Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן מיקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמינות טובה מאוד,כמו כול רכבי ניסן,היא נחשבת לחיסכונית,שילוב של מנוע בנפח קטן של 1.2 וגיר רציף,אני מציע לך לבדוק גם את הספייס סטאר שעולה כמו הניסן שצריכה להיות אפילו יותר חסכונית,עם איבזור טוב יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צריכת הדלק האמיתית של המיקרה מתחילה ב-14 קילומטרים לליטר בנסיעה הכי אגרסיבית שאפשר. משם זה משתפר בהתאם לאופי הנהיגה שלך. האמינות מצוינת.

השוואה לספייס-סטאר:

http://www.carsforum.co.il/cars/מגזין-רכב/1254/מבחנים/מיצובישי-ספייס-סטאר---מבחן-ארוך-טווח

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני והמיקרה חולקים כבר מעל 60 אלף קילומטר. המיקרה חסכונית מאוד ואמינה להפליא, בנוסף ידית התמיכה ליד, דיבורית הבלוטוט המובנית והכפתורים על ההגה הם רק נקודות בונוס נוספות.

חמרות האמור המיקרה מרגישה נחותה מהפיאסטה, i20 וכדומה בנוחות, רעשים, צפיפות וכדומה.

הייתי קונה אותה רק בהנחה משמעותית ביחס למתחרות.

פורסם

עשיתי עליה נסיעת מבחן השבוע וההגה שלה רך באופן מפחיד.

ממליץ לך לעשות נסיעה רצינית קודם ולהגיע ל80-90 קמ"ש

פורסם
תודה על התגובות, לעומתה ישנה האפשרות לקחת את הרכב מאזדה 2 מה עדיף?

יוסי

המאזדה 2 זריזה יותר ומרווחת יותר. מצד שני, צריכת הדלק שלה גבוהה משמעותית משל המיקרה.

תחליט מה עדיף בשבילך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עשיתי עליה נסיעת מבחן השבוע וההגה שלה רך באופן מפחיד.

ממליץ לך לעשות נסיעה רצינית קודם ולהגיע ל80-90 קמ"ש

לא יצא לי לינסוע על המיקרה,ניראה שאתה מתכוון שההגה קל מאוד במהירות נמוכה?

אם כן,אז במהירות גבוהה הוא יותר קשה,יהיה לי הגה מאוד קל גם בפנדה וגם עכשיו בספייס,כשנוסעים 100 הוא יותר קשה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...