Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

דעתכם על פיאט פונטו גרנדה כרכב ראשון..


segalarye
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

בס"ד

 

לכל חברי הפורום, שלום רב.

 

נחוצה חוות דעתכם על פיאט פונטו גרנדה, שנת 2007, 1.4, יד שלישית, 98 אלף ק"מ. התקציב הוא באיזור ה-25 אלף. (בעל הרכב מבקש 27.)

 

זה בשביל נהגת חדשה, כרכב ראשון.

 

מה דעתכם על הרכב בכלל, וההצעה הזו בפרט? אשמח לקבל כל חו"ד בנושא, וכמובן המלצות על רכבים נוספים (אך ורק תיבת הילוכים אוטומאטית).

 

בברכת שנה טובה ותודה,

 

אריה. :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הק"מ טיפה מחשיד ליד 3 ושנת 2007.

האם לרכב יש היסטוריית טיפולים מלאה ומתועדת?.

מה אופי הנסיעה וכמה ק"מ היא נוסעת בשנה?.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה רבה על התגובות!

 

תיקון טעות: הרכב יד שנייה, לא שלישית. תיבת ההילוכים אוטו'. אין לי מושג אודות ספר הטיפולים. (המודעה מאתר יד 2. אפשר להביא קישור אם תרצו.) פשוט לפני שאני מתקשר, שואל, והולך לראות, רציתי לדעת אם ישנן עוד אופציות או המלצות במחיר שציינתי.

 

לגבי אופי הנסיעה, אממ.. היא נהגת חדשה, אז היא תזגזג הרבה.. ;) הרכב ישכון ויסע בעיקר באיזור המרכז. קשה להעריך את כמות הק"מ שהיא עושה בשנה, רוב הנסיעות יהיו פנים עירוניות, לעבודה ובחזרה הביתה -- אז אני מניח שבסביבות ה-10 ק"מ ליום בממוצע, פלוס מינוס. מדי פעם נסיעות מחוץ לעיר וכאלו. לא מאמין שהיא תנסע מעל 5 אלף ק"מ בשנה.

 

תודה רבה על כל היעוץ והעזרה!

עריכה אחרונה על ידי segalarye
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כדאי לנסוע על הרכב ולראות האם אופן הפעולה של התיבה מתאים. לא כולם מסוגלים לחיות איתה. וגם כשכן לפעמים היא בכל זאת מצליחה לעצבן. :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...