Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם (:

לא מזמן פתחתי פה נושא לגבי התייעצות לרכב ראשון לנהג חדש (בשבילי) והחלטתי באמת ללכת לכיוון של סופר מיני עם גיר ידני..

עד עכשיו הייתי נעול על סיאט איביזה ספורט 2010 אבל הבעיה שהביטוח יקר מאוד לאיביזה...

חשבתי אולי,ורציתי להתייעץ,מבין ה-3 דגמים הבאים,על איזה באמת כדאי ללכת ואיזה מהם לא כדאי בכלל לבדוק :

1. סיאט איביזה 2010 (ספורט,מנוע 1.4).

2. רנו קליאו 2014 (הדגם הבסיסי,מנוע 0.9) - נדלקתי על הצורה של הרכב אבל קצת פחות מתלהב ממנו...

3. קיה פיקנטו 2014 (דגם ספורט,מנוע 1.25 אם אני לא טועה) - רכב שכרגע במבצע,נראה טוב דווקא (ומגיע עם סאן רוף).

*כמובן שכולן בעלות גיר ידני..

*רק לזכור בבקשה שמדובר בנהג בין 19,אז צריך גם שהרכב יראה יחסית סביר (ולא כמו שברולט ספארק לדוגמא >

*וקחו בחשבון שרוב הסיכויים שאני אעשה את זה באמצעות ליסינג שדרכו אני אהיה רשום כיד 2 ברישיון אבל מדובר ברכב חדש מהניילון (פשוט פחות העמלות שזה על הכביש והכל,בערך 20-30 אחוז לפי מה שאמרו לי באלדן / אוויס חחח לא זוכר בדיוק מי מהם).

ואם אפשר לשאול פה,יש במקרה מישהו עם סיאט איביזה ספורט 2010 שיכול לעזור לי מבחינת מחירי הביטוח? (אולי להגיד לי כמה הם משלמים פחות או יותר) S:

תודה :smile:

*מנהלים,מקווה שעכשיו זה בסדר,לא התכוונתי לעבור על החוקים קודם,מצטער.

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

עלות הביטוח לאיבזה עלולה להיות יקרה ביותר- סד"ג של כ- 10,000 ש"ח ואולי אף יותר.

לפני שתחליט על קנייה,ממליץ לך לברר עלויות ביטוח לכל רשימת הרכבים שהעלית ולבדוק האם אתה בכלל יכול לעמוד בעלויות האחזקה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נראה לי שאתה קצת לא מחובר למציאות...

אין קיה פיקנטו ספורט "יד ראשונה אפס קילומטרים מליסינג". לא קיים דגם כזה... יש פיקנטו 1.2 אוטומט 5 דלתות לא ספורט ב-68,300 ש"ח במקום 77,900 ש"ח.

לדעתי גם אין רנו קליאו 900 סמ"ק ידני ב-0 קילומטרים אלא רק את ה-1.2 ליטר טורבו-אוטומט. אבל אולי יהיה אפשר להזמין דבר כזה בהזמנה מיוחדת, בכל מקרה לא תקבל על זה 20 אחוז הנחה ובכל מקרה המחיר לא יהיה קרוב אפילו לתקציב שלך (60 אלף ש"ח).

אני לא מבין למה אתה צריך עזרה של אנשים בבירור מחירי ביטוח, כשבשתי דקות אתה יכול להיכנס לאתרי השוואת מחירי ביטוח באינטרנט ולבדוק בעצמך מה מחירי הביטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
עלות הביטוח לאיבזה עלולה להיות יקרה ביותר- סד"ג של כ- 10,000 ש"ח ואולי אף יותר.

לפני שתחליט על קנייה,ממליץ לך לברר עלויות ביטוח לכל רשימת הרכבים שהעלית ולבדוק האם אתה בכלל יכול לעמוד בעלויות האחזקה.

ביררתי קצת,בחברה אחת הוא נתן לי הצעה של 18,000 לחובה + מקיף (וזה לא נראה לי הגיוני בכלל)

מצד שני,בחברה נוספת קיבלתי הצעה של 11,000..

שמתי לב שכמובן הביטוחים של הקליו והפיקנטו הרבה יותר זולים S: (לפי WOBI,לא כולל נהג חדש וצעיר וכרגע)

נראה לי שאתה קצת לא מחובר למציאות...

אין קיה פיקנטו ספורט "יד ראשונה אפס קילומטרים מליסינג". לא קיים דגם כזה... יש פיקנטו 1.2 אוטומט 5 דלתות לא ספורט ב-68,300 ש"ח במקום 77,900 ש"ח.

