Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תיקנתי אצלהם https://www.facebook.com/PDRplus.co.il אתה מוזמן להתרשם.

אני יודע שיש עוד מקומות שמתעסקים בזה. אבל אני לא מכיר אישית.

היו לי זוג מכות על הדלת באזורים שונים ועוד כמה סימני פתיחה של של דלתות שעל הדרך הוצאתי.

יצא לי כ 450 ש"ח. אני מתאר לעצמי שזה משתנה בגודל המכה ומיקום המכה.

הדלת כמו חדשה. ואני מרוצה כי חסכתי לעצמי פחחות וצבע.

פורסם (נערך)

תודה רבה :mm_yeah:

דרך אגב, האם הם פותחים את הצד הפנימי של הדלת על-מנת ללחוץ את המכה החוצה? (אם כן, אז נראה לי שאפרק את הרמקול שבדלת לפני שאני הולך אליהם...)

עריכה אחרונה על ידי Viborg
פורסם

עדכון מסכם:

מסרתי את הרכב לידיהם המקצועיות והמסורות של החבר'ה מ- pdrplus. המסקנה: יריעות הבידוד, למרות גמישותן, אכן מפריעות לביצוע תיקונים בפח. אפילו שהסירו חלק מהבידוד, באזור של המכה, הבידוד שנשאר מסביב משך את הפח והקשה על יישורו. על-מנת לקבל תוצאה של 100%, אין ברירה אלא להסיר לחלוטין את הבידוד בחלק שנפגע (עדיף לעשות זאת מבעוד מועד בבית, כי לא כל בעל מקצוע ירצה להתעסק עם זה, במיוחד אם אין לו ניסיון קודם). במקרה שלי הגיעו לתוצאה יפה (95% להגדרתם) עם הסרה זמנית של חלק מהבידוד. עם זאת, מנהל העסק, דימה (שדרך אגב, הביע התעניינות גדולה במערכות אודיו (לשימוש עצמי)), אמר שאם המכה היתה עמוקה/רחבה יותר (סדר גודל של כדור בייסבול ומעלה) לא ניתן היה לתקן ללא הסרה מוחלטת של הבידוד. בסיכומו של יום, חוץ מתיקון המכה בדלת, עשיתי גם פוליש לפנסים ופוליש מגן לכל הרכב (הערה בעניין זה: מסתבר שרוב מכונות השטיפה (אלה עם המברשות המסתובבות) הורסות את הצבע של הרכב, גורמות לשריטות מעגליות, שניתן לראות בבירור תחת מנורה, ולכן פוגעות קשה בשכבת ההגנה ובברק של פח הרכב ולא פחות מכך - של החלונות. אם כבר מכונה - אז לכו על אלה שמשתמשות בג'ילדות גדולות שמנקות את הרכב בתנועות של משיכה. כמובן, ששטיפה ידנית עדיפה, ובכל מקרה, עדיף לא לשטוף את הרכב, מאשר לשטוף אותו במכונה שהורסת את הצבע). בבית, שמתי לב שניקו לי גם את הצד החיצוני של הצמיגים וגם את מגיני הבוץ (ואפילו לא טרחו להזכיר את זה). לסיום, אני כמובן ממליץ על pdrplus; אלה שלושה חבר'ה צעירים וחדורי מוטיבציה, מקצועיים, פדנטים, ישרים והגונים ואני מאחל להם להמשיך ככה ולהצליח.

תודה לכל מי שהשתתף בדיון :-)

פורסם

תודה לך!

ואם אני מבין על איזה דימה מדובר אז הוא משפשף רציני ביותר! :-P (משפשף = דיטיילר לרכב)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...