Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום חברים,

אשמח לעצתכם, בתקווה לחסוך זמן רב וכסף בלגשת ישר לחשמלאי.

קניתי את הסוזוקי (רכב ראשון שלי) לפני כשבוע וחצי, שנת ייצור 2011 אם זה משנה משהו. יש בו קודן של Gemel, כזה:

20140716_094717~2.jpg

 

בהתחלה חשבתי שזה משנה איפה בדיוק לוחצים על הכפתור. כלומר, נניח ויש 6 ו7 בסיסמא, אז עבור 6 צריך ללחוץ על החצי העליון, ועבור ה7 על החצי התחתון, באותו מקש.

לפני שבוע אחרי שיצאתי ממוסך המשכתי לכמה סידורים, ובדרך הביתה אחרי כ2 דקות פתאום החלו צפצופים, נראה לי מהקודן. לא היתה שום נורה שדלקה באוטו ולא ראיתי שום חוטים מנותקים בקודן או משהו, הכל נראה רגיל.

אחרי שדוממתי את המנוע כמה דקות ושוב שמתי סיסמא, תוך השקעה שאני לוחצת בדיוק במקום של הסיפרה ולא סתם באמצע (כמו שתמיד הייתי עושה), זה הניע ונסע בלי צפצופים והכל בסדר.

 

אתמול סיפרתי על זה למישהו והוא אמר לי שלא משנה איפה לוחצים. כלומר, אם יש 6 ואז 7, פשוט לוחצים פעמיים באמצע הכפתור וזה מספיק. אז כך עשיתי הבוקר. לחצתי על אמצעי הכפתורים, זה נתן להניע, אבל אז שוב! הגיעו צפצופים!

ניסיתי לדומם, על הדרך ניסיתי לראות מה קורה עם סיסמא לא נכונה והכל היה בסדר (לא נתן להניע), ואז כשניסיתי שוב ללחוץ רק על האמצעים - זה שוב נתן להניע ושוב צפצף!

בפעם השלישית שדוממתי, חיכיתי, ושמתי סיסמא, אבל הפעם עם השקעה במיקום המדוייק כמו שעשיתי עד היום - זה הניע ונסע בלי לצפצף.

 

ניסיתי להתקשר לזה שקניתי ממנו את הרכב, והוא אמר לי שהוא לא היה משקיע במיקום ולוחץ רגיל באמצע הכפתור.

ידיד אחר שלי אמר שאולי הקודן מרמז על בעיה חשמלית (למשל במצבר, או שניסו לפרוץ בלילה, או באזעקה, ולא - אין לי אזעקה).

אז עכשיו אני מבולבלת וכבר לא יודעת מה לחשוב ומה לבדוק. :cry:

 

הלפ?

עריכה אחרונה על ידי nightcat
פורסם

היה לי קודן כזה ברכב הקודם,זה לא משנה איפה לוחצים בדיוק כי כפתור אחד מייצג גם את 6 וגם את 7,כפותור אחר את 1 ו2 ו3.

נגיד הססמה היא 1231 אז את לוחצת 4 פעמים באותו המקום (אותו הפתור).

 

אולי יש איזו בעיה של מגעים בקודן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
היה לי קודן כזה ברכב הקודם,זה לא משנה איפה לוחצים בדיוק כי כפתור אחד מייצג גם את 6 וגם את 7,כפותור אחר את 1 ו2 ו3.

נגיד הססמה היא 1231 אז את לוחצת 4 פעמים באותו המקום (אותו הפתור).

 

אולי יש איזו בעיה של מגעים בקודן.

 

אוקיי, העלילה מסתבכת :(

ניסיתי שוב, שתי נסיעות, שתיהן עם לחיצה רגילה על הכפתורים באמצע, כמו שאמרת.

עברו בשקט ללא צפצופים.

 

זה אומר שיש בעיה אחרת. אתה אומר שאם המגעים רופפים זה יתחיל להשמיע צפצוף?

לא נראה כאילו המגעים רופפים שם... זה נראה דיי מקובע וטוב. איך אני יכולה לבדוק זאת?

 

האם זה יכול להיות משהו אחר ברכב ושאין עליו אף נורה?

והאם יש סיכוי שהקודן הזה באמת אמור להתריע על בעיה חשמלית כלשהי ברכב או על נסיון פריצה? :?

 

גם אם יבוא איש מקצוע או אלך למוסך.. מה אוכל לעשות? זה לא בא לפי דרישה. אין לי מושג איך לגרום לו לצפצף כדי שיראו מה הבעיה..

×
×
  • תוכן חדש...