Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רכב עד 45K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים צריך את עזרתכם ברכישת קניית רכב עד 45 k אחרי יונדאי גטס 2006 שמכרתי מחפש מכוניות שהרמת דלק יהיה סטנדרט 1-11 1-12 עירוני מנוע 1400-1600 ושהגיר יהיה אמין

יש התלבטויות בין כמה אופציות :

מאזדה 2 : 2009-2010

מאזדה 3 : 2009 - 2010

ואולי יונדי i 30 בשנתונים האלה

מחפש אוטו שהאחזקה שלו תהיה סבירה ואוטו שיסחוב בעליות של חיפה אשמח מאד לעוד אופציות אם יש לכם

שבוע טוב

פורסם

בשביל להגיע לתצרוכת דלק של 11-12 ק"מ לליטר בתוך העיר אתה צריך לשנות את הראש - מכוניות מיני או סופר מיני ידניות כנראה יעמדו בכך (בתלות לא מבוטלת בנהג), אך אף אחת מאלו ששאלת לגביהן לא יתקרבו לכך.

אולי תפרט קצת יותר לגבי הדרישות שלך מהרכב - נסועה שנתית צפויה, גיר ידני/אוטומט, מספר אנשים שיסעו ברכב דרך קבע, ילדים?

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

ילדים אין אני רק נוהג באוטו מחפש אוטו שיסחוב בעליות ולא יתאמץ בעיקרון לא משנה ידני או אוטמט עדיפות לאוטומט ואני רק נוסע באוטו צפי לק"מ בשנה 30 - 40 אלף ק"מ

פורסם

יונדאי אקסנט בין 2008-2012 חסכוני,אמין תחפש את גרסאת ה1600 לכוח יש לי את ה1400 די חלש בעליות או בסחיבה עם מזגן ,אבל בכללי מאד מרוצה ממנו

• תוכן חדש...