לדעתי גם אין רנו קליאו 900 סמ"ק ידני ב-0 קילומטרים אלא רק את ה-1.2 ליטר טורבו-אוטומט. אבל אולי יהיה אפשר להזמין דבר כזה בהזמנה מיוחדת, בכל מקרה לא תקבל על זה 20 אחוז הנחה ובכל מקרה המחיר לא יהיה קרוב אפילו לתקציב שלך (60 אלף ש"ח).

אני לא מבין למה אתה צריך עזרה של אנשים בבירור מחירי ביטוח, כשבשתי דקות אתה יכול להיכנס לאתרי השוואת מחירי ביטוח באינטרנט ולבדוק בעצמך מה מחירי הביטוח.

יש קיה פיקנטו ספורט (3 דלתות) והיא עולה 75,000 ש"ח לפני ההנחה של חברות הליסינג

שאלתי בחברות ליסינג והם אמרו לי שהם עובדים עם כל היבואנים ולכן אין בעיה להביא כל רכב,הם פשוט מורידים בין 20% ל-30% ואני נרשם כ"יד 2" על הרכב (חדש עם 0 ק"מ),חבר שלי כבר עשה את זה עם פורד פיאסטה..

שוב,אותו הסבר של הקיה תקף גם לקליו ;)

בדקתי באתרים של ההשוואת מחירים אבל העניין הוא שהמחירים שם לא מאפשרים בדיקת של ביטוח לנהג צעיר ולנהג חדש...מה שבעצם לא כ"כ עוזר לי..

בדקתי פחות או יותר סדר גודל של חובה ומקיף לגבי הרכבים,נכון לעכשיו,הקליו הכי זולה (חובה ומקיף יצא בערך 5,000 וקצת)..(לא כולל נהג חדש וצעיר)

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

מה שאמרו לך בחברות הליסינג נכון חלקית. זה נכון שבחברות הליסינג עובדים עם כל היבואנים אבל זה לא נכון שיכולים לתת לך 30 אחוז הנחה על כל רכב. קודם כל, 30 אחוז הנחה לא תקבל על רכב 0 קילומטרים אף פעם. אין דבר כזה בשוק. גם ההנחה הכי גדולה שתקבל היום (25 אלף ש"ח על מאזדה 2) לא מגיעה לאחוזים כאלו. שנית, ההנחות האלו ניתנות על רכבים שחברת הליסינג מזמינה בכמויות גדולות ולכן יש לה "הנחת כמות". קיה פיקנטו ספורט כמעט ואין בליסינג ואם יעשו לך הזמנה מיוחדת המחיר יעלה ולא תקבל אפילו 15 אחוז הנחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
מה שאמרו לך בחברות הליסינג נכון חלקית. זה נכון שבחברות הליסינג עובדים עם כל היבואנים אבל זה לא נכון שיכולים לתת לך 30 אחוז הנחה על כל רכב. קודם כל, 30 אחוז הנחה לא תקבל על רכב 0 קילומטרים אף פעם. אין דבר כזה בשוק. גם ההנחה הכי גדולה שתקבל היום (25 אלף ש"ח על מאזדה 2) לא מגיעה לאחוזים כאלו. שנית, ההנחות האלו ניתנות על רכבים שחברת הליסינג מזמינה בכמויות גדולות ולכן יש לה "הנחת כמות". קיה פיקנטו ספורט כמעט ואין בליסינג ואם יעשו לך הזמנה מיוחדת המחיר יעלה ולא תקבל אפילו 15 אחוז הנחה.

בקשר לפיקנטו ספורט,יש כרגע גם מבצע ב"חבר" על כל רכבי קיה,עוד שבוע בערך מתחיל מבצע של רנו...זה למה אני מתלבט אם לחכות או לא...איזה רכב עדיף מבין השניים?

ובסדר,אני לא מדבר 0 ק"מ,הם תמיד מגיעים עם 8,9 חחחח חבר שלי קנה פורד פיאסטה ב-85 (או 88) במקום איזה 105,זאת ההנחה שהם נתנו לו,רכב חדש והוא רשום כ"יד 2" S:

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם

שאלתי בחברות ליסינג והם אמרו לי שהם עובדים עם כל היבואנים ולכן אין בעיה להביא כל רכב,הם פשוט מורידים בין 20% ל-30% ואני נרשם כ"יד 2" על הרכב (חדש עם 0 ק"מ),חבר שלי כבר עשה את זה עם פורד פיאסטה..

שוב,אותו הסבר של הקיה תקף גם לקליו ;)

אם אתה צודק אז אפשר לקנות קליאו יד שניה אפס ק"מ 0.9 טורבו ידנית ב 25% הנחה. כלומר 64,125 במקום 85,500.

אם כך אני בא עכשיו להזמין.

אני מציע לך לבדוק שוב את מה שחבריך וחברות הליסינג מסרו לך.

הם לא מאפשרים רכישה של כל רכב במתכונת הזו. אולי יש אפשרות לקליאו 0.9 טורבו. ממש לא בטוח.

בדרך כלל הנחות טובות מתקבלות אצלם לרכבים הכי נפוצים ונמכרים בדגש על כאלו שהיבואנים הזמינו בכמויות עודפות. משפחתיות אוטומטיות ותת משפחתיות אוטומטיות. וגם אז 20-30 אחוז הנחה זה נדיר מאוד.

פורסם

אפשר לשאול למה הביטוח של האיביזה כלכך יקר? המצב כך גם לנהגים 24+?

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

פורסם

נראה לי שמדובר בשיקולים רציונליים וכשל שוק קטן.

מדובר ברכב גניב מאוד. למה גניב? נפוץ, חלפים רלוונטיים ומבוקשים, מבוקש ברשות הפלסטינית. זה כמובן מייקר בלי קשר לגיל הנהג.

למה יקר לצעירים? על אף המחיר הוא עדיין מבוקש ע"י צעירים (מראה אטרקטיבי+מחיר זול+בסיס לשינויים ושיפורים) וחברות הביטוח מנצלות זאת וכנראה מרדימות את התחרות.

פורסם
אם אתה צודק אז אפשר לקנות קליאו יד שניה אפס ק"מ 0.9 טורבו ידנית ב 25% הנחה. כלומר 64,125 במקום 85,500.

אם כך אני בא עכשיו להזמין.

אני מציע לך לבדוק שוב את מה שחבריך וחברות הליסינג מסרו לך.

הם לא מאפשרים רכישה של כל רכב במתכונת הזו. אולי יש אפשרות לקליאו 0.9 טורבו. ממש לא בטוח.

בדרך כלל הנחות טובות מתקבלות אצלם לרכבים הכי נפוצים ונמכרים בדגש על כאלו שהיבואנים הזמינו בכמויות עודפות. משפחתיות אוטומטיות ותת משפחתיות אוטומטיות. וגם אז 20-30 אחוז הנחה זה נדיר מאוד.

בלי נדר,מחר אני ארים אליהם שוב פעם טלפון ואברר לגבי זה,אם כן,שבוע הבא אני כבר מזמין לי רכב ב"ה...

אפשר לשאול למה הביטוח של האיביזה כלכך יקר? המצב כך גם לנהגים 24+?

דווקא על 24+ המחירים יחסית זולים,חבר של אח שלי משלם בערך 4,500~5,000 לשנה (לא יודע אם יש לו הנחה או משהו)

הם אומרים שהביטוח יקר כי זה רכב שמיועד לגניבות והחלקים שלו יקרים וגם בגלל האזור שאני גר בו,שהוא גם מיועד לגניבות (ירושלים,אפילו שהרכב יהיה בחנייה מקורה עם 3 מחסומים >

נראה לי שמדובר בשיקולים רציונליים וכשל שוק קטן.

מדובר ברכב גניב מאוד. למה גניב? נפוץ, חלפים רלוונטיים ומבוקשים, מבוקש ברשות הפלסטינית. זה כמובן מייקר בלי קשר לגיל הנהג.

למה יקר לצעירים? על אף המחיר הוא עדיין מבוקש ע"י צעירים (מראה אטרקטיבי+מחיר זול+בסיס לשינויים ושיפורים) וחברות הביטוח מנצלות זאת וכנראה מרדימות את התחרות.

זאת הבעיה...הם מנצלים את זה שמדובר ברכב שהרבה צעירים קונים,וגם בגלל שזה רכב נפוץ מאוד...(לא יודע אם באמת החלקים שלו יקרים אבל עדיין...)

זה שהוא מיועד לגניבות זה לא צריך לשחק תפקיד,כל רכב מיועד לגניבות...גם מאזדה 3 (סתם דוגמא) S:

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם
בקשר לפיקנטו ספורט,יש כרגע גם מבצע ב"חבר" על כל רכבי קיה,עוד שבוע בערך מתחיל מבצע של רנו...זה למה אני מתלבט אם לחכות או לא...איזה רכב עדיף מבין השניים?

ובסדר,אני לא מדבר 0 ק"מ,הם תמיד מגיעים עם 8,9 חחחח חבר שלי קנה פורד פיאסטה ב-85 (או 88) במקום איזה 105,זאת ההנחה שהם נתנו לו,רכב חדש והוא רשום כ"יד 2" S:

מה השאלה בכלל? ברור שרכבים קוריאנים טובים יותר מרכבים צרפתים.

לגבי המחירים לביטוחים שהבאת, הסכומים נראים לי לא הגיוניים ומופרזים ביותר... 18K לביטוח??? אילו לא המחירים

פורסם

רכב חדש לנהג חדש בן 19, זה מה שעולה הביטוח. אין מה לעשות.

מדובר על קבוצת הסיכון הכי גדולה שיש.

במקומך הייתי קונה רכב זול בהרבה ו"משתפשף" עליו, חבל לעשות את זה על רכב יקר כל כך.

לצורך ההמחשה - אפשר לקנות אחלה רכב רק בעלות של הביטוח שלך לשנה.

(משהו כמו פונטו ספייס מתחילת שנות ה2000)

רוצה משהו יותר "ספורטיבי"? קח גטס 1600 ידנית ב25K, והיא אפילו תגיע עם סאנרוף, ג'אנטים ופנסי ערפל מקוריים שאתם כל כך אוהבים להדליק בכל שעות היום.

בשני הרכבים האלה הביטוח יעלה לך הרבה פחות מ10K לשנה, ועם הפונטו אפשר לבטח רק ג' ולחסוך עוד כמה אלפים.

חבל על הכסף חבוב.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
מה השאלה בכלל? ברור שרכבים קוריאנים טובים יותר מרכבים צרפתים.

לגבי המחירים לביטוחים שהבאת, הסכומים נראים לי לא הגיוניים ומופרזים ביותר... 18K לביטוח??? אילו לא המחירים

דווקא רנו השתפרו בתקופה האחרונה,לא? העניין הוא שהקיה פיקנטו ספורט נראית קצת מגעיל מאחורה (לי אין בעיה,להורים שלי יש חחחח)

לגבי הביטוח,גם לי זה לא נראה הגיוני אבל זה הסכומים שקיבלתי (לגבי סיאט איביזה ספורט 2010),אין סיכוי שאני משלם סכום כזה...

רכב חדש לנהג חדש בן 19, זה מה שעולה הביטוח. אין מה לעשות.

מדובר על קבוצת הסיכון הכי גדולה שיש.

במקומך הייתי קונה רכב זול בהרבה ו"משתפשף" עליו, חבל לעשות את זה על רכב יקר כל כך.

לצורך ההמחשה - אפשר לקנות אחלה רכב רק בעלות של הביטוח שלך לשנה.

(משהו כמו פונטו ספייס מתחילת שנות ה2000)

רוצה משהו יותר "ספורטיבי"? קח גטס 1600 ידנית ב25K, והיא אפילו תגיע עם סאנרוף, ג'אנטים ופנסי ערפל מקוריים שאתם כל כך אוהבים להדליק בכל שעות היום.

בשני הרכבים האלה הביטוח יעלה לך הרבה פחות מ10K לשנה, ועם הפונטו אפשר לבטח רק ג' ולחסוך עוד כמה אלפים.

חבל על הכסף חבוב.

בכיף הייתי מביא רכב ישן,העניין הוא שאבא שלי לא רואה,הוא אמר לי מינימום 2010...כמובן שעדיף ידני בשביל לחסוך בדלק ואולי גם בהוצאות אבל אני עדיין מחפש רכב שגם ייראה יחסית נורמלי (ולא כמו שברולט ספארק / רנו קנגו לדוגמא)

אם זה היה תלוי בי,הייתי מביא אפילו רכב 2004,אולי אפילו יותר ישן...

כל התוספות האלה זה לא משהו שמעניין אותי,אני מחפש רכב שייקח אותי מנקודה אחת לנקודה שנייה....לא צריך יותר מזה...אבל אם אפשר במחיר של רכבים אחרים להביא משהו שיהיה עם סאן רוף / מערכת מולטימדיה והכל אז זה עדיף...בסוף בעוד כמה שנים ב"ה,אם נחליט למכור את הרכב,זה משחק תפקיד...בעיקר לנהגים צעירים S:

בית"ר נורדיה ירושלים !

פורסם
בלי נדר,מחר אני ארים אליהם שוב פעם טלפון ואברר לגבי זה,אם כן,שבוע הבא אני כבר מזמין לי רכב ב"ה...

(סתם דוגמא) S:

מה העלו הבירורים?

• תוכן חדש...