Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

ביום ראשון אני עומד לקנות רכב מיד שניה, קיה פורטה שנת 2010.

בעל הרכב המליץ לי לוותר על הבדיקה בטענה שהרכב במצב חדש לחלוטין וחבל על הכסף של הבדיקה, הוא כמובן מתחייב על הכל, מנוע, גיר ושילדה. עם זאת, אין לו שום הסתייגות שאני אקח את הרכב לבדיקה, ליהפך. אני חייב להודות שבעל הרכב נשמע די אמין ולאור הנתונים של הרכב אני מתקשה להאמין שמכון הבדיקה ימצא משהו יוצא דופן.

הרכב יד ראשונה מפרטי, 25 אלף ק"מ, ללא תיקוני פחחות או צבע, ללא תאונות, דגם מפואר (EX). לרכב ספר טיפולים מלא.

אני בטוח שהרכב תקין ב-100%, אבל בשביל השקט הנפשי אולי בכל זאת כדאי לעשות בדיקה, מה אתם חושבים? ד"א, סגרתי איתו על מחיר של 63K, מחיר טוב לדעתכם לרכב בשנתון הזה? מחירון לוי יצחק 67,300.

תודה לכם!

פורסם

אין צורך לקחת, העיקר שאתה סומך עליו וזה אחד הדברים הכי חשובים שיש.

אתה רציני? אתה קונה רכב של 67K ש"ח ואתה מתקמצן על 500 ש"ח בדיקה?

עכשיו יש לי שאלה אליך, לקחת את הרכב בלי בדיקה, עשיתם העברת בעלות והכל טוב ויפה...יש תקלה ברכב, מה תעשה?

יש פגיעה, מכת שלדה רצינית, תקלת גיר/מנוע שיקחו ממך עוד כמה אלפי שקלים...מה אז? תגיד לו שישלם? בחיים זה לא יקרה.

גם אם תלך לבית משפט ותגיד להם "הוא הבטיח שהכל תקין" הם יצחקו לך בפנים.

אהבת את הרכב, לך למכון, תעשה בדיקה ולפי הבדיקה תעשה חושבים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

טוב, המחשבה לוותר על הבדיקה עברה. מישהו מכיר מכון בדיקה מומלץ בקריות?

חוץ מזה, אני אשמח לקבל התייחסות לגבי המחיר.

תודה!

פורסם

מה שאומר עכשיו הוא לא המלצה אבל , בעבר וויתרתי על הבדיקה בשני רכבים שרכשתי , שאני אומר בעבר אני מתכוון ללפני 3 שנים פלוס מינוס,קורולה 2003 ופיאט פנדה 2006 , שני הרכבים בסיום נלקחו ע״י קונים שמכרתי להם את הרכב , 2 הבדיקות מושלמות יחסית , כלומר אין כאן אמת אחת , אישית , במחיר הזה מומלץ בדיקה , אל תתרשם יתר על המידה בנוגע לקילומטראז , חשוב אבל לא הכול .

פורסם

זה המכון בדיקה שגם המוכר המליץ עליו.

זאת הפעם הראשונה שאני קונה רכב מיד שניה, ברגע שהרכב עובר לבעלות שלי אני חייב לעשות באותו רגע ביטוח כדי לנסוע איתו הביתה או שהביטוח של המוכר עדיין בתוקף?

פורסם

אתה חייב לעשות מייד ביטוח. אין בעיה להפעיל ביטוח כבר בטלפון, מיד לאחר החלפת הבעלות או אפילו לפניה.

שתבין - אם ב2 דקות שלוקח לך ללכת מהדואר לרכב, מישהו גונב אותו - הלכו לך 60 אש"ח ולעולם לא תקבל אותם חזרה.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

המוכר המליץ לך על מכון בדיקה? אני לא חושב שכדאי ללכת למכון הזה, עם כל הכבוד.

אתה צריך ללכת למכון בדיקה שאתה בוחר וסומך עליו.

לגבי בדיקה- אתה חחייב ללכת לבדיקה וגם אם הרכב עם מעט ק"מ, גם במעט ק"מ הרכב יכול לעבור תאונות קשות ואפילו תאונות קלות שיכולות להיגמר בפגיעה בקצה שלדה.

