Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשלוש שבועות הלך לעולמו הכתר בשעון ה״טיסו״ שלי, מאחר שזה שעון עם מסורת מאחוריו, וה״וולבו״ של עולם השעונים, הוחלט אחר כבוד ללכת ״למוסך המרכזי״ של השעון הזה לצורך תיקון, הלא הם ״רול טיים״ יבואן רשמי של שעוני טיסו, יש לציין שהשעון כבר לא באחריות, שמתי פעמיי לעבר חנות היבואן הקרובה ביותר לביתי (״אימפרס״ קניון גרנד באר שבע)

קיבלה את פניי מוכרת חביבה והביאה לי טופס תיקון ושיצרו איתי קשר מהמעבדה לגבי עלות התיקון. ואכן יצרו איתי קשר מהמעבדה של רול טיים בפתח תקווה, לאחר שהשען שלהם בדק את השעון הוא הגיע לממצאים שיש להחליף כתר, טבעות אטימה, והחלפת סוללה. כל זאת בעלות לא מבוטלת של 300 שקלים. שאלו להסכמתי לפני תחילת העבודה, כמובן שהסכמתי. היום יצרו איתי קשר מהחנות שבה מסרתי את השעון, ונפלו עליי השמיים!!!! ״השעון שלך חזר מהמעבדה ללא תיקון מאחר והוא מזויף!!!! שעון שעלה למעלה מ2000 שקל! לקח לי רגע לעקל את מה ששמעתי, שאלתי את המוכרת אולי נפלה טעות? היא בדקה שוב, לא מדובר בטעות אך לדבריה בדקה ויזואלית את השעון ואין לה מושג למה החליטו כך,אך השעון מקורי! (למרות שאינה שענית עובדת בתחום שנים) בקיצור בושה וכלימה! ותעודת עניות ״ליבואן רשמי״ מאוד לא מקצועי! אני מבקש המלצה על שען רציני מבאר שבע, שערך ה״מקצועיות״ היא לא מילה גסה אצלו. תודה מראש!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

העובדה ששילמת 2000 ש"ח לא אומרת שהוא לא מזוייף,וקביעת השעון כמזוייף לא הופכת את היבואן לבזיוני לפני שהוכחת שהוא טועה.

חפש תיעוד של הרכישה אצלך או בחנות שבה נקנה כדי להוכיח ליבואן שהשעון נרכש אצל נציג רשמי ודרוש הסברים מפורטים יותר מהיבואן לגבי קביעת הזיוף.

פורסם

פנה ללקס שעונים בתל אביב. מעבדה רצינית במחירים הוגנים. בבאר שבע יש גמלים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

השירות של יבואן סרטינה לא יותר טוב.

יש לי שעון של סרטינה שעלה יותר מפי שניים מהשעון המדובר פה, עדיין באחריות.

כשנתיים אחרי הקניה השעון הפסיק לעבוד, נשלח למעבדה, וחזר אחרי חודש עם סוללה וטבעת אטימה חדשים, ללא כל עלות מצידי.

כמה ימים אחרי שהשעון חזר אלי, שמתי לב שאחד המחוגים של הסטופר לא חוזר לנקודת ההתחלה (12) אחרי איפוס (עבד תקין לפני החלפת הסוללה).

שוב השעון נשלח למעבדה, ושוב חזר אלי אחרי כחודש. נרשם שהתקלה תוקנה. בפועל, התקלה עדיין קיימת.

יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של היבואן, מסרתי את כל הפרטים ואמרו שיחזרו אלי. מאז פסח השנה עדיין לא חזרו...

לא בא לי לשלוח להם את השעון ושוב לחכות חודש רק כדי לגלות שהתקלה לא תוקנה :shock:

פורסם
השירות של יבואן סרטינה לא יותר טוב.

יש לי שעון של סרטינה שעלה יותר מפי שניים מהשעון המדובר פה, עדיין באחריות.

כשנתיים אחרי הקניה השעון הפסיק לעבוד, נשלח למעבדה, וחזר אחרי חודש עם סוללה וטבעת אטימה חדשים, ללא כל עלות מצידי.

כמה ימים אחרי שהשעון חזר אלי, שמתי לב שאחד המחוגים של הסטופר לא חוזר לנקודת ההתחלה (12) אחרי איפוס (עבד תקין לפני החלפת הסוללה).

שוב השעון נשלח למעבדה, ושוב חזר אלי אחרי כחודש. נרשם שהתקלה תוקנה. בפועל, התקלה עדיין קיימת.

יצרתי קשר עם שירות הלקוחות של היבואן, מסרתי את כל הפרטים ואמרו שיחזרו אלי. מאז פסח השנה עדיין לא חזרו...

לא בא לי לשלוח להם את השעון ושוב לחכות חודש רק כדי לגלות שהתקלה לא תוקנה :shock:

אז מדוע אתה שותק?

