Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אקדים ואודה, שכדורסל הוא ספורט מועדף עליי, הרבה יותר מכדורגל.

בכדורגל ניתן לשחק 90 דקות (לפעמים גם 120, תלוי בנסיבות) ושלא יהיה שער אחד.

תופסים את זה ?

90 דקות ופעם אחת, אפילו פעם אחת, הכדור לא נכנס לשער :roll:

לעומת זאת, בכדורסל, מטבעו שהמשחק מהיר יותר וגם שונה יותר - מתנהל בידיים (עם כל משמעויות הקואורדינציה שיש לזה) והסיכויים לראות תוצאה מאופסת - אפסיים. מה לעשות...? (לא מכיר משחק שהסתיים עם תוצאה מאופסת).

ולמה כל זאת ?

כי עכשיו ממש, מתנהל המונדו-באסקט = אליפות העולם בכדורסל (אם זה היה מונדיאל הכדורגל - כולם היו יודעים ובשעת משחק אטרקטיבי למשל, היתה פה דום-שתיקה של כתיבה בפורום).

מישהו רואה ? מישהו צופה ? את מישהו זה מעניין ?

קודם כל - כמה הפתעות נעימות - סנגל - קבוצה של "קפיצים" אתלטיים (גם קולעים טוב מהעונשין) - ניצחו את קרואטיה. הפיליפינים מתחו היום את ארגנטינה (שהגיל הממוצע של החמישייה שלה אולי עולה על 33...) ונכנעו לבסוף 85-81 בסוף משחק צמוד.

אה, והלוואי שהיה לנו סנטר כמו חדאדי האיראני (היה ב-NBA הבחור) שלא הספיק לפרסים - נוצחו מול סרביה (שם מככב אבו-זקן ראדוליצה).

זה, במאוד קטן.

אני מניח שמי שתאבקנה על הבכורה, תהיינה ספרד המארחת וארה"ב שאולי הגיעה עם שחקני NBA דרג ב' - אבל זה עלול עוד להספיק לה...

צרפת יכולה לעשות עוד קצת צרות יחד עם ארגנטינה וסרביה והיוונים (העקשנים).

מי שרואה - שיהנה לו.

alfa 156 2.5.

פורסם

בחיים לא ראיתי עם נמוך כמו הפיליפינים, נשגב מבינתי איך הם הצליחו להעמיד קבוצה עם ממוצע גובה מעל מטר שבעים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

הספרדים האילו נראים לי שחצנים מאוד (טוב - יש להם בטחון עצמי מופרז כי הם משחקים מול קהל ביתי).

במיוחד רודי פרננדס (שהייתי מאחל לו לאבד קודם את כל הבלורית שלו עוד הרבה לפני שהייתי מאחל לו להפצע...).

למזלם - יש להם עדיין כיסוי (עד שייפגשו לאיזה משחק צמוד).

alfa 156 2.5.

פורסם

באמת לא יודע את מי זה מעניין , בלי קשר שזו אליפות שארה"ב הולכת לטייל בה , זה בקושי מזיז למישהו משהו בגוף.

אפילו האולמות עם הרבה קרחות.

לפחות יש לראות את ארה"ב , קבוצה מפחידה , אנתוני דייוויס מטורף , איזה דאנקים ממש סיפקו שם מופע

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם (נערך)

אהה (יבשים אתם, זה משהו. רק מכוניות בראש שלכם).

שמחתי לראות את האוסטרלים העיקשים (אינגלס - איפה היית שנה שעברה, לפחות לפי המחצית הראשונה) מנצחים את ליטא הכשרונית (?).

עריכה - ראו גם את הריקוד שהשאיר את ארה"ב בהלם, באדיבות ספורט 5 :

http://vod.sport5.co.il/?Vc=893&Vi=175093

ובביצה המקומית - ישחקו ביחד בעונה הבאה שולק הביצים והנשלק בעצמו (גיא פניני - אלכס מאריץ).

יהיה מעניין.

עריכה אחרונה על ידי חולגי
תוספת

alfa 156 2.5.

פורסם

וואללה - יבשים אתם.

ברזיל מצליחים סוף סוף להשפיל את ארגנטינה בשמינית הגמר (ולהדיח אותה מהטורניר). עומק נהדר יש לברזילאים בעמדות הגבוהים (ורז'או, נֶנֶה, ספליטר).

קצת מוגבלים בעמדות האחרות (הוארטס הוא היחידי שברמה מעל, בעמדות הגארדים, למשל) אבל מול סקולה, נוצ'יוני, פריגיוני, וולטר הֶרמן הבלתי שביר בדר"כ )

התאכזבתי מהתורכים, שעלו ליתרון היחיד שלהם (אולי) מול האוסטרלים, 5 שניות לסיום וניצחו.

וסרביה. הזיזו מהדרך את העקשנים היוונים, כמטע ללא תנאי/ מה זה היזיזו - זרקו הצידה.

אילה היו מסמרי הערב אתמול.

alfa 156 2.5.

פורסם

טוב, ברבע הגמר - ספרד הודחה סנסציונית (כאילו שהאליפות הובטחה להם...) ע"י צרפת (שהובסה על ידה בשלב המוקדם).

סרביה פרקה את ברזיל, ארה"ב את סלובניה, והחברים של ארדואן עפו (לשמחתי) מול ליטא.

בחצי גמר: ליטא - ארה"ב. צרפת - סרביה.

מישהו מוכן להמר שארה"ב לא תזכה בטורניר ?

alfa 156 2.5.

פורסם

סוף סוף החזרת את התמונה הנורמלית לסימלון.

אתמול אחרי הקאמבק ברבע השלישי הלכתי לישון. עכשיו אני רואה שזו הייתה טעות. סחתיין לצרפת על הניצחון המרשים.

לא הייתי מהמר נגד ארה"ב. צריך נס כדי שיפסידו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לצערי - לא ראיתי את המשחק של צרפת-ספרד, אך הקלטתי אותו ואצפה בו היום.

צרפת נבחרת עיקשת ומנוסה, מסתבר גם בלי טוני פארקר.

אאל"ט - גם את אליפות אירופה האחרונה הם לקחו מספרד (?)

לצערי2 - חיפשתי אופוסום+סמל של אלפא/שנוהג באלפא אך לא מצאתי...

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...