Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פנס חלופי לא תקין (לא הוצג לי בבדיקה)

dim4ka
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קניתי רכב מסוג ניסאן אלמרה שנת 2006. הרכב נלקח לבדיקה והתוצאות היו רגילות(תושבי מנוע,רעשים ועוד). לאחר כמה ימים, ניסיתי לכוון את האורות עם המנגנון החשמלי(למעלה למטה) וראיתי שרק צד אחד זז.פתחתי את המכסה מנוע וראיתי שהפנס לא מקורי. אין לפנס בכלל מנוע חשמלי לכיוון אורות ואף כבל אחד היה בחוץ ולא מחובר לפנס.(אין מקום לחיבור). האם המכון בדיקה צריך לקחת אחריות על תקלה שכזו?כמובן שלא היה רשום כלום לגבי הפנס.(בנוסף ברצוני לציין שהאדשה בפנים הפנס עקומה ולא רואים בלילה את הדרך).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש את הכסת"כ בסגנון "אין אחריות למערכות חשמל" בדו"ח הבדיקה ותנוח דעתך.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי פוסל את הבדיקה הזו כל כך מהר,

ציינתי על גבי הפורום שכבר פעם אחת ניצלתי מקניית רכב קומבינה (כן, ממש קומבינה עם רצועות במנוע שהוחלפו בבדים שנקשרו, זה היה מגוחך).

אמליץ לך שעדיף אולי לבדוק במוסך שמתמחה ברכב הזה, יכול להיות שיצא גם זול יותר, לעיתים, כמו במקרה שלי, כל שדרוש הוא הרמה על ליפט ואתה מגלה עולם חדש.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נכון שאין אחריות למערכות חשמל אולם סביר להניח שלא סתם מחליפים פנס קדמי קומפלט. כנראה הייתה תאונת חזית בדרגת חומרה כזו או אחרת.

ציינת שבבדיקה לא צויין ליקוי על תאונות קודמות.

מה כדאי לעשות ? גש לפתח מומחה שיבדוק סימנים לתיקון תאונה מקדימה.

עם אכן הייתה יש לך קייס מצויין מול מכון הבדיקה שחיפף לכאורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...