Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי סוזוקי סוויפט 2007 וברצוני לקנות מערכת מלאה לרכב.

המערכת צריכה להכיל:

* מערכת דאבל דין של פיוניר שבה יש תוכנת ניווט, דיוידי, אופציה למצלמת רוורס, עברית. (לא ידוע לי כמה אינץ יכול להכנס ברכב)

* קומפוננט 6.5" (בהנחה שזה הגודל הנכון, כך היה רשום באינטרנט)

* רמקולים 6X9 (יש לבצע חיתוך של המגש כדי שיכנסו)

* מגברים (או מגבר שיצליח לחבר בין הכל)

* סאבוופר עדיפות ל10" אך גם 12" ילך טוב. (הנוכחי תופס לי את כל הבאגז)

* כיום באוטו שלי יש מערכת של פיוניר דגם 6350BT, מגבר של פיונר GM-6500F, קומפוננט לא ידוע וסאב לא ידוע.

אני גר באזור המרכז אז תמליצו לי על מקום להתקנה.

המחיר שאני מוכן להשקיע מופיע בכותרת אך אם יש אופציה לשלם פחות זה יהיה מצוין.

אם ישנם רכיבים אשר צריכים להתווסף רשמו זאת כמו כרטיס קול וכו'..

תודה רבה על העזרה.

פורסם

בתקציב הזה אני הייתי ממליץ לך לוותר על ה 6X9 מאחורה - יגזול לך תקציב גם בקנייה וגם בהתקנה שלהם .

את התקציב הזה תתעל לאיטום סביר בדלתות מקדימה .

את בחירת הרכיבים אני ממליץ לך לבסס סביב סט קומפוננט קידמי - תשמע סטים , תחפש מידע ותבחר לפי זה . אחרי שאתה מבוסס עם סט קדמי תמשיך לשאר הרכיבים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופרק'ה, אתה עוד פה?!

מתן, בשבת הקרובה יש מפגש, תתעדכן בשרשור הרלוונטי.

תעשה הכי חכם שאתה יכול תגיע למפגש, כך תוכל לשמוע את המגוון הכי רחב של סטים ומערכות במקום אחד.

זה עזור לך משמעותית לקבל כיוון לגבי העדפה לציוד (לפחות רמקולים) ולא להסתמך על המלצות של אחרים.

מתחדשת*

פורסם

אני תמיד יהיה פה , לאהבה הראשונה תמיד יש מקום בלב .

:-D

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

עופר פה ואני שמח לראות אותו פה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...