Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מראה בתקרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים!

כיאה לפורום שיודע הכל - אני מתכנן עכשיו לשפץ את החדר ומעוניין להפוך את התקרה למראה.. האופציות שחשבתי:

א. מראה אחת ענקית בתוך מסגרת פשוטה, שמוברגת לתקרה - לא מצאתי דרך להכניס לתוך החדר ובנוסף המראה הכבדה תתעקם עם הזמן.

ב. להבריג קרשים לתוך התקרה ולהדביק אליה עם סיליקון אריחי מראה של 40 ס"מ - מסוכן אין אבטוח לאריחים שיכולים ליפול.

ג. להתקין תקרה אקוסטית ועליה להכניס אריחי מראה - פתרון יקר ומסורבל.

מה אתם חושבים? חשוב שיהיה פתרון יחסית זול ובעבודה עצמית לא מסורבלת.

פורסם

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אם אתה בזוגיות קבועה אני מניח שכבר דיברת על זה עם החצי השני. אם לעומת זאת אתה אדם חופשי שאוהב ליהנות מדי פעם, אני מציע לך לשקול את העניין מחדש. מראה בתקרה זה אומר שאתם רואים את עצמכם כל הזמן מזוויות שאתם לא רגילים אליהן, ואלא אם כן כל הבחורות שאתה מביא הביתה הן בר רפאלי ומעלה, זה לא תמיד יפה. בחורות מאוד מודעות לדברים האלה ואני יכול לדמיין את זה מגיע למקומות לא רצויים די בקלות.

מצד שני הפיתרון הוא שהבחורה תמיד תהי למעלה, שזה לא בהכרח דבר רע מבחינתך :wink:

פורסם

הייתי עושה את זה עם מסגרת מתכת עם מסגרות פנימיות בתוכה, נאמר קורה כל 40-50 ס"מ, מדביק את המראה טוב טוב לקורות, ומהקצוות נכנס לתקרה עם דיבל ג'מבו.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בבקשה 30 שניות ביו טיוב

1.

מידה סבירה. התקנה פשוטה.

אני אישית. מוסיף 5 פסים של סליקון לתקרה.

רק לקחת בחשבון. בפירוק צריך לתקן את התקרה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה הפחדתם את הבן אדם.

כולה מראה. נכון חד. אבל רבק.

מזגן מיני מרכזי שתלוי בהנמכת גבס שוקל פי 50.

שנדליר (ניברשת) גדול יכול לשקול יותר אחד כזה נופל. אח כואב

טלויזיה 32 ישנה ושמנה על זרוע מהקיר / תקרה אותו דבר.

אז מה נפסיק לתלות דברים?

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

הבעיה עם תלייה אופקית של מראה היא לא המשקל, אלא הגמישות של החומר. גם אם המראה לא תשבר מהכיפוף, ההשתקפות תהיה מעוותת. והדבר האחרון שאתה רוצה זה לראות את הישבן שמעליך מתוח פי שלוש.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

ההבדל הוא שהמראה יושבת בדיוק מעליך שעות על גבי שעות לעומת שנדליר שאתה עובר מתחתיה פעמיים ביום לחצי שניה.

אתה מוזמן לחשב הסתברות...

כמו כן שנדליר או יחידת מזגן אפשר לחבר עם ברגי ג'מבו, מראה לא...

פורסם
מה הפחדתם את הבן אדם.

כולה מראה. נכון חד. אבל רבק.

מזגן מיני מרכזי שתלוי בהנמכת גבס שוקל פי 50.

שנדליר (ניברשת) גדול יכול לשקול יותר אחד כזה נופל. אח כואב

טלויזיה 32 ישנה ושמנה על זרוע מהקיר / תקרה אותו דבר.

אז מה נפסיק לתלות דברים?

מזגן מיני לא תולים על הנמכת הגבס, תולים אותו עם דיבלים מפלדה ומוטות הברגה לתקרה מבטון ואז סוגרים יפה עם גבס.

כנ"ל הנברשת.

הבעיה עם תליית מראה על תקרה זה שאת הזכוכית מקבעים בהדבקה,

הבעיה עם הדבקה שבניגוד לקיבוע מכני לדבקים יש נטיה להתייבש ולאבד מהתכונות שלהם לאורך זמן ואז יכול להיות לא נעים.

בעיה נוספת זה תכונות החוזק של הזכוכית, בהנחה וכבר קיבעת אותה כמו שצריך, זכוכית יכולה לקבל "בטן" או אפילו להשבר לאחר זמן מה, בניגוד לחומרים אחרים, זכוכית תחת עומס קבוע (שקטן מהעומס המקסימלי שהיא מסוגלת לקבל) נוטה להשבר, מנגד, היא די עמידה בעומס פתאומי (יותר מהעומס המקסימלי שנקבע) כגון מכת פטיש.

פורסם

אצלי נפלה טלויזיה "22 ישנה וניפצה בדרך אקווריום (היא המשיכה לעבוד עוד שנתיים אחר כך למרות שכל הגוף שלה היה מפוצץ).

נברשת גדולה גם צנחה אצלי למזלי כשלא היינו בבית.

מראה לא תפוסה בברגים אלא מודבקת וזה סיפור שונה לגמרי. לא הייתי מתקין דבר כזה בלי לפחות לחזק בפינות עם ברגים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ברור שלהדביק זו לא אופציה, ההדבקה נתפסת לטיח במקרה הטוב, לצבע במקרה הרע, ואלו לא יחזיקו משקל.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

למי שמכיר, בכניסה לבריכת הטכניון יש תקרה שנראית כמו פלסטיק מבריק. זה בעצם יריעת פלסטיק או איזה שהוא חומר אקרילי שעד שלא מרימים יד ונוגעים בה, לא מבינים שמדובר ביריעה דקה וגמישה.

אני מניח שאפשר למצוא אותה גם בצבע כסוף מבריק.

מציע לך להרים טלפון ולשאול את מנהל הבריכה, הם מבצעים בעצמם את כל הפרוייקטים של הבינוי כך שהוא אמור לדעת.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

נוגי.

אני יסביר לאט. מ ז ג ן. בהנמכת גבס, לא רשמתי שהוא תלוי מההנמכת גבס.

ולהבנה כללית. תליתי מזגן אחד או שתיים עבדתי בזה!

והייתי מתקין תאורה. בברים / מועדונים וכו.

הכל כבד. ומחובר לתקרה.

אני רשמתי להוסיף פסי סיליקון / סופר 7. זה בנוסף לקלפסים של המראה.

וזה ל2 מטרות. 1. להוריד עומס מהקליפסים.

2. למנוע בטן ועיוות של המראה.

לגבי עניין שזה מחובר לצבע / טיח. נכון. אבל בחיבור על שטח גדול. ולכן העומס מתחלק והקליפסים ימנעו תלישה.

בנוסף ניתן לקנות פרספקט בציפוי מראה ! הרבה פחות שביר!

• תוכן חדש...