Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוסך פחחות בחיפה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אתמול נכנסו בי בחנייה והתוצאה - כנף שמאלית התעקמה + פגוש נתלש מהמחזיקי פגוש.

את הפגוש סידרתי לבד (שלא יפול)

המלצות למוסך פחחות טוב (ולא יקרן) באזור חיפה.

P.S. - מה אתם אומרים? כמה יכול לעלות העסק? (אם אפשר בכלל להעריך)

בתודה מראש.

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

אי אפשר להעריך תיקון מבלי לראות את המכה.

עצה שלי, לך למספר מקומות בכדי לקבל הצעת מחיר, תהיה חכם יותר אחרי זה.

המלצות למוסף פחחות טוב [ואפילו טוב מאוד], יש לי והרבה. חלק מהם, לא ירצו בכלל להתעסק [ויתנו לך מחיר כזה, שאתה תברח משם].

לכן, על המקומות היסודיים והמקצועיים יותר, אני לא אמליץ לך ללכת [אלא אם כן, אתה רוצה להשקיע בכך].

אני יכול לתת לך המלצה על מקומות מנסיון אישי [הן של חברים קרובים, והן שלי]:

- "מוסך בזק", שיושב באיזור התעשייה שמול קניון לב המפרץ [זול ועושה עבודה די טובה].

- "מוסך ברק", צומת קרית אתא, צמוד ל"בורקס ברטו". [הפחח שם אלוף, לגבי המחיר, כדאי לגשת ולקבל הצעת מחיר].

- "מוסך מסעוד", רחוב ההסתדרות [כביש פנימי, אחרי צומת וולקן לכיוון צפון, באחת הסמטאות הפנימיות].

לך למקומות נוספים שנמצאים קרוב לבית שלך, קבל הצעת מחיר, וכך תוכל להיות חכם יותר.

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם
אי אפשר להעריך תיקון מבלי לראות את המכה.

עצה שלי, לך למספר מקומות בכדי לקבל הצעת מחיר, תהיה חכם יותר אחרי זה.

המלצות למוסף פחחות טוב [ואפילו טוב מאוד], יש לי והרבה. חלק מהם, לא ירצו בכלל להתעסק [ויתנו לך מחיר כזה, שאתה תברח משם].

לכן, על המקומות היסודיים והמקצועיים יותר, אני לא אמליץ לך ללכת [אלא אם כן, אתה רוצה להשקיע בכך].

אני יכול לתת לך המלצה על מקומות מנסיון אישי [הן של חברים קרובים, והן שלי]:

- "מוסך בזק", שיושב באיזור התעשייה שמול קניון לב המפרץ [זול ועושה עבודה די טובה].

- "מוסך ברק", צומת קרית אתא, צמוד ל"בורקס ברטו". [הפחח שם אלוף, לגבי המחיר, כדאי לגשת ולקבל הצעת מחיר].

- "מוסך מסעוד", רחוב ההסתדרות [כביש פנימי, אחרי צומת וולקן לכיוון צפון, באחת הסמטאות הפנימיות].

לך למקומות נוספים שנמצאים קרוב לבית שלך, קבל הצעת מחיר, וכך תוכל להיות חכם יותר.

תודה לך.

הלכתי ביום ו', וקבלתי הצעות.

צריך לבדוק גם במקומות שאמרת.

שוב תודה.

אולי מישהו יכול לתת לי שמות של פחחים אליהם לא כדאי להתקרב (למי שהיה ניסיון לא מוצלח).

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם

מוסך חנן , בכביש הפנימי אם באים מכיוון הקריות ,אז בכביש הפנימי .

אם באים מכיוון חיפה אז פנייה אחת לפני צומת קרית אתא, פונים שמאלה ברמזור, ממשיכים 50 מטר ישר, מגיעים לכיכר, מקיפים אותה, ואתה כבר תיראה בפינה-מוסך חנן פחחות וצבע - הכי זול שיש , לא תמצא יותר זול.

• תוכן חדש...