Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים לגבי העלאה של מהירות הנסיעה המותרת בכבישים מהירים- כיום כביש 6 120 קמ"ש, 431 ו471 נדמה לי היחידים שהם 110 קמ"ש. האתם אתם תומכים בכך או לא? יש סטטיסטיקה שמראה שמאז שהעלו לפני כמה שנים את מהירות הנסיעה בכבישים 431 ו6 יש ירידה סטטיסטית בכמות תאונות הדרכים באותם הכבישים. באופן כללי הנתונים מצביעים על כך שיש פחות תאונות בכבישים מהירים. האם העלאה של מהירות הנסיעה היא העלאה לצורך עלייה? כלומר אנשים ימשיכו ליסוע מעל המותר בחוק גם אם יעלו את מהירות הנסיעה.

פורסם

כביש 6 עדיין 110 קמ"ש - אין שום תמרור שמורה לנסוע 120 קמ"ש.

ברור שאנשים ימשיכו לנסוע יותר מהר ממה שרשום, אני תומך בהעלאה שתהיה כמו ברוב אירופה - כבישים מהירים 130 קמ"ש, בינעירוניים 90 קמ"ש (כולל דו סיטריים).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

התכוונת לדו נתיביים. כל כביש בין עירוני הוא דו סטרי. :lol:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

כביש 6 עדיין 110 קמ"ש (140+ בפועל), גם כביש 2 מזיכרון צפונה על 110 קמ"ש וראיתי שגם כביש 1 ממחלף דניאל עומד על 110 קמ"ש ולא שמתי לב איפה זה מסתיים.

תומך בהעלאת המהירות המותרת, בפועל לא יהיה הבדל במהירות הנסיעה אבל פשוט אנשים לא יהיו עבריינים.

פורסם

לא, אני יודע מה אני כותב.

דו סיטרי זה כביש שאין הפרדה בין הנתיבים כאשר כל אחד לכיוון נגדי.

חד סיטרי זה כביש שיש בו הפרדה בין הנתיבים על ידי גדר ונוסעים כולם רק לאותו כיוון.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תמיד טענתי שבמקום להלחם בהצבת מצלמות המהירות, יש צורך לעלות את מהירות הנסיעה המירבית בכבישים בהם ניתן לעשות זאת בבטחה.

היעד הסופי הוא העלאה ל 130 קמ"ש בכביש 6, 120 קמ"ש בכבישים בין עירוניים רחבים, ו 100 קמ"ש בכבישים מישניים בהם רמת הבטיחות טובה.

אמנם בשנים האחרונות חלה תזוזה בנושא, צריך להפעיל לחץ על מנת שהמגמה תמשך.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
כביש 6 עדיין 110 קמ"ש - אין שום תמרור שמורה לנסוע 120 קמ"ש.

ברור שאנשים ימשיכו לנסוע יותר מהר ממה שרשום, אני תומך בהעלאה שתהיה כמו ברוב אירופה - כבישים מהירים 130 קמ"ש, בינעירוניים 90 קמ"ש (כולל דו סיטריים).

תמיד טענתי שבמקום להלחם בהצבת מצלמות המהירות, יש צורך לעלות את מהירות הנסיעה המירבית בכבישים בהם ניתן לעשות זאת בבטחה.

היעד הסופי הוא העלאה ל 130 קמ"ש בכביש 6, 120 קמ"ש בכבישים בין עירוניים רחבים, ו 100 קמ"ש בכבישים מישניים בהם רמת הבטיחות טובה.

אמנם בשנים האחרונות חלה תזוזה בנושא, צריך להפעיל לחץ על מנת שהמגמה תמשך.

בשפת החוק, כביש בין עירוני "חד סטרי" נקרא עם שטח הפרדה ובפועל מהירות המותרת 90 קמ"ש אלא אם לא צוין אחרת. כביש "דו סטרי" נקרא כביש בין עירוני ללא שטח הפרדה בנוי ומותר ליסוע בו 80 קמש אם לא צוין אחרת.

לדעתי, המדינה תפסיד המון כסף מאי מתן דוחות מהירות כתוצאה מהעלאת המהירות. מצד שני צריכת דלק ב130 היא לא אותה צריכה של 100 וגם בכיוון הזה יש הכנסה ככה שבכל מקרה הכסף יצא לנו מהכיס.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...