Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פששששששש איזה שפה אני מתחיל להרגיש כמו בקדם אוניברסיטה....
סתם לידע הכללי שלכם... לירן 'nemsis' הוא סטודנט באונ' חיפה למשפטים ומנהל עסקים.

:idea:

.Honda- more then a dream

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לכל חברי הפורום היקרים!

צר לי לשמוע שיש לקוחות שאינם מרוצים מאיתנו.

אנו בSOUND FX משתדלים כמיטב יכולתינו לרצות את לקוחותינו מתוך אמונה כי לקוח מרוצה יביא עוד לקוחות ולכן אנו פונים לאלו אשר במידה כזו או אחרת אינם מרוצים במאת האחוזים - אימרו לנו, ואנו נעשה הכל על מנת לרצות אותכם!

באשר לדורון (DORMOR) רק היום הגיעו בשעות הערב המגברים בשל עיכוב של הספק בארה"ב. אנו מצטערים על כך אולם נושא זה לא היה בשליטתנו.

באשר לקומפוננט של פיוניר, המתקין מקבל מאיתנו הוראות מה להתקין (כמובן לאחר התיעצות וסיכום עם הלקוח). דורון אמר לנו שיש לו מקדימה רמקולים פשוטים שאותם הוא רוצה להחליף, אם הוא היה אומר לנו שהוא לא בטוח אילו רמקולים יש לו היינו אומרים למתקין שיבדוק. כשהמתקין ראה את הרמקולים הוא לא תיאר לעצמו שהלקוח לא יודע מה מותקן ברכבו ולכן המשיך כרגיל בעבודה.

רק עכשיו לאחר קריאה בפורום התברר לי שהרמקולים שפורקו היו קומפוננט של פיוניר ולא רמקולים פשוטים כפי שדורון ציין (המתקין פשוט פירק אותם והשאיר אותם לדורון). אם נעשתה טעות הרי שהיא נעשתה בתום לב.

לגבי TZABARI ,

1) המחיר של הרדיו דיסק אכן היה מתומחר ב1300 ש"ח, אנחנו לא חנות וירטואלית אנחנו מוכרים ציוד חדש עם אחריות מלאה שקיים במלאי. הדגם שהופיע באינטרנט היה הדגם הישן ומיבוא מקבילי. אין לנו בעיה כמובן שתרכוש מכשיר שכזה אבל חשוב שתדע שלא מדובר באותו המכשיר ולא באותה האחריות.

2) המגבר שקיים אצלך הוא לא 250W RMS לערוץ, גם היום אני טוען כך.

טענת שהסאבים שלך הם 500W RMS כ"א לכן ומטבע הדברים ש200W לא יזיזו סאבים של 1000W כמו שצריך.

גם היום אני מאמין (ולא שמעתי את הרכב) שיש הרבה באס ברכב מהסיבה שיש לך שטח ממברנות גדול (2 סאבים של 12") , אבל כמו כן אני בטוח שהתוצאה לא אופטימלית.

3) לגבי הרמקולים טענתי ש6X9 של אודיו-באן עם טוויטרים מטיטניום הם לא רכים במיוחד ויש רמקולים עם טוויטר SOFT-DOME שנשמע יותר רך וטוב יותר לטעמי האישי.

(ודרך אגב טענתי שאין צורך ברמקולים אחוריים בכלל אבל אם כבר עדיף רמקול איכותי יותר!)

הסכמתי לזכות אותך במחיר המלא ששילמת כדי לדאוג שתצא שבע רצון מהמערכת שתתקין אצלנו.

אנו עושים ככל שביכולתינו לתת מחירים אטרקטיביים ללקוחותינו תוך כדי שמירה על רמת מקצועיות גבוהה (הן בשירות והן בהתקנה). כל מי שהתקין אצלנו יעיד שקיבל שירות ברמה הגבוהה ביותר והתקנה ללא פשרות.

לגבי שאר המגיבים כגון MATAN-NET , לא קניתם אצלנו מעולם ולכן לא אוכל לענות לכם על תלונותיכם.

בברכה,

צוות SOUND-FX

איפה ראית אותי מתלונן? :?

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

מ ה קרה? ממה נעלבת, עדין נפש שכמותך?

זהו פורום, ואנשים מביעים פה את דעותיהם, וחולקים ידע זה עם זה.

תביא את מי שהעליב אותך, ואכה אותו על ישבנו, בסרגל.

למה אתה חושב שדבריך יתקבלו כעובדה?

אם לא מקבלים אתה נעלב? מתי נגמלת ממוצץ וטיטולים?

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

מתן, למה אתה חושב שדיברתי אליך?

נגמלת לא מזמן ממוצץ וטיטולים??:shock:

דיברתי לאדון נמס-סיס, החוזר לשנת חורף, ומתכרבל תחת עלבונו הקשה מנשוא.

שלומי

פורסם
מתן, למה אתה חושב שדיברתי אליך?

נגמלת לא מזמן ממוצץ וטיטולים??:shock:

דיברתי לאדון נמס-סיס, החוזר לשנת חורף, ומתכרבל תחת עלבונו הקשה מנשוא.

שלומי

לא האמת עוד לא נגמלתי, אולי בעתיד :)

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

פורסם

אי אי אי .......

לירן, כנראה שלכמה אנשים פה קשה להבין דברים אם הם לא כתובים בצורה ישירה..

אולי תקראו פעמיים זה יעזור...

.Honda- more then a dream

פורסם
אלי, הוא דיבר. לא נפגעתי, סתם התלוצצתי ברוח הדברים, וזה לא פורום...זה ה - פורום!

תן לי לנחש... עוד הלצה ברוח ה - פורום?

אחי לכתיבה הסרקסטית?

• תוכן חדש...