצוגה שלא עוברת בו תנועה רבה וגם הדגם לא פופולרי ולא מושך יותר מידי סקרנים.

אם מדובר באופציה השניה, כנראה שלא הייתי מתרגשת מכמה אנשים שהתיישבו ברכב, כיוונו לעצמם את המושב ומיששו קצת את הכפתורים והפלסטיקים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...