Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש דרך זולה לשדר תוכן ממכשיר האנדרואיד שלי לטלוויזיה LCD HD רגילה שברשותי.

חיפשתי באינטרנט אחר HTC Media Link (מדובר ב-HTC One), אבל הוא די יקר - 300 ש״ח נחשב זול.

נתקלתי במוצר שנקרא ScreenBeam Pro Wireless Display Receiver שעונה על אותם הצרכים שאני מחפש,

אבל גם במקרה הזה המחיר זהה ל-HTC Media Link.

האופציה הכי זולה שאני מכיר היא כבל HDMI שמתחבר לפלאפון, אבל בא לי להיות מפונק ולעשות את זה בעזרת סטרימר זול.

אז, האם מישהו יכול להמליץ על דבר כזה? האם קיימת בכלל חיה כזו - סטרימר טוב במחיר הגיוני? או איזה פתרון DLNA כלשהו...

(אשמח אם תהיה גם אפשרות לחבר מחשב Mac).

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

יש מוצרים סיניים ב 20-30 דולר שלהבנתי עושים זאת. חפש Ezcast וגם miracast.

באותה הזדמנות נשמח לשמוע חוות דעת ממשתמשי פורום שיש להם את המוצר או דומיו.

אני גם שוקל להזמין אחד כזה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

מתעלק על השרשור.

יש במקרה מכשיר שיכול לשדר מהמחשב שלי הנייח בסלון לטלוויזיה סמסונג LED לא חכמה שידורי YOUTUBE לטלוויזיה מהמחשב?

משהו אלחוטי כזה?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
יש מוצרים סיניים ב 20-30 דולר שלהבנתי עושים זאת. חפש Ezcast וגם miracast.

באותה הזדמנות נשמח לשמוע חוות דעת ממשתמשי פורום שיש להם את המוצר או דומיו.

אני גם שוקל להזמין אחד כזה.

אני הזמנתי את זה ל-G2:

http://www.ebay.com/itm/360819652180?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

עוד לא קיבלתי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
מתעלק על השרשור.

יש במקרה מכשיר שיכול לשדר מהמחשב שלי הנייח בסלון לטלוויזיה סמסונג LED לא חכמה שידורי YOUTUBE לטלוויזיה מהמחשב?

משהו אלחוטי כזה?

Chromecast.

אני הזמנתי את זה ל-G2:

http://www.ebay.com/itm/360819652180?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

עוד לא קיבלתי.

אני עדיין לא הצלחתי להבין לגמרי את המכשיר הזה. ראיתי מכשיר דומה שמריץ את ה-EZCast אבל לא הצלחתי להבין משהו.

האם המכשיר הזה תומך רק באפליקציות מסוימות שמציעה האפליקצייה של EZCast, או שאפשר גם לשתף את המסך (Screen Mirroring),

ככה שאראה את מה שמוצג על מסך המכשיר - על הטלוויזיה?

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

• תוכן חדש...