Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

יש לי כיום איביזה 2010 1600 ידנית, כחלק מהקנייה הותקנה בה מערכת מולטימדיה סינית כלשהי. הטאצ' קשה אבל מה שמפריע בעיקר זה שהתפעול מסובך. הבקשות העיקריות שלי הן כאלה:

1. חלוקה היררכית של תיקיות מוזיקה בusb - כמו שקיים היום בפורד פוקוס החדשה למי שמכיר, מאוד נוח. המערכת שיש לי כיום מציגה את כל התיקיות הקיימות בדוק בבת אחת בלי לדעת מה נמצא תחת איזו תיקייה. 40 תיקיות ותת תיקיות ברשימה אחת - סיוט בלעבור בין אחת לאחרת.

2. תפעול נוח ומעבר נוח בין תיקיות ובין שירים - כיום במערכת אני צריך לפתוח תפריט, לבחור ב"חצים", ואז רק נפתח לי מעגל חצים על המסך שדרכו אני עולה, יורד ובוחר תיקיות ושירים. סיוט וכמובן שאי אפשר לעשות זאת תוך כדי נסיעה.

3. אפשרות להתממשק למצלמת נסיעה לאחור שכבר קיימת ברכב ומחוברת למערכת הנוכחית.

4. התממשקות טובה עם גלקסי 5.

התקציב כ- 1500, אם יש משהו משמעותית טוב בקצת יותר אני לא אתנגד.

הבנתי שיש מערכת של פיוניר, avh2650bt, איך היא?

תודה!

פורסם

לי יש את הפייונר הנ''ל.

נוחה לתפעול ואיכותית,אותי היא מספקת.

תבדוק טוב טוב לפני שאתה קונה כי שמעתי שיש בעיית התאמה בינה לבין גלקסי 5.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

תודה!

המערכת עונה על סעיפים 1 ו-2?

אם בבעיות התאמה זה ענייני מוזיקה אז זה לא משנה. כל עוד הבלוטות' מתחבר ואפשר לנהל שיחות זה בסדר. על אילו בעיות מדובר?

פורסם

אני אבדוק לך את העניין של התיקיות כי אצלי כל השירים בתקייה אחת.

יש בעיות התאמה בנושא של הצגת המכשיר על מסך המערכת,אבל אם אתה מעוניין רק בבלוטוס אז אין בעיה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מצטער על ההקפצה, מסתבר שמישהו חשב שהכותרת לא עניינית מספיק (למרות שהיא לא יכולה להיות ספציפית יותר), ולא הצלחתי לאשר את החוקים מהגלקסי בבסיס.

יצא לך לבדוק במקרה את המערכת?

יש המלצות למערכות נוספות?

תודה!

• תוכן חדש...