Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היתה לי מיטו ואני בהחלט ממליץ. יש הרבה הגדרות למושג ספורטיבי ואני חושב שמבחינת המעבר מהאלטו המיטו תתן לך בהחלט מענה ספורטיבי. בעיקר דגם ה-155 הוא חזק. בנוסף ניתן לקחת דגם חלש יותר עם טורבו ולשים לו ציפ בעלות של 3000 שח ולקבל רכב חזק.

חשבת על מיני ? אפילו דגם ה-ONE הוא ספורטיבי ובכל מקרה חזק מהאלטו ב-30 כ"ס ... גם המלצה מעולה.

פורסם
המון סוסים זה יחסי, כרגע אני עם 67...

תוכל לפרט לי קצת על הבדלים בין הרכבים, מבחינת כוח, עלויות אבזור ותחושה כללית, אני מאמין שאלוהפייבוריטיות שלי, אולי תוכל לעזור לי לקבל החלטה..

המיטו יותר חזקה - גם אבסולוטית וגם בתחושה בשל המנוע המוגדש (אבל לא בהרבה), יותר מאובזרת, יותר פרקטית ויותר זולה לאחזקה (שוב, לא בהרבה - בעיקר בגלל צריכת דלק עדיפה ועלות ביטוח נמוכה ביחס למיאטה).

המיאטה לוקחת בפער ענק כל מה שקשור להנאה מנהיגה - היא הרבה יותר מערבת ונשלטת, זה לא מסתכם בהנעה אחורית - המיאטה תוכננה מאפס כשהנאה מנהיגה נמצאת גבוה ברשימת השיקולים.

אם אתה יכול להבליג על המגרעות שלה (צפופה, רועשת, לא פרקטית) ואתה מחפש רכב מהנה לנהיגה מעל הכל - אין כאן שאלה.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שאלה קטנה בקשר למיטו, שמתי לב שכל המנועים שמגיעים הם 1400 טורבו נניח זה עם 120 כס וה155 כס זה אותו מנוע אבל פשוט תוכנת ניהול שמגבילה את ה120?

פורסם

אני מכיר שהגיר שונה בגרסאת 155 - 6 הילוכים, כפתורי שליטה עם ההגה

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• תוכן חדש...