Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במזגן נייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מזגן נייד 11.jpgמזגן נייד 22.jpgמזגן נייד 33.jpg

שלום לכולם,

לפני כמה שבועות רכשתי מזגן נייד מסוג אלקטרה עם 2 יחידות (מדחס קטו הממוקם בחלון ויחידת מיזוג בנפרד המחוברות בצינור). המזגן עבד מצויין בהתחלה ולאחר כשבוע הפסיק לקרר כשהנורה שבתמונה מורה על תקלה. יש לציין שבתחילה נורת המיזוג עבדה ולא נורת התקלה.

אם מישהו מכיר את פשר הנורית והתקלה אשמח לקבל עזרה

שבת שלום

תודה

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אאוריקה! ניקזתי את המים וזה עובד פיקס!

תודה רבה - שבועיים הייתי במילואים ואשתי עד עכשיו היתה מטוגנת כמו שניצל!

שוב תודה ושבת שלום

פורסם

סתם שאלה ,כמה עלה המזגן ? כי אני לא רואה שום הגיון כספי לרכוש כזה מזגן אלא אם כן אתה גר בדירה שכורה ולא מאשרים לך להתקין או שאתה לא מעוניין להתקין.

Miata ND2

פורסם

זה מזגן משומש. קיניתי ב 1150 ש"ח. העניין הוא שאני באמת מנייד אותו מחדר לחדר לפי הצורך במקום להתקין 4 מזגנים - אחד בכל חדר ועוד בבית שכור. יש מזגן גדול בסלון והמזגן הזה נותן פיתרון טוב למצב שלנו.

פורסם
אאוריקה! ניקזתי את המים וזה עובד פיקס!

תודה רבה - שבועיים הייתי במילואים ואשתי עד עכשיו היתה מטוגנת כמו שניצל!

שוב תודה ושבת שלום

בפעם הבאה שלח את אישתך לשאול שאלות בפורום.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...