Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אוטו חדש ורציתי להתקין לדים(בצבע לבן) מחוץ לאוטו בטומבון למטה מקדימה השאלה היא האם זה חוקי ובנוסף האם אפשר להתקין את הלדים מבלי לעשות חורים באוטו(בכל זאת האוטו חדש)!

5dr-FS-1.jpg

אני רוצה לשים את הלדים היכן שיש סימון שחור בתמונה (זה הצבע של האוטו וזה הדגם של האוטו רק שבמקום המנורות ליד הסימון השחור יש 3 פסים לרחוב)

http://www.ebay.com/itm/DRL-HIGH-POWER-LED-LIGHTS-HYUNDAI-i10-i20-i30-iX55-PONY-/370949044239?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item565e49380f

חשבתי לשים אולי את אלה האם נראה לכם שזה יתאים לאוטו שלי?(גם מבחינת היופי וגם מבחינת המקום)

הצעות נוספות להתקנת הלדים יתקבלו בברכה(כולל מיקום הלדים וסוגם)

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

יופי זה עניין של טעם , על פי חוק אסור להוסיף כל תאורה שהיא מחוץ לאוטו אם הרכב לא הגיע ככה מהיצרן, במציאות המון פעמים מעלימים מזה עיין ולאף אחד לא אכפת.

אם בכל זאת אתה רוצה אתה יכול לקחת את הסיכון שאולי יבוא השוטר שלא במצב רוח טוב היום או שחייב להשלים את המכסה של הדוחות וימצא אצלך את הדבר השטותי הזה לתת עליו דו"ח. (בינינו אף פעם לא שמעתי על אף אחד שקיבל דוח על לדים שהוסיף)

את הלדים ניתן להדביק על הטמבון במקום לעשות חור, ספציפית הלינק שאתה הבאת הוא להתקנה ולא להדבקה אבל לא חסרים באיביי פסיי לד שמדביקים על הטמבון.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

פורסם

תעלה תמונה של הרכב שלך ספציפית כי לא הבנתי אם זה אחרי מתיחת פנים או לפני.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

א.למה זה נמצא בפורום טכני?!

ב.אני מבטיח לך שאם אני אפגש בך בכביש אני אעצור את הרכב ויתלוש לך אותם מול בפנים, אתה לא קולט שאתה מסנוור את כולם?!

ג.מתי נגמר החופש הגדול?

פורסם

1)לא התכוונתי חור על מנת להדביק את פס הלד אלא על מנת להעביר את החוטים של ה + וה-(חשבתי אולי להעביר אותם דרך ה-3 פסים ליד איפה שאני רוצה להתקין) .

2)למישהו יש הצעות להתקנה של סוג לדים אחרים שיהיו יפים

3)אתה אמור לדעת מתי נגמר החופש הגדול תינוק!

20140822_173503.jpg

פורסם
1)לא התכוונתי חור על מנת להדביק את פס הלד אלא על מנת להעביר את החוטים של ה + וה-(חשבתי אולי להעביר אותם דרך ה-3 פסים ליד איפה שאני רוצה להתקין) .

2)למישהו יש הצעות להתקנה של סוג לדים אחרים שיהיו יפים

3)אתה אמור לדעת מתי נגמר החופש הגדול תינוק!

[ATTACH=CONFIG]393077[/ATTACH]

אל תקשיב לאף אחד,אם אתה אוהב את זה תעשה את זה.

לסנוור זה לא יסנוור,כי זה למטה.

אתה יכול אולי לקנות את הלדים היותר זולים,שזה פס לד שמודבק עם דבק דו צדדי.

peugeot 307 2002-> hyundai veloster 2012

פורסם

ב.אני מבטיח לך שאם אני אפגש בך בכביש אני אעצור את הרכב ויתלוש לך אותם מול בפנים, אתה לא קולט שאתה מסנוור את כולם?!

תגזים עוד בבקשה,כי לא הגזמת בכלל.

בחיים אבל בחיים פס לד מאיבי עוד לא סינוור אף אדם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

צאו מהסרט הזה כבר שלדים מסכנים מאיבי מסנוורים נהגים,בקושי DRL יתן אם ישימו לב בכלל.

בכל אופן זה מגעיל ביותר לשים פס לד כמו שאתה רוצה ,רוב הסיכוים גם שמישהו יחליט לחתוך/לגנוב לך אותו ,או שהוא יפול כי הדבק חרא,שיחדרו מים להלחמות ויהיה קצר.

