Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום עשיתי טיפול במוסך.

החליפו לי צלחות ודיסקיות קידמי ואחורי.

המחירים(לא כוללים מע״מ):

צלחות קידמי ברקו (1k0615301t) ב-229 ש״ח לצלחת אחת (סה״כ 458 ש״ח)

דיסקיות קידמי אטה (607184) ב-321 ש״ח לצמד דיסקיות

צלחות אחורי פילנגה (1k0615601ac) ב- 235 ש״ח לצלחת אחת (סה״כ 470 ש״ח)

דיסקיות אחורי לוקס (gdb1622) ב-242 ש״ח לצמד דיסקיות

האם המחיר הגיוני ?

תודה רבה

פורסם

כנראה שזה מה שהיה לספק שלהם באותו רגע. והם גם טענו שבקדמיים עדיף להשקיע יותר כי 70% מהבלימה עליהם.

בהמשך היום, המידות של הצלחות האחוריות לא תאמו את מה שנדרש והם החליפו (בהסכמתי) לצלחות יקרות יותר.

אבל הם טענו שצלחות פילנגה הם מקוריות. איך בכלל אפשר לדעת מה מקורי ?

תודה על המידע.

פורסם

איך אפשר לדעת - זה קל, אתה לוקח את המקורי שפורק ומנקה עם הרבה מים וסבון, ואז מנסה לגלות מה כתוב על הרפידה והדיסק.

ייתכן גם שבאותו דגם חלק מהרכבים יגיעו עם מקורי מיצרן אחד וחלק עם מקורי מיצרן אחר בשנתונים/סדרות ייצור שונות.

פורסם

61,000 ק״מ

לא אמרו לי שיש אפשרות לחריטה אבל הראו לי את הצלחות והמפלס של המתכת היה נמוך מהשוליים בכמה מ״מ.

פורסם

זה לא אומר שההצלחת פסולה,אומנם חריטה זה לא בחינם וזה עולה בין 60-75 ש"ח לצלחת.

המוסך לא מת על חריטה כי הוא מרוויח פחות מאשר על מכירה של צלחות חדשות.

יכול רק להגיד שate זו חברה מעולה ולא צפויות לך שריקות מהברקסים.

פורסם

שריקות יכולות להופיע גם ברפידות הטובות ביותר אם לא מתקינים כמו שצריך. אבל אם המוסך מוכר את החלפים האלו, שהם איכותיים, אני מאמין שהוא לא חאפר.

בנוגע למדרגה - בדיוק כמו שנאמר, זה לבד לא אומר שהצלחת פסולה. את זה קובעים בעזרת מיקרומטר שמודד את עובייה, ואם העובי הוא מתחת לערך מינימלי שקבע היצרן אז חייבים להחליף, ולא ניתן לחרוט.

אני חושד שבחלק מהמוסכים אומרים ללקוח שלא מבין שהצלחת פסולה, מחליפים לחדשה, ואז לוקחים את הישנה וחורטים אותה, ולאחר מכן מוכרים אותה ללקוח אחר. לפעמים גם כחדשה מקורית בסכומים מפולפלים.

פורסם

התקשרתי. בעל המוסך אמר לי שלא ניתנים לחריטה אבל הוא שומר לי אותם. אני אבדוק ואם הוא צדק - 5 כוכבי אמינות :lol:

• תוכן חדש...