פורסם

אני אעשה ביטוח מיד לאחר הבדיקה של הרכב עוד לפני העברת הבעלות, תודה.

המוכר לא המליץ על המכון במכוון, ליהפך, הוא אמר לי לחפש בעצמי מכון באזור הקריות. אני דווקא זה ששאלתי אותו לגבי מכון קרוב שנמצא באזור מגוריו ואז הוא ציין את המכון המדובר. אני מגיע מרחוק, אז לקחת את הרכב למכון בדיקה שאני מכיר זאת לא אופציה. אני מתקשה להאמין שמכון בדיקה מכובד יעלים ליקויים ותקלות עקב היכרות עם המוכר, אם בכלל הם מכירים. בכל אופן, מישהו מכיר אולי מכון בדיקה מומלץ בקריות?

תודה לכם על העזרה!

פורסם

כשמוכר ממליץ לי על מכון לבדיקה זה מדליק לי מנורת ברקס אדומה גדולה.

בדקת שמדובר במוכר פרטי ולא סוחר ? שמדובר בדגם EX ?

הדגם הזה לא נמכר כמעט בכלל בחברות הליסינג/לא נמכר שם כלל,בדוק ברישיון הרכב ראשית את הדגם.

אם תגלה,שהמוכר פרטי ותרצה לעשות עסק,מ.מ.מ אכן מקצועי אבל בשביל השקט הנפשי שלך ומחמת הספק(שאולי הוא מקורב למי מהמכון) כדאי לגשת לקומפיוטסט שנמצא מול לב המפרץ ברחוב האשל"ג צמוד למכללה למנהל.

עשה לעצמך טובה,הפתע את המוכר ואל תאמר לו לאן אתה לוקח את הרכב לבדיקה.

אני קניתי מאוטו סנטר ופשוט כיוונתי את הנציג לאטיזה מכון בדיקה לנסוע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כשמכרתי בינואר את הגולף האהובה שלי (יד ראשונה 2007), הופתעתי שהקונה שהגיע, עשה איתי סיבוב קצר, בדק את המכונית בשמש, בדק את הקבלות שתיעדו את כל ההיסטוריה שלו ואז ביקש שאתקשר לביטוח - שם אישרו שאני מבוטח ברציפות 6 שנים ומעולם לא תבעתי אותם.

הסכים לשלם קרוב ל 20% מעל המחירון של לוי המצחיק- ולא ביקש בדיקה.

האוטו היה במצב מעולה. לא פחות. והאיש קיבל החלטה לוגית. כי אני מכיר את המכונית. בקיצור, נדיר אבל כאחד שהיה בצד השני, אני חושב שמטומטם הוא לא היה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אני בטוח שמדובר בדגם EX, חוץ מזה אפשר לבדוק את הנתון בצורה מאוד פשוטה ברישיון כמו שציינת, דבר שכמובן יעשה. בתמונות של הרכב אפשר לראות את פנסי הערפל והמגנזיום שמגיעים אך ורק בדגם EX. חוץ מזה, אני חושב שאני בכל זאת אגש עם הרכב למכון בדיקה ב-מ.מ.מ. אני מתקשה להאמין שמכון מכובד יציג תוצאות בדיקה שקריות עקב היכרות עם בעל הרכב, אם בכלל הם מכירים, כרגע זה בגדר ספקולציה.

אני מקווה שיהיה בסדר וביום ראשון אני אפרסם תמונות של הרכב!

תודה לכם.

פורסם

63 אלף ש"ח בלי לקחת לבדיקה?

אני הייתי לוקח אוטו ב20-25 אלף ש"ח לבדיקה, אני לא צריך להסביר לך שמן הסתם אוטו של 63 אלף ש"ח הייתי לוקח לבדיקה.

אל תסתכן. לך תדע, יכול להיות שהרכב פיקס וייצא מדהים בבדיקה, ויכול להיות שהטופס ייצא שחור משחור ותגיד לעצמך: "מזל שהקשבתי לאנשים בפורום ועשיתי בדיקה, אחרת הייתי אוכל מרורים מהרכב".

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...