Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם זה אני מסכים, אך אני עדיין יכול להבין את פותח השרשור. שיטות הספאם נהפכים לאגרסיבים ומתוחכמים יותר כל הזמן.

בדיוק היום הייתה כתבה בערוץ 2 על חוק הספאם ב SMSים ששולחים בדיוור ישיר ועל כך שאפשר לתבוע את שולח ההודעה ב 1000 שח לכל הודעה (אחד שתבע קיבל 7000 שח על 7 הודעות).

מה ההבדל בין SMS להודעה פרטית ? אם היה פעם אחת, עוד הייתי חושב שהוא נחמד, אבל 3 פעמים, נוסח קבוע?

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפורום הטכני נועד להיות במה לשאלות ותשובות טכניות לכן כולם צריכים ליישר קו. אם בעל מקצוע עוזר למישהו בפרטי סחתיין עליו. במקרה הזה בעל המקצוע חיפש פרנסה לכן לפי דעתי הנהלת הפורום צריכה להתערב.

הפורום הגיע למה שהגיע בזכות מספר אנשים אשר משתתפים או השתתפו בעבר בעזרה פעילה בפורום הטכני ולא כתוצאה משיחות בשושו בפרטי.

איזה כייף לי :)

פורסם
שלום רב.

פרסמתי בפורום הטכני לאחרונה מספר הודעות על תקלות שונות ובקשתי עזרה. ואכן נעניתי.

שלש פעמים לאחר פרסום ההודעות, קיבלתי הודעה נכנסת בפרטי ממוסך מסוים ש"קרא את ההודעה שלי ומזמין אותי לבדיקה אצלו ללא תשלום". זה פחות או יותר באותו הנוסח. נראה שזו הודעה שנשלחת לרבים.

האם מבחינת תקנון האתר זה בסדר? מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים.

תודה

ביגדיל.

אפשר לראות גם את הדברים על הצד היפה ולא רק לחפש להוציא את זה מכוער.

אני אישית הייתי מסתכל על זה באמת בצורה נחמדה ולא לוקח את זה לכיוון הזה של 'הטרדה' או 'ספאם' - בסך הכל לך יש את הבעיה ולהם יש את הידע.

שנה טובה :)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם (נערך)

תודה לכל המגיבים.

אינני מחפש לקפח את פרנסתו של אף עסק, ואדרבא שיעשה כסף וירוויח מליונים מפה ועד אפריקה. אבל שלא יטריד. לכן גם לא פרסמתי את שמו בפורום ולא אגיב לכך כעת לבקשות בפרטי, ולא אתלונן כרגע למנהלים.

אני מאמין שבעל המוסך קרא את השרשור ויפיק מכך את הלקחים לעצמו. וגם אם ישלח לקוראי הפורום הודעות מהסגנון הזה, הם יידעו כבר איך להתייחס לזה.

אני מכבד כל גולש פה ואת דעתו של כל אחד. בסופו של דבר מטרת הדיון מבחינתי היא לעלות את רמת הפורום, לעזור לגולשים בו וזו הייתה מטרתי בפתיחת השרשור.

מבחינתי הדיון מוצה. שנה טובה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי chaimb
פורסם

אני לא מבין למה אתה לא רוצה להתלונן.

בפורום מסתובבים כל מיני עסקנים ובעלי אינטרסים, לא כולם לטובת משתמשי הפורום.

קח המלצות בערבון מוגבל, על אחת אלו שמתקבלות במסגרת מחתרתית.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני לא מצליח להבין מה הבעיה כאן , מלבד הדיבור הנגוע של שניכם ככל הניראה , הבחור הציע עזרה בחינם בבדיקה שעולה כסף בד״כ , מה שיגע אותך , ההודעה הפרטית ?! סו וואט , תתעלם ממנה וגם מהשתיים אחריה , גם אם יש לו אינטרסים סמויים אני חושב שקצת ניפחתם את כל העסק הזה .

פורסם

בשרשורים רבים מספור בטכני, בעלי מקצוע מגיבים משהו בסגנון, "אתה מוזמן לבדיקה ללא תשלום". אז מה הבעיה כאן? שזה נעשה בפרטי ולא בשרשור גלוי? מספיק עם ההיתממות, בעלי מקצוע רבים, מגיבים כאן על מנת להגדיל את חוג לקוחותיהם (פעולה לגיטימית) ותו לא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...