Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7894 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיצונית, מאוד קשה לדעת אם רכב עבר פגיעה בשלדה (וזה מנסיון מאוד מר וכואב).

מה שכן, הייתי מציע לך לפתוח מכסה מנוע ולחפש סימני ריתוך באיזור הקורה הקדמית (הרדיאטור תלוי עליה) ובאיזור הכנפיים. אם נראה שפירקו כנף או יש ברגים לא יפים - זה צריך להוות סימן אזהרה.

בצדדים קצת יותר קשה לבדוק, אבל תראה את משקופי הדלת ותעביר אצבע עליהם. אם עשו פחחות אתה עלול להרגיש זאת באצבע.

מאחורה כדאי שתפתח את הבגאז' ותחפש סימני תיקונים. כמו כן תסתכל על הטמבון האחורי ותראה שהוא לא עבר "פחחות" או צבעו אותו אחרי תיקון. (כמעט כל תאונה שיש בה קצה שילדה אחורי הפגוש ניזוק גם כן).

גם כדאי לבדוק שכל החלונות של הרכב מקוריים (לחפש את הלוגו של החברה בצדדים על החלון עצמו).

הכי טוב זה מכון בדיקה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
איזה סימנים אני צריך לחפש כדי לדעת אם הרכב עבר תאונת שאסי

אני לא בטוח מה הסימנים שיש פגיעת שאסי, אבל אחד הסימנים הבדוקים שאין הוא כשבעל הרכב מוכן להתחייב בפניך בכתב לשלם את כל עלות הבדיקה במכון מורשה, אם יתגלה שיש לרכב פגיעת שאסי!

וכמובן, אחרי שהוא התחייב על-כך, זה הזמן לממש את ההתחייבות ולבצע הבדיקה, וכמובן במכון שאתה תבחר ולא בזה שהוא ימליץ עליו!

פורסם
שמשה קדמית שהוחלפה (לרוב מוסכי הסדר לא שמים מקורית...)

הבדלי צבע ועוד ..

אני חושב שאתה מדבר פה על תאונה ממש רצינית או התהפכות

בדר"כ אחרי תאונות לא מרכיבים ישר את החלפים שהוחלפו/תוקנו, במיוחד בהסדר

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
שמשה קדמית שהוחלפה (לרוב מוסכי הסדר לא שמים מקורית...)

הבדלי צבע ועוד ..

למה לחשוד סתם ברכב שקיבל אבן מילד?

פורסם

פגיעות שאסי בעיניים לא מיומנות לא קל למצוא, אם אתה מעוניין לקנות רכב תבדוק במוסך או במכון, הם יבדקו את הרכב (מן הסתם במכון הרבה יותר יסודי) והם יגלו אם יש או אין פגיעות.

בגדול עדיף לך אם אתה קונה רכב חדש (לפחות מעל 20 אלף ש"ח) לבדוק אצל מכון, עדיף 400 ש"ח עכשיו מאשר אלפי שקלים אחר כך.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חבר שלי לא מזמן בדק אוטו, ואני לתומי הסתכלתי עליו מתחת למכסה המנוע, שמתי לב שישנה בקלית די חדשה משום שהיא לא תאמה לשניה והייתה קצת יותר נקייה, אמרתי שכנראה הרכב חטף מכה מקדימה, ולאחר בדיקה התגלה שאסי באותו המקום, בעלי הרכב לפני הבדיקה טען כי הרכב לא עבר שום תאונה כלשהי,

הוכחתי לו שהוא שקרן ע"י זה שעל הבקלית נמצאה מדבקה עם תאריך קניה ומחיר שהתאריך הקניה היה בזמן שהאוטו היה ברשותו...

למה לשקר לגבי מה שהולך להתגלות?!?!?

Power Is Nothing Without Control

פורסם

אם הרכב שתול על עץ בלי סימני בלימה והספידומטר תקוע על "130", זה סימן אקסטרא-אורדינרי לאפשרות ממשית לפגיעה תיאורטית...

אבל, מצד שני, רוב הרכבים למכירה שעברו תאונה כזו, הבעלים שלהם "מוכן להישבע שרק הכנף התעקמה. באמת. אתה כמו בן/אח/אחיין/מאהב לטיני מסוקס בשבילי" (מחק את המיותר)

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

"ראיית רנטגן" כמו שיש לסופרמן...:shock2:

נזקים חיצוניים יכולים לרמוז ואך ורק לרמוז על פגיעות שילדה

לא הגיוני שכל אדם שמחליף פנס/וינקר/שמשה/טמבון/גשר מנוע....חטף פצצה/ליטוף בשילדה

• תוכן חדש...