בכל אופן אני ממליץ לך לעשות 2 חורים במקומות שמיועדים לפנסי ערפל באוטו ולשים פנסי ערפל לד (מוציאים 3.5 W בדקתי הם לא מסנוורים אז אל תתחילו ויכוח בנושא כמו פעם קודמות)

משהו בסגנון שאני עשיתי ,גם יראה כמו פנסי ערפל רגילים ותראה פחות חשוד בעיני המשטרה, ובנוסף גם יותר יפה.

יש לך אפשרות לחיבור עם 2 ברגים במקום קדיחה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?534636-%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%99%D7%A7%D7%98-%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%AA-%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99-%D7%A2%D7%A8%D7%A4%D7%9C-%D7%9C%D7%93-%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%9C%D7%99%D7%9D&highlight=%D7%A4%D7%A0%D7%A1%D7%99+%D7%A2%D7%A8%D7%A4%D7%9C+%D7%90%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%91%D7%A8%D7%A1%D7%9C%D7%99%D7%9D

פורסם
בלבלתם אותי קצת לא יודע כבר אם לשים ואם כן איפה

חורים באוטו אין מצב שאני עושה לא משנה מה בזה אני בטוח

דבר ראשון- שים סימני פיסוק, יתנו לך אזהרה.

דבר שני-אל תשים בכלל ,אז לא תוכל לעשות משהו יפה בלי לעשות חורים.

פורסם

לי הייתה פעם פג'ו 206 והחלפתי בה את אורות התאורה לגוון 9K במקום 6K המקוריות. הנורות של פיליפס תקניות ומאושרות לשימוש (בדקתי את זה אלף פעם).

עצר אותי בוחן רכב, הראיתי לו את הקופסה של הנורות ומסמכים שהדפסתי כדי להסביר שהכל חוקי.

שום דבר לא עניין אותו, הוא לקח לי את הרישיון, ביקש שאחליף נורות ואגיע לתחנה כדי לקבל את הרישיון בחזרה.

לא כל כך משנה את זה חוקי או לא, באיזשהו שלב יעצרו אותך ויטרטרו אותך.

פורסם

יש לחברים שלי לדים ולא עושים להם כלום גם אם משטרה נוסעת לעברם.

אבל זה נושא שאני צריך לשקול, עניין החוקיות והמשטרה. גם ככה יש לי מערכת באוטו(5 ערוצים). אז אני גם ככה מושך תשומת לב.

פורסם
א.למה זה נמצא בפורום טכני?!

ג.מתי נגמר החופש הגדול?

תשמע, התגובות שלך ממש לא לעניין. תתחיל להירגע. תתלוש לו אותם מול הפנים? הלוואי תעשה את זה פעם לאיזה ערס צעצוע שידאג לתלוש גם לך משהו, ולא מהאוטו. אולי ככה תבין סופסוף שאתה לא לבד בעולם הזה.

לא יודע בן כמה אתה, אבל אתה כותב כמו ילד בן 12.

בקיצור, תתחיל להירגע.

תגזים עוד בבקשה,כי לא הגזמת בכלל.

בחיים אבל בחיים פס לד מאיבי עוד לא סינוור אף אדם.

גבי, כבר כתבתי לך בשרשור אחר, לדים כן מסנוורים כשהם לא מכוונים.

לפעמים, גם כשהם מגיעים מהיצרן! הגיעה אליי לעבודה מרצדס אי-קלאס, לפני מתיחת הפנים, לדים בחלק התחתון של הפנס, אני עמוד מולה (להזכירך, הלדים ממש למטה, אני בערך 175 ס"מ גובה, שתבין את הזוית שהייתה ביני לבין הלדים. לא עמדתי רחוק מהרכב, בערך 2-3 מטר) והסתנוורתי מהם.

אז אל תגיד אף פעם, כי יש מקרים כאלה ואני מסתנוור מלדים כאלה המון פעמים על הכביש.

כן צריך לכוון אותם.

לפות"ש, אנא דאג לאחר ההתקנה שאתה מכוון אותם עם זווית קלה כלפי מטה על מנת שבאמת לא תסנוור.

כמו שכתבתי בעבר באותו נושא, ממליץ לך לאחר ההתקנה לתת למישהו אחר לנהוג ברכב שלך, בזמן שאתה נוהג ברכב שלו, ואתה מלפניו. סעו בעלייה, בירידה, ובמישור, ותראה אם אתה מסתנוור. אם כן, שנה את הזווית.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...