שלח דוא"ל לשוויץ ושטח בפני היצרן את טענותיך, ע"מ שיידע כיצד מתנהג מי שמייצג אותו כאן.

כדי להיות הוגן ומקצועי - תכתב את היבואן כאן בארץ.

פורסם

המעבדה יצרו איתי קשר אחרי שאמרתי למוכרת את דעתי על השירות, הם אמרו שכנראה חלה טעות ושאשלח שוב את השעון אליהם, חבורה של ליצנים אני איתם סיימתי.

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

מצד אחד, אני חושב שצריך לתת עוד צ'אנס ליבואן, לפני שאני פונה ליצרן, אבל מצד שני, כמו שכבר רשמתי, לא בא לי להיפרד שוב מהשעון לחודש ימים.

אני בהחלט מתכוון לסדר את העניין הזה לפני תום האחריות.

למען האמת, אני גם לא כל כך מאמין שפניה ליצרן תשנה משהו כאן, בהתנהלות היבואן.

פורסם

אם יש לך prc200 יש סיכוי לא מבוטל שהשעון אכן מזוייף, והפקידה שדיברה איתך לא תדע לזהות. יש כמה חנויות בארץ שרכשו כאלה ביבוא "מקביל" וקיבלו זיופים.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

יש לי שעון של סרטינה שעלה יותר מפי שניים מהשעון המדובר פה,

אין סרטינה במחירים כאלה.

לעניין הזיופים.

פעם נכנס אלי הביתה סוקר של חברת ביטוח, על מנת לרשום את רכושי ולוודא שהוא אכן קיים ותקין.

הצגתי לו את טכשיתי זוגתי ושעונים שלי. יש לציין שמדובר באוסף בשווי מכונית פרימיום חדשה מהניילונים.

לאחר כמה ימים קבלתי לעיון את הדו"ח והיה רשום בו שכל השעונים מזוייפים. מדובר ב13 שעונים. וכולם מזויפים.

כולל סווטץ ב100 דולר וסייקו 5.

הדפ"ר לקח מכשיר שבודק אבני חן ויהלומים ובדק איתו זכוכית שעשויה ספיר קריסטל מלאכותי כמובן.

משלא קיבל צפצוף כפי שהוא רגיל מאבני ספיר ויהלומים החליט השעונים מזויפים ואפילו לא שאל קבלות, תעודות, קופסאות או כל דבר אחר שיכול להעיד על מקוריות הפריט.

פורסם

יש שעוני סרטינה שעולים בארץ בין 3500 ל 4000 שקל שזה בהחלט יכול להיות פי 2 משעון טיסו

עכברוני תחליף סוקר או עדיף חברת ביטוח, כשעשיתי ביטוח דירה, הגיעה סוקרת מקצועית שגם בלי להציג קבלות עבור התכשיטים והשעונים העריכה בצורה די מדוייקת את ערכם.

פורסם

בהחלט יכול להיות שהשעון מזויף. הדגם הזה הוא אחד המזויפים ביותר עקב הפופולאריות הגדולה שלו. ודווקא בגלל שטיסו הוא בין המותגים הזולים ביותר של השעונים השוויצריים הרבה אנשים טעו וחשבו שמזייפים רק רולקס ואומגה . וכך הזייפנים המוצלחים(והוא באמת נראה די טוב השעון המזויף) הצליחו להחדיר לשוק העולמי אלפים של יחידות מזויפות והרבה אנשים נפלו בפח בגלל השעון הזה.

עכשיו נדמה לי שאין ליבואן שום אינטרס להגיד לך שהשעון מזויף אם הוא לא באמת מזויף ,הרי הרבה יותר קל היה להחליף את הסוללה ולגבות 300 שח.

לכן אני באמת חשוב שהבעיה היא עם החנות שבה השעון נקנה ולא עם היבואן.

ahbarony הסוקר שלך באמת אידיוט כי עניין נוכחות הספיר הוא ממש לא מדד לאוטנטיות . כי עכשיו כל הזייפנים יודעים לשים יופי של זכוכיות ספיר שעלותה זניח יחסית לשעון של כמה אלפי דולרים .

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

sergo, אתה סתם מחפש את היבואן שבמקרה אירו אסיה הם בין היבואנים המכובדים בארץ (אין לי קשר אליהם, גיסי בדיוק החזיר רולקס לתיקון במסגרת האחריות וטיפלו בו מצוין), תריץ גוגל על הנושא של הסטופר גם לי יש סרטינה וכמו שאתה מכוון את המחוגים אתה יכול לכוון את הנקודת התחלה של הסטופר.

בארץ התרגלו להאשים את היבואן ושקונים שעון ב-2-3K לא קוראים את ההוראות שמגיעות איתו ומפה מתחילה הבורות של פאק בשעון.

• תוכן חדש...