Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיג'ו 106 דור ראשון

מידת רמקול 5.25,

אני מחפש קומפוננט ורדיו דיסק

ברכב הקודם היה לי focal iss 165 מידה 6.5 ולא רציתי להתעסק אז העברתי אותם בעלים,

הקומפוננט עלה לי 750, רציתי לדעת איזה קומפוננט 5.25 אני יכל להביא באותו איזור מחיר

אני מחפש ברמת האינפיניטי \ פוקאל \ רוקפורד. העיניין הוא שאת אותו הדגם של הפוקאל שהיו לי רק במידה 5.25, הבנתי שאני קצת יפסיד בגלל הגודל שלהם והם ייתנו פחות חוזק (עדיין לא אימתתי את זה)

אשמח להמלצה טובה ! נ.ב. - לא רוצה להתעסק עם חיתוך כמה שיותר מקורי יותר טוב.

רדיו דיסק:

אני מחפש רדיו דיסק עם מסך נשלף עם לפחות יציאה למגבר ויציאה לסאב (כדי שהשליטה תהיה מקסימלית)

ראיתי בארץ את הניפון אבל הוא קצת יקר לי (1500 לחדש), עם חיפוש טוב באיביי מצאתי boss (כן אני יודע שזה הצד הסיני)

זה הדגם Boss BV9986BI.

ואת ה power acoustik (עדיין לא קראתי תגובות על אותה החברה ככה שאני אשמח לקצת תגובה) זה הדגם: Power Acoustik PTID-8920

כל המערכת עצמה תהיה בנוייה כך:

9*6 אחוריים על הרדיו דיסק

קומפוננט + סאב יעבדו על המגבר ...

אין לי עוד מה להוסיף חוץ מלהחליף את הסטים וכד' ..

אשמח להמלצות !!!! אל תתביישו לתת עוד דגמים (:

פורסם

לא תמצע רדיו דיסק בסכומים האלה שיתן לך מענה כזה , גם לא סינים גם שם המחיר גבוה יותר , הדבר היחיד שאתה כן יכל לעשות הוא :

לקנות מכשיר שהגיע עם איזה שהוא רכב , למשל אצלי באיביזה היה מכשיר סיני עם כל האופציות שאפשריות (GPS , BT , יציאות מגבר וכו...) , מה שכן האיכות שמע שלהם ביחס למכשירים יקרים היא עדיין פחות טובה ולכן אנשים עם מע' יקרות מחליפים ואת המכשירים הללו שהם בדרך כלל חדשים או בני כמה שבועות מוכרים ממש בזול.

לגבי הקומפוננט , יש של פוקאל יש כמעא של כל חברה שתרצה , יצא לך לשמוע אתה יודע איזה גוון צליל אתה אוהב ? ואיזה מוזיקה אתה שומע ?

נ.ב למה 6*9 עם יש לך סאב? מיותר לדעתי.

2017 Type R

• תוכן